Inseminare (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

fetelor vin cu o veste teribila
in plin secol 21 se moare la nastere intr-un spital specializat in nasteri adica Giulesti
uitati linkul- vinovatii sunt mai multi
si sa nu incerce cineva sa le ia apararea ca eu stiu cel mai bine ce inseamna doctori, spital, sistem sanitar in Romania, si mama mea a murit din cauza incompetentei sau a indolentei doctorilor de la CFR2
E trist ca se intampla inca in spitalele din Romania! defapt inadmisibil

http://www.romanialibera.ro/a112774/un-vis-ucis-in-maternitate.html

Drama acestei familii este cumplita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

noname!
din pacate eu nu stiu nimic de acest doctor, i-am auzit "fugitiv" numele, doar. dar eu zic ca daca ai trecut de laparo si ti-a decorticat ovarele (chestie pe care trb. sa o fac si eu si incerc sa-mi fac curaj) inseamna ca e un pas inainte spre bebe.
nu cred ca are legatura ceva din ce se intampla la tine cu ciclul venit la 15 ani.

mie mi-a venit prima oara la 14, la inceput neregulat, apoi nici nu mai stiu cum, ca pe acea vreme nu stateam sa cotorizez ca acum. si totusi am avut 2 sarcini, iar dupa 10 ani ma chinui cu tot felul de probleme, mai ales legate de ovare.

daca alte probleme nu ai si sotul e in regula nu cred ca e nevoie de inseminari.
dar noi nu stim nimic in rest despre tine-trompe, ovulatie dupa laparo, etc, despre sot-spermograma, ca sa ne dam cu parerea...

andreea

ZOZOLINA

nu mai numar nimic!

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

noname sotul cum sta cu spermograma (asta e prima intrebare pe care am ajuns sa o pun celor care nu pot avea copii, de stan patitu si el saracu)

poti incerca si inseminare, daca asa iti recomanda dr. , riscuri nu prea cunosc sau prea mici in comparatie cu FIV sau cu rezultatul, daca iese bb eu zic ca merita orice, si acum depinde si de organismul tau din cate am inteles nu prea ovulezi natural, faci stimulare si destul de puternica, menagon,
la inseminare in general se recomanda ova mit
dar depinde de la caz la caz
cel mai bine ar fi sa vb cu un dr. specializat in asa ceva
daca mai ai intrebari iti raspundem cu placere

Mergi la inceput

scriam in acelas timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna ! Ms mult ca mi-ai raspuns asa de rpd.
Sotul nu are nici o problema.
Trompe = permeabilitate f buna, f curate
Ovulatie........ nu, deoarece nici macar nu am ciclu fara pastile.
D e o luna nu mai iau nimik, dar pana acum am luat metformin si imi venea la 36 sau 43 zile.Singurele pastile cu care imi vine la 28 d zile Duphaston si in rest nimik altceva
Nu prea stiu c sa mai scriu,ca sa ma sfatuiti dak sa fac sau nu inseminare.
aaa, si inca o problema f mare Progesteronul in ziua 21 este 1.90

Va multumesc mult ca ma primiti in grupul vostru!!!!

Mergi la inceput

monty, eu am scris deja despre cazul asta pe pagina precedenta, insa cu informatii de la un jurnal tv din seara asta.
o sa citesc si articolul, mai ales ca e implicata si Cezara Bucur, draga de ea.... si nu am nici cea mai mica intentie sa le iau apararea dr.
sunt itr-o stare f. delicata si am plans vazand aceasta stire. apoi am plans vazand 2 copii maltratati de parinti (aveau poponetele vinete de la batai) si iar am plans vazand un pui de catel aruncat pe geam de la et. 3. ce-i cu lumea in care traim?

noname, progesteronul e mic, trb facut ceva in privinta asta, pt. ca si daca ramai, nu il tii. in rest e bine iar ovulatia si ciclul se regleaza cu tratament. eu zic ca la tine indicat ar fi stimulare, monitorizare si CSD (contac sexual dirijat).
si inca ceva, lipsa ciclului nu indica musai lipsa ovulatiei, o buna prietena asa a ramas insarcinata cu bebe2, cand nu avea ciclu. de asta nici nu a prea stiut decat mai tarziu ca e gravida.

andreea

ZOZOLINA

nu mai numar nimic!

"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"

Mergi la inceput

o da i-am vazut si eu pe acei copilasi
mi se rupe inima
ce inconstienti, ce brute ce bestii, cum sa iti pui mintea cu un suflet nevinovat si pe deasupra mult sub puterile tale,
chiar nu constientizeaza ca fiecare copil e un miracol, chir daca a gresit cu ceva, fapta e deja consumata si totul se poate indrepta cu vb buna, cu dragoste
si eu plang oricate eforturi as face sa ma abtin cand vad cazuri de cruzime, nedreptate, sau chiar cele in care nimeni nu are nicio vina- cele cu copii grav bolnavi-alea chiar mi se par o mare lovitura pt familia lor,

Mergi la inceput

am citit articolul din link-ul pus de tine, monty. e ingrozitor. oare in luna cand i-au facut stimulare ovariana cu rezultat 0 foliculi la monitorizare si a ramas totusi gravida, ecografia i-o fi facut-o Bekir, ca mie? ca e si Bekir amestecata acolo. ai vazut ce-i zicea? "EU astept", cand ea saraca abia putea sa se miste. Ce bestii..

andreea

ZOZOLINA

nu mai numar nimic!

Mergi la inceput

da ma ingrozit tratamewntul pe care tr sa il induri, parca ai facut cine stie ce crima, candgravidutele vor decat sa dea viata, si din cauza asta cred ca ar merita un tratament mai special ,mai mult decat normal si nicidecum ceea ce se intampla in spitalele de stat

da am vz ca e vb de Bekir, si bucur deaia am zis sa postez linkul aici
la odisee e un sub care se numeste dr. de care tr sa ne ferim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

minunat!ce sa facem fetelor sa mergem sa nastem pe camp?acasa in vana?????????SA LE FIE RUSINE!!!!!!!!!!!!!DACA NE GANDIM CATI BANI CASTIGA DE PE URMA NOASTRA!!!!!!!!!!!!!DOAMNE FERESTE!!!BIATA FATA SI COPIL SI TOATA FAMILIA!

Mergi la inceput