Inseminare (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Va pup fetele! Astazi s-a implinit o saptamana de la prima inseminare si sunt tare trista pentru ca ieri am avut ceva din semnele pe care le-am avut de fiecare data inainte cu o saptamana de menstruatie. Nu stiu ce sa mai cred! Fac eforturi destul de mari sa raman optimista, sa nu plang si sa imi mentin moralul cat mai ridicat dar este greu! Astazi am facut bradul de Craciun iar ziua a trecut destul de repede dar sunt sigura ca celelalte zile pana luni cand va trebui sa fac testul de sange, vor trece destul de greu. M-am gandit ca in week-end sa fac un test de sarcina, poate totusi voi avea un rezultat pozitiv! Sper sa revin in curand numai cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r33a spune:

Buna fetelor v-am urmarit zilele astea !! fetele care au primit vesti rele in urma inseminarilor imi pare rau pt. voi stiu si eu cand traieste cu impresia k totul va fii ok si cand apare ziua sa aflii mai bine totul se termina ... Andriushca am citit undeva mai in spate ceva de genu " ai progesteronul mic e posibil sa ramai dar nu poti sa il tii " adik ?? ... si eu am progesteronul foarte mic si din cauza asta mie imi vine c.m. din 22-22 de zile ... asta ce insemna k este posibil sa fii ramas si sa nu il pot tine ? Mai ales k in ultima perioada de vreo 3-4 zile ma dor sfarcurile f. rau nu ma doare sanu cu totul doar sfarcurile .. mai am fix 6 zile si aflu daca s-a prins ceva in urma inseminarii ... cu toate k noi nu am stat degeaba zilele astea .. am ajutat poate vine mai repede

PS : prima inseminare ... Spitalul Giulesti ... Dr. Dorina Codreanu ... embriolog dr. Anca Moisa ... in asteptarea rezultatului ... 6 zile ... (pt. noul topic care il veti deschide )

Eu Sunt Aici Tu Esti Acolo Cineva Nu E Unde Trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

v33a, progesteronul fixeaza sarcina. de aceea se da utrogestan, care e progesteron.
intr-adevar tu ai faza luteala cam scurta, trb. sa fie de cca. 13-16 zile.
dar tu stai linistita, ca nu e o regula sa pierzi sarcina daca ai deficit de progesteron.

andreea

ZOZOLINA

nu mai numar nimic!

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

buna
eu am parte azi de o romantica
azi facem 11 ani de cand ne cunoastem si 9 ani de la cununia civila
asa ca ne mai relaxam si distantam de probleme si noi

in rest pe aici nici o veste
se vede ca suntem ocupate cu achizitionarea cadourilor si nu prea mai avem timp
o sa inceapa febra sarbatorilor

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Montytaiana LA MULTI ANI
Va doresc sa fiti sanatosi, fericiti, sa va iubiti mult si sa va ajute Dumnezeu sa fiti si parinti.

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

montyLA MULTI ANI! CU SANATATE, CU IMPLINIRI SI SA DEA D-ZEU SA TRECETI CU BINE PESTE TOATE INCERCARILE VIETII SI SA NU VA PIERDETI SPERANTA NICIODATA, IAR MOSU SA VA ADUCA UN BEBE SANATOS SI VISUR DE A FI PARINTI.
FETELORVA PUP PE TOATE, MOSUL SA VA ADUCA NUMAI BUCURII SI IMPLINIRI SI CAT DE CURAND O VESTE POZITIVA, SA DE-A D-ZEU SA FIE BINE SI SA VI SE IMPLINEASCA VISUL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

La multi ani, montytaiana! sa vi se indeplineasca visul!
La multi de Sf. Nicolae, fetelor!

andreea

ZOZOLINA

nu mai numar nimic!

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

LA MULTI ANI DE SF.NICOLAE!!!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI MONTY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r33a spune:

Montytaiana ... La Multi Ani !! pt. ieri sa fiti fericiti impreuna si din tot sufletul va doresc sa va iubiti k iubirea invinge totul ... a treia parte care va lipseste ... un ... va venii ... asa k multi ani impreuna sa aveti si multi Mos Craciun sa aduca ce nu a adus Mos Nicolae asta va doresc tuturor fetelor .. !

Eu Sunt Aici Tu Esti Acolo Cineva Nu E Unde Trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Alooooooooo.....fetelor..... Ce-i cu linistea asta pe aici? Fetele de FIV sarbatoresc reusite, cele de azo cauta in botosi si cer Mosului masini, blanuri si diamante.. Noi? sau pur-si-simplu ?
si de la mine.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput