Inseminare (21)
Raspunsuri - Pagina 7
lara20 spune:
luci mie nu mi-ai trimis nimic![]()
![]()
![]()
![]()
si eu te-am rugat frumos!
te rog trimite-mi si mie tot ce faci la fiv
montytaiana spune:
lara dar i-ai dat adresa de mail
ca e un fisier
(un atach si nu merge pe PM pe dc)
montytaiana spune:
uf am uitat sa va zic si de mine
maine ma duc la eco
o sa va dau vesti
mi-am luat 3 zile de concediu ca sa fiu linistita de data asta
ca mereu eram pe fuga, stresata sa nu intarzii prea mult la serv. si la munca alergatura nervi
stres in trafic
asa ca o sa ma duc la eco si apoi la IAd si vin frumusel acasa ma dag in pat si ma rasfata sotul
chiar vreau sa reusesc
nu stiu cand cum,
dar incerc sa fac totul cat mai bine
va spun maine ce valori am avut
va pupic
montytaiana spune:
iuca fa-te si tu ca nu stii
eu zic ca merita efortul
orice numai sa reusim
cam asta ar fi definitia noastra a fetelor de la IA
cristiama spune:
Salut,
Am facut ieri inseminarea la Dacia, intr-adevar e muuult diferit de Giulesti!
Cu doctorita Cocei.
Da sa va povestesc ca a fost comic: trebuia sa ajungem la 3 la cabinet. La 12.30 ma suna Any, asistenta, sa venim la 13.30.
Asa ca scot sotul din sedinta, din celalalt capat de oras, trimit acasa la recoltat, termin treaba la birou in super graba, cred ca am rasolit jumate, iau un taxi si ajung la timp, da nu si sotul!
Sotul a intrat in ambuteiaj, a ajuns acasa, stam la 10 si nu mergea liftul, a ajuns asa de stresat!!!
DAR am rugat-o pe doctorita sa-mi mai faca o ecografie si ovulasem de vre-o 2 ore iar spermograma a iesit super. Asa ca avem sanse.
Mai revin.
Acum ma simt cam ciudat, desi e a 6-a la mine.
andriushca spune:
cristiama, sa fie cu noroc!
monty, tin pumnii!
si eu plec acum la eco! Doamne ajuta!
va pupicesc!
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
zafira spune:
quote:
Originally posted by tuchi123
Buna draga mea ZAFIRA,
Al meu sot a avut 88mil/mil. si mobilitate buna, eu am fost cu probleme, singura trompa slab permeabila si sinechie cervicala dar, datorita faptului ca am facut stimulare din a 3-a zi de CM pana in ziua a 12-a inclusiv dupa care in a 13-a zi am fact pregnyl-ul ca apoi in ziua a 14-a sa-mi faca inseminarea; am sa-ti raspund la intrebare si am sa-ti spun ca am facut inseminarea la Medsana cu Prof. Dr. Ancar Virgiliu care este si medicul meu curant.
Acum in ceea ce te priveste pe tine, depinde de multi factori: nu cantitatea este f. importanta si calitatea, mobilitatea pt. astfel de cazuri, adica inseminari, oricum ideea este sa fi maar tu sanatoasa, iar in czul in care Doamne fereste nu se intampla fericitul eveniment, parerea mea este sa treci direct la FIV, este calea ce-a mai sigura; asta nu inseamna ca nu exista sanse, exista ele minuni, dar sanse!
Te pupsi-ti urez mult noroc, iar in cazul in care te mai pot ajutacu ceva sunt aici de cate ori ai nevoie.
Tuci123
Multumesc mult ptr raspuns.
Mai am putin pana vineri, dar rabdarea mea a ajuns la capat.
Acum, dupa ce am mai citit pe ici pe colo i-mi dau seama ca am prea putine sanse sa raman insarcinata.
Dr nici macar nu mi-a facut eco inainte de inseminare sa vada daca ovulez sau nu, cred ca ar fi fost mult mai bine.
ai spus ca nr sperm nu este relevant, dr mi-a spus ca nu au forma prea buna , sunt rotunzi...
oricum , multumesc mult ptr incurajari, multumesc tuturor fetelor care ma sustin,
Succes celor care au facut inseminarea recent.
iuca spune:
montytaiana, andriushca bafta multa la eco, sa aveti productii bune de foliculi 
zafira, cristiama va tin pumnii sa iasa II
ptr toate fetele
aspiranta la
- din august 2005
vio
montytaiana spune:
eu am venit cam de o ora dar am stat in pat si am bazait
nu stiu de ce dar ceva nu e in regula
azi sunt Z13 pe ovarul drept nu am avut nici un folicul, pe stangul unul de 21.4 mm si endometrul de 12
mi-a dat sa fac pregnilul maine dim la 9 ai IAD de abia joi la 8 sau cat s-o face pane imi vine randul
nu stiu de ce dar mi se pare ca m-a chemat prea tarziu deabia joi
nu o sa fie prea tarziu?
foliculul are deja 21.4mm nu se sparge pana atunci?
sunt super pesimista eu ma gandeam ca poate imi face azi?
sau maine la asa valori daca e prea tarziu joi?
moisa s-a uitat si ea m-a intrebat de cate zile am CM in general 29 zile, normal ca nu l-a contrazis pe profu dar s-a cam strambat
stiu ca tr sa fiu calma, sa nu ma stresez sa am incredere
dar nu mai pot daca si de data asta nu reusesc chiar nu stiu incotro s-o mai apuc
eu nu mai trac prin alta IAd
nu mai pot chiar nu mai pot
sunt la capatul puterilor si a rabdarii
azi la cab de eco la domnul prof era si GAbi Szabo- atleta
si ea are probleme, face Fiv
si ma gandesc ca daca ea are incredere tr sa am si eu
dar azi sunt super dezamagita
a facut cineva pregyl de 10.000?
am auzit azi pe unele fete ca lor niculescu le-a dat sa faca pregyl de 10.000 ca sa fie sigur ca se sparge foliculul
ma gandeam sa fac si eu
dar daca se sparge maine din cauza asta e vreo problema ca imi face IA deabia joi?
astept sfaturile voastre
andriushca iti tin pumnii sa fie bine, sa te intorci optimista cu valori bune, sa ne mai ridici moralul