Inseminare (21)
Raspunsuri - Pagina 18
andriushca spune:
luci, mi-a zis februarie-martie in leg. cu laparo, cica sala de operatii in Giulesti se deschide spre jumatatea lui febr, incep. lui martie.
cat despre IAS probabil la Dacia au luna ian. concedii sau s-a exprimat asa gandindu-se tot la laparo.
inseminari pot sa fac dar numai pe ciclu stimulat, ca altfel se pare ca la mine ovulatia e un haos total, deci nu ne putem baza pe ea. astfel, pierdem timp.
parerea dr. este ca lucrurile trb sa mearga asa:
1. laparo (febr-martie, dupa cum spuneam, cu explicatia de mai sus)
2. 2 IAS
3. FIV
monty, nicio problema, stai linistita. probabil asteptam si eu niste sfaturi...
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
luci.eilm spune:
Andriuschca, nu stiu ce haos o fi in spate
, dar cand scrii, e totul etapizat - logic si coerent.
Ce sfat vrei?
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
lara20 spune:
ANDRE laparascopie e bine sa faci ca asa se vede super ce este inauntru!eu am facut si nu e mare inginerie,ma refer la durere,stat in spital!asa ca fa ce zice dr!daca vrei iti spun cum decurge tot!
cristiama spune:
Fetelor,
Nici nu stiti cat de puternice suntem, daca e nevoie. Sora mea imi spune ca ea nu ar face atatea eforturi cate am facut/fac eu.
Dar traim mereu cu speranta ca de data asta va fi bine:
- eu la prima inseminare am ramas insarcinata si am pierdut sarcina la 7 saptamani
- la a 3-a inseminare dupa muulte analize am ramas din nou, acum am reusit sa duc sarcina 10 saptamani.
- si asa am ajuns la a 6-a insemninare acum vre-o 10 zile.
Si stiti ce sunt la fel de emotionata ca si voi, si daca o sa fie o sa fiu in culmea bucuriei. Nu o sa am ganduri negre, pur si simplu o sa ma bucur de sarcina.
PS: de o vreme am grija cand imi cumpar haine sa fie mai largi sau macar elastice.
andriushca spune:
of, of, haosul e in corpul meu ... in minte am incercat sa mi le sistematizez cat de cat.
mi-e ciuda ca pana la anu` sunt nevoita sa stau pe bara, sa ma uit cu jind la voi cum faceti IAS/IAD si aveti sperante si asteptati sa treaca 14 zile. eu nu mai astept nimic.... decat sa treaca timpul sa o iau si eu de la cap... asta ma intristeaza cel mai tare...
intre timp as vrea sa incerc eu un tratament naturist pt ovare/ovulatie si sotul sa ia o data spermotrend-ul ala.
aprop, ati auzit de medicam. asta "spermotrend"?
lara, daca poti si ai timp m-ar interesa sa-mi spui si mie cum e cu laparo asta!
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
montytaiana spune:
andriushca pentru tratamente naturiste ce au fost incercate si au dat rezultate atat pt ea cat si pt el, intra pe sub. azoospermie, miki-miki este experta in retete o preocupa medicina alternativa si este si studenta la medicina sau isi da doctoratul acum nu mai retin exact, si ea mereu le-a sfatuit pe fete, si chiar si la azoospermie s-au vazut rezultate, nu spectaculoase dar da au aparut gigeii, si prin punctie au fost colectati si folositi la fIV uri
vb cu ea e super dragutica, sigur in funstie de problemele tale iti recomanda ceva, eu chiar daca nu scriu acolo le citesc zilnic, m-au molipsit cu optimismul si voia lor buna
lara20 spune:
ANDRE eu zic sa te linistesti,sa-ti petreci sfarsitul anului mai optimista(asa incerc eu sa fac) si sarbatorile pt ce mai e putin pana la anul!
laparascopia:te internezi ,faci inainte cu o zi dimineata clisma(iti fac asistentele)nu e placut
,apoi seara iarasi clisma!in ultima seara nu mananci decat supe si chiar si ziua la fel,e mai greu dar rezisti!dimineata te imbraca "frumos"in camasuta si te duce la operatie!iti va face o gaura mica cca 2 cm in partea dreapta si stanga(in dreptul ovarelor)si un in buric.prin buric se baga camera video si prin cele doua gaurle se lucreza in zona cu probleme!cand te trezesti poate o sa vomiti putin,noaptea o sa-ti faca injectie si adormi instantaneu,a doua zi daca ai noroc si te simti bine pleci(eu a doua zi eram ok)!o sa fie mai greu cateva zile pt ca ti-se baga un gaz in burta ca sa se umfle sa poata sa vada ce e inauntru si pana il elimini o sa ai ceva crampute dureroase!e bine sa mananci numai ciorbite,chestii usoare sa nu te costipi!
apoi se scot atele si esti fresh,o sa-ti ramana niste urme ffffffffff mici!
te pup si sper ca ai inteles ce am scris,ca eu nu am rabdare sa scriu asa frumos ca tine
andriushca spune:
monty, multumesc pt. sfat, o sa intreb si acolo pe miki-miki.
lara, mersic pt. informatii,
in mare le stiam!
ma intereseaza mai mult cum e cu analizele premergatoare, daca stii. ca trb. sa-ti fi facut inainte de anestezie. (mie mi-e frica ca nu ma mai scol din anestezie, daca am probleme de care nu stiu? inima, etc. de fapt asta e motivul pt. care nu mi-am facut laparo mai demult, de frica anesteziei)
aaa, sa stii ca eu am asa un scris urat!![]()
am uitat sa va intreb daca ati vazut stirile din seara asta, o alta graviduta a murit
in luna a 7-a, cu hemoragie o noapte intreaga, ignorata de medici si de asistente, la dragul nostru de Giulesti (Panait Sarbu) si ... era pacienta ... Cezarei Bucur.
Cica a sunta-o de cateva ori in acea noapte dar nu a raspuns. Pana la urma n-am priceput daca a raspuns sau nu, dar Cezara a dat interviu prin telefon pt. jurnal si a spus ca nu poate raspunde mereu la telefon din cauza copilului, etc. Dar atunci cand medicul de garda apreciaza gravitatea situatiei intervine. hmmmmm, voi siti ceva in plus?
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
montytaiana spune:
buna seara
iata-ma ajunsa acasa
ce vreme mohorata e afara, macar daca ningea
andriushca nu stiu ce analize se fac inainte de anestezie, dar cred ca ai putea sa le zici ca vrei sa iti faca
eu cand am fost nevoita maidemult sa fac anestezie mi-au pus o subst in ochi (cateva picaturi)sa vada daca corpul o tolereaza si abia apoi mi-au facut anestezia, asta la spitalul de urgenta, nu stiu daca asta e procedura standard sau au recurs la metoda asta pt ca tr sa intervina urgent
in ce priveste la laparoscopia eu am citit aici pe forum ca la Medlife te duci in dim in care tr sa iti faca investigatia, te interneaza, te poftesc intr-un salon si aproximativ la ora la care te-au programat in jur de 10 fac interventia. apoila pranz iti dau drumu acasa
acum depinde de organism daca esti mai sensibila consider ca e mai sigura si profesionista procedura insotita de 2-3 zile internare, dar pentru cine e in criza de timp si cu un serv. aberant preferabila e varianta doi
pupici tuturor
noname spune:
Buna fetelor! Sa stiti ca eu va citesc f des dar nu am scris niciodata aici.
Am si eu o povestioara pt voi, care sper sa nu va plictiseasca , si dupa povestioara poate imi dati si un sfat.
Mi-au venit uratzii p la vreo 15 ani, nu regulat , chiar f rar, dar in prostia mea d copil am crezut ca nu este nik grav.
De aproape 4 ani merg la un medic care mi-a dat pt inceput duphaston, dupa care ova-mit, apoi estrogel si in final am ajuns sa iau menogom d la care am facut f multe chisturi si am facut laparoscopie pt decorticare.
In urma interventiei medicul Ion Ionut ( cel care m-a operat) mi-a zis ca in max. 6 luni ar trebui sa fiu posesoare de Bb ca nu am mari probleme , dar totusi asa ceva nu s-a intamplat.
Medicul meu se numeste Pana Doru. Stie cineva ceva legat de cariera lui?
Si acum vreau un sfat d la voi: sa incerc si eu sa fac inseminare sau nu?
riscuri?
Va multumesc ca m-ati suportat si va rog sa imi dati un sfat!
Pupicei multi si Bb si mai multi!!!!!!!!!!!