Inseminare (21)
Raspunsuri - Pagina 6
iuca spune:
Andriushca multumesc mult 
sa dea DD sa reusim toate si sa ne mutam la Odisee in gasca ![]()
aspiranta la
- din august 2005
vio
montytaiana spune:
iuca da pe sotul meu l*a durut f tare, chiar si cu anestezie a simtit ceva, apoi mult timp dupa
poate e si pe sistem psihic
(nervos)
e f fricos cand e vb de doctori
iar cand a auzit prin ce tr sa treaca si in ce consta!!!
nu iti mai spun, deabia l-am convins sa faca
vroia donator si gata
si dupa s-a vaitat o gramada, lui oricum ii place sa fie rasfatat cand e bolnav, asa sunt toti barbatii
eu deja nu mai am nici o taina -apropo de frica de doctori- ma duc mereu singurica ca o mielusica, doar doar
as face orice pt un pui
aurel_cris, luci pupici de mai devreme erau pt voi, nu stiu cum au disparut numele voastre
luci.eilm spune:
fetele, v-am trimis.
aurel-cris, multumesc de urari. tie, sarcina usoara in continuare (te-am citit pe la alte subiecte![]()
).
fetele.
cum mai monty, la ce-i trebuie chitanta. s-o aiba la dosar.![]()
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
iuca spune:
montytaiana cand i-am spus prima data de biopsie, raspunsul lui a fost " O sa ma doara?" I-am zis ca nu cred ca se face anestezie generala. Acum nu stiu ce sa zic, vom vedea.
Lucielim multumesc mult 
aspiranta la
- din august 2005
vio
andriushca spune:
luci, mersic. 
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
aurel_cris spune:
Fetelor tot citit pe net presa ca alceva nu sunt n stare sa fac am gasit articolul acesta,poate pe unele dintre voi va intereseaza.
http://www.gardianul.ro/2007/11/26/reportaj-c9/depozite_cu_dobanda_la_vedere_la_banca_de_sperma-s105149.html
la toate
26+
andriushca spune:
si in poza articolului cu pricina, draga de ... Moisica ....
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
r33a spune:
da draga de ea ... cred k numai in dusmaine mi-a preparat acolo sperma ... ce trebuia sa ii faca ... Fetelor mie dr. mi-a zis k in cazul in care imi vine cm. sa intrerup tratamentul cu untrogestan dar in cazul in care nu imi vine si asta ar insemna k am ramas atunci ce fac ??? cat timp iau utrogestan ??
Eu Sunt Aici Tu Esti Acolo Cineva Nu E Unde Trebuie
andriushca spune:
r33a, poate o sa te mire, dar cu mine s-a purtat f. frumos, draga de ea :) nu ma asteptam, ca auzisem de la fete ca e cam smucita. vorbeam cu ea si ma zgandaream pe fata cu o mana si mi-a luat mana si zice "mana de pe fata". e cam aiurita, sa stii. cred ca e putin dusa.
revenind la intrebarea ta, daca nu-ti vine CM, faci test de urina/sange (sau amandoua), iese pozitiv, plutesti de fericire, ne anunti pe noi, anunti familia, plutesti in continuare, dai de baut, iti aduci aminte ca prin vis sa anunti si dr. si iei in continuare utorgestan ca pana acum.
si dupa confirmarea sarcinii la eco, etc. dr. apreciaza daca iti mareste doza samd.
sa dea DD sa uiti cum e cu utrogestanul de prea multa bucurie si zapaceala si asta sa fie problema! (in cazul asta stai linistita, ca iti reamintim noi)
eu asa-mi imaginez, cand visez cu ochii deschisi. si putin imi va pasa de utrogestan, voi lua oricat si toata viata daca va fi nevoie. (glumesc)
noi sa fim sanatoase, norocoase si sa ajungem acolo!
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
tuchi123 spune:
r33a,
Mi-am permis sa ma bag si eu in discutie si sa te intrb daca ai stat macar o secunda in pat; in urma inseminarii tr. sa stai linistita la orizontala pt. a ajunge spermatozoizii in trompa uterina(avand in vedere ca ei inainteaza cu 3 mm/min. iar in urma prelucrarii lor, durata de viata este intre 6 si 12h). Imi pare rau sa aud ca se poarta asa cu cele care vor sa faca bb. avand in vedere ca platim pentru asta.
Multa bafta si asteptam vesti bune de la tine si evident de la toate fetele care-si doresc si fac eforturi pentru asta.