Inseminare (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

ZAFIRA,
nici eu nu am facut eo inainte de inseminare, pur si simplu am mers la inseminare in ziua 14 in urma pregnyl-ului, in rest nimic. De forma lor, nu stiu, dar stiu sigur ca, conteaza f. mult mobilitatea lor. Nu dispera, o sa fie bine, la cine faci inseminarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Monty, chiar daca se sparge, ovulul mai traieste 24 ore, deci, acoperitor.
In rest nimic, am treaba dar n-am chef de munca.
fetele.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

luci dar nu exista riscul sa se sparga azi
mi se pare cam mare 21.4
pana acum n--am avut decat cel mai mare 17
dar poate deasta nu am reusit
voi fetele cat avea foliculul cand ati facut IA
sau la eco si la cate zile de la eco ati facut IA?

pupici
scuze ca va zapacesc
dar asa sunt eu cam pesimista, ingrijorata dupa atatea esecuri
nu mai am curajul nici sa sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Ma mai bag si eu in discutii pe aici. Monty, eu cred ca nu ai motive sa te ingrijorezi. Cum spuneau si fetele, ovulul mai ramane pe acolo 24 de ore, iar foliculul se poate sparge si la 30 mm. Fara stimulare, foliculul meu se sparge la 20mm, dar dupa stimulare, avea 35 mm. si s-a spart abia a doua zi. Deci, chiar daca are 21mm, tot se poate sparge mai tarziu. Tin pumnii, sa fie cu ochisori de data asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

sunt distrusa. e din ce in ce mai rau. nu am activitate foliculara deloc, pe niciun ovar. pe stangul e o formatiune hiperecogena de 11 mm, pe drept nimic, iar in fundul uterului a aparut o formatiune (imagine scrie pe foaie) hiperecogena de 6 mm.
am imbatranit...
mereu aveam macar un folicul, iar uetrul era ok. stiam ca am un fibrom pe OS. atat.
m-a chemat peste 2 zile iar la eco. poate apare vreun folicul. mai e posibil? alta parere a dr. a fost ca poate am ovulat deja, azi fiind Z 14. si nu trb. sa se vada ceva, in cazul asta?
nu mai stiu ce sa cred si ce sa fac!!!!.......

m-a consultat dr. Bekir , ca Cezara intarzia prea mult si eu eram invoita de la serrv. 2 ore. mi-a zis ca e normal sa existe luni in care femeia sa nu ovuleze. oare chiar e atat de normal?

trb vazut si ce acolo in uter, mi-a zis ca s-ar putea sa fie un rest de la menstruatie, sa dispara, daca nu ma urm. menstr. trb sa fac eco sa vedem ce mai e acolo. daca se mentine ma paste histero.

desi sunt sfarsita, distrusa, disperata, vai de capul meu, nu gasesc cuvinte sa va spun ce simt, la ce credeti ca mi s-a dus mintea: daca chestia din uter e o sarcina si de asta nu am nici activitate pe ovare? sunt nebuna de legat, nu-i asa? m-am prositi, imi bate menopauza la usa si uite la ce ma gandesc...

andreea

ZOZOLINA

COUNTING THE DAYS

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Andriushca nu dispera. Intr-adevar exista si luni in care se poate sa nu ovulezi. Stimulare ai incercat?

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

waiting for my baby

Mergi la inceput

andriushca vai nici nu stiu ce sa zic, oricum nu prea ma pricep la ginecologie, oricum din cate imi aduc aminte miruna ovuleza o da o luna nu, nu spunea ea aasa ca luna asta a fost luna anovulatoare, si ca de asta e sigura ca nu e gravi chiar daca i-a intarziat 50 de zile
si mai e si a doua posibilitate cea pe care ai spus-o tu cu bb
ce stii despte dr asta?
eu zic sa mergi si la a doua eco

of ce prost ma simt, uite exista pers care au cu adevarat probleme si eu ma fatzai pe aici cu miorlaielile mele, in loc sa fiu recunoscatoare pt ceea ce am

sunt o egoista
andriushca dar nu poti macar sa o suni pe dr. ta sa o intrebi ea ce parere are?
ce sfat iti da?
te pupic si nu dispera te rog din suflet, o sa fie bine o sa vezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Monty, la prima inseminare am avut foliculul de 17mm, medicul nici nu a vrut sa-mi faca inseminarea,a zis ca e prea mic foliculul si nu are rost, am insistat eu,si s-a lasat convins, dar nu a fost sa fie.
La a doua inseminare, am avut un folicul de 23mm in ziua a 11 la un ciclu de 27 de zile, endometru 10 si dupa cum stii am reusit sa obtin sarcina.
Eu zic ca sperante ar fi la ce folicul ai si endometru, medicul de aici zicea ca foliculul trebui sa fie cel putin 19mm sa poata spera ca se obtine sarcina.

Iti tin pumnii,fi cat mai relaxata,razi cati poti, eu asa am facut la inseminarea cu care am reusit, am ras cu sotul de venise asistenta sa-mi faca observatii sa ne abtinem, la prima inseminare stii cum eram? asa de incordata si speriata,ca daca ma taiai nu curgea sange, asa stresata eram. La a doua am zis, ori la bal ori la spital, nu e, mergem la fiv si gata.
Te pup si sper sa fii insarcinata dupa inseminarea asta.

Poze
Animalutele mele

Mergi la inceput

nati si IA in ce zi l-ai facut?
in a cata zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Andriushca, nu dispera.Se intampla sa fie luni in care sa nu ovulezi.
Eu am fost disperata luna asta ca dupa 5 fiole de menogon si aveam abia un amarat de folicul care nu mai crestea.Nu pot sa-ti spun ce disperata am fost.
Apoi a trebuit sa mai fac inca 7 fiole si am ajuns intr-un final in Z15 la 2 foliculii si endometru bunicel.Asa ca am facut IA in Z17 .Din pacate nu s-a prins nimic , am toate semnele ca vin uratii, dar macar am functionat cumva
Curiozitatea la mine a fost ca am reactional f bine la stimulare cu closty si in mod normal la menogon , care e mai puternic, am avut o reactie intarziata.
Singura explicatie a doctorului a fost ca organismul uman nu e o masina pe care sa o programezi cum sa mearga.Si are dreptate.
Asa ca fruntea sus.Mergem inainte , nu avem voie sa cedam.

ali

Mergi la inceput