Clinica dezalcolizare!Urgent!
Nu am crezut ca voi scrie vreodata asa ceva pe un forum...
este vb de mama mea din pacate, acre cred eu ac se afla intr-un stadiu avansat, daca nu poate ultimul de alcolism.Efectiv nu stiu ce sa mai fac, nu tine nici cu comferinte, nici cu rugaminti,nici cu lacrimi, nici macar de mila familiei pe care a distrus-o psihic...nu-i mai pasa de nimic , decat de sticla.Dintr-o femeie frumoasa si desteapta, a ajuns o epava...ma gandesc ca ultima solutie e sa o intrenez undeva, dar nu stiu unde...
am cautat pe google clinici, am gasit ceva in Bacau(ma intereseaza Iasi, Bacau, Piatra-Neamt), insa ce as dori eu de fapt este o recomandare de la cineva care poate s-a comfruntat cu o situatie similara.
Va rog, daca ati auzit, sau stiti o clinica de incredere spuneti-mi si mie, ca o iau de aripa si acolo aterizez cu ea,cred ca e ultima ei sansa...
multumesc mult!
Nikole,mami lui albastrel
Raspunsuri
miki68 spune:
Nu am o asa experienta, insa din informatiile pe care le am, clinica de profil de la Spitalul de psihiatrie "Socola" din Iasi are rezultate bune. Problema e daca o convingeti sa urmeze un asa tratament pentru ca daca nu vrea, esecul e sigur. Sanatate si putere de-a rezolva boala mamei tale!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
nikole spune:
Multumesc miki, voi suna maine dimineata acolo sa vb personal, despre conditii, costuri...
am vb cu ea mai 'nainte si i-am spus sa se gandeasca bine ce are de gand, si sa-mi dea un raspuns daca vrea sa se vindece sau nu...sunt constienta ca fortat nu o pot interna.
Daca prefera sa tina companiei stilcei...sa o faca departe de casa , ca deja si-a nenorocit bietii parinti, mi se rupe inima de mila lor!
Multumesc inca o dta.
maraki spune:
Daca nu vrea dansa, nu are nici o sansa. Trebuie sa se abtina cand va fi in spital, acolo se face rost de bautura foarte usor. La spitalul 9 din Bucuresti stiu ca se bea daca se vrea cu tot dinadinsul.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
nikole spune:
quote:
Originally posted by maraki
Daca nu vrea dansa, nu are nici o sansa. Trebuie sa se abtina cand va fi in spital, acolo se face rost de bautura foarte usor. La spitalul 9 din Bucuresti stiu ca se bea daca se vrea cu tot dinadinsul.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Vb serios???Cum se poate asa ceva?Pai ma gandesc ca cei ce ajung acolo nu au puterea sa se abtina, si ar trebui sa le fie imposibil sa procure bautura...ZIC SI EU, mi se pare incredibil sa faca rost de bautura intr-o clinica de dezalcolizare...
buba e ca nu se poate abtine, cred ca e in stare de orice ptr un pahar, nu stiu, ca fata in fata cu ea nu am mai fost de ani, si abia acum mi-a ajuns la ureche gravitatea situatiei, cand ai mei nu mai pot face fata singuri...
groaznic, sa ne fereas ca Cel de Sus de asa situatii
carmenp spune:
in iasi la numarul 9 o poti interna da` eu stiu ca trebuie acceptul lor, cu forta n-o poti face. maraki are dreptate, asa e...
edit, am sunat eu la ei si situatia sta cam asa; in primul rind bolnacul se prezinta la spital cu bilet de trimitere de la med de familie sau medicul psihiatru si solicita internarea... sectii de dezalcolizare nu mai sunt, exista in spital o sectie mai "aranjata" chiar asa s-a exprimat tipa din triaj care se numeste "drogul dependentei" unde ar putea primi ajutor si unul din doctori se numeste doctorul andrei. nu am referinte despre el. atit am putut afla.am fost la cineva in vizita acolo acum mai multi ani, nu-ti spun cum este... poate sectia asta e altfel, nu stiu ce sa`ti zic.
uite aici adresa si teelfoane de la spital daca te inteerseaza
SPITALUL CLINIC DE PSIHIATRIE "SOCOLA"
Sos. Bucium 36, cod 700282, Iasi
Tel: +40 (32) 430.920/224.687
Fax: +40 (32) 230.990
E-mail: socola.office(at)iasi.rdsmail.ro
nikole spune:
Carmen, multumesc din suflet pentru ajutor.Ce sa spun...am vb acasa cu ai mei si le-am spus , ma rog le-am citit ce mi-ai scris, vor suna si ei luni, la o adica vor merge intai sa vb cu medicul acolo.
Eu insa as prefera o clinica, unde nu sunt tinuti prizonieri,sa inebuneasca mai rau.
As fi vrut ceva cat de cat sa arate uman, cu terapie de grup, stiu eu...chiar nu ma pricep cum arata clinicile astea, vb. mai mult de prin filme, banui ca realitatea e mult mai crunta.
Insa mi-e frica sa nu faca vreo tampenie, daca se vede inchisa pe acolo, ca iti dai seama nici psihicul ei nu e prea bun daca nu poate depasi singura hopul asta...
ma gandesc la ce e mai rau...nu-s ce pacate platim noi familia, dar ceva platim cu siguranta...
tierry spune:
Nikole, imi pare tare rau de mama tau...Cu atat mai mult cu cat stiu ce inseamna, la mine e vorba de tatal meu, care are si diabet si o zi bea, o zi "isi revine". Ar fi bine sa poti rezolva ceva, spre exemplu la mine nu cred ca se poate, pentru ca al meu tata refuza complet sa constientizeze problema lui, daramite sa mai faca ceva. Oricum daca gasesti o solutie...voi urmari in continuare subiectul.
Sanatate multa si numai bine!