Inseminare (21)
Raspunsuri - Pagina 12
cristiama spune:
Fetelor,
Eu oricum nu fumam si nu beau cafea...dar am devenic cam vegetariana.
De vre-o 4 luni... si am inceput sa am ovulatie naturala, nu aveam inainte decat cu stimulare- deh varsta aproape 38, si surpriza cea mare sotului i s-au dublat rezultatul la spermograma!
zafira spune:
Buna fetelor,
Cumplita este asteptarea asta, maine este joi, iar poimaine vineri cand trebuie sa fac testul de sange.
Ieri am plans, trebuia sa ma descarc nu mai puteam.
Din optimismul de inceput nu a mai ramas nimic. Totusi in adancul sufletului pastrez si o raza de speranta pentru orice eventualitate
, daca ies doua linii........nu?
Va admir pe voi cele care nu renuntati dupa 5 sau 6 inseminari.
andriushca spune:
recunosc! fumez (nu un pachet, cam jumate/zi), mor dupa cafea (dimineata cu gandul la ea si la prima tigara, ma scol)si in familie ne place la masa sa mai bem si cate un pahar de vin sau de bere.
imi place si carnea, mananc cu predilectie carne de pui, vita deloc si rar porc .
stiu si importanta legumelor si fructelor, dar nu as concepe sa mananc doar asta. cred ca organismul are nevoie de toate.
stiu ca fumatul bla-bla, dar cred ca pana la urma, daca e sa nu fie bebe, nu e, chiar daca fumezi sau nu.
fumatul e daunator mai ales la
, asa ca daca ne-am lasa amandoi ar fi mult mai usor.
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
montytaiana spune:
fetele mele dragi nu am vrut sa se inteleaga ca dau cu piatra in cei ce fumeaza 

apreciez ca fiecare chiar tr sa isi traiasca viata cum considera, sotul meu fumeaza si el f mult dar nu am incercat niciodata sa ii impun sa renunte, e viciul lui placerea lui, cum vreti sa o luati, si i-l respect
desi nu pot bea nici un fel de alcool, nu fumez si nu beau cafea
am un viciu si mai mare COCA COLA
sunt inebunita dupa ea, si stiu ca produce ravagii mai mari decat produc cele trei enumerate anterior sau oricum daca nu mai mari, mai repede, e o otrava dar o otrava fara care nu pot trai
andriushca spune:
monty, stai linistita, eu ii aratam lu r33a ca nu e singura care se lupta cu vicii fara de care nu putem trai. dar ar fi bine macar sa incercam sa le limitam. sunt constienta ca varsta, fumatul, etc. scad sansele si ne-ar fi mult mai bine fara aceste rele, dar e foarte greu, numai cei care stiu ce e dependenta, pot intelege.
nu ai facut tu nimic! 
aaaaa si ...galerie pt. maine, da? 
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
inna30 spune:
buna seara fetelor....ma bag si eu innseama, o alta fumatoare, cei drept fumez numai in weekend, sau in vizite la prieteni..mereu spun sa le las si uite ca o tot aman....bine cand am nervi fumez si 10 pe zi..dar acum le-am mai rarit...cafeluta e placerea cea mai mare dim, mor daca nu beau sau sunt o blegita toata ziua.( nu am fumat de 3 zile...hehehehe)
monty-ai facut inseminarea?
Fetelor..daca e sa fie bebe e si cu tigari si fara..e bine sa le lasam , dar......
lara20 spune:
FETELOR NU CRED CA TIGARA SAU UN PAHAR DE VIN ARE VREUN EFEC NEGATIV PT CA SUNT O MIE DE OAMENI ALCOOLICI,FUMATORI DE CARPATI,CARE ABIA AU CE MANCA SI FAC CATE 10 COPII!EI CUM NAIBA REUSESC??????????VA DATI SEAMA CA NU AR TREBUI SA AIBA NICI UN COPIL!!!!!!!!!!ASTA E PAREREA MEA!
NU VA MAI STRESATI!E CHESTIE DE NORO!NOI NU PREA AVEM NOROC ACUM CA INTR-O ZI..........

CU BAIA CUM MAI STATI
?????????
andriushca spune:
da, lara, la fel si cu treaba cu frigul, toata ziua ma oblojesc, sa nu racesc, sa am mijlocul acoperit, sa-mi fie cald la picioare si vad pe strada piranda cu burta la gura, picioarele goale, mucii pana la brau, si alti doi puradei atarnati de fustele pe sub care nu are nimic si bate vantul! de aici zicala probabil "sa fie cat de frig, numa` sa nu bata vantul".
da chiar, de treaba cu baia uitasem: daca fac o baie cu sotul, la vreo 7 ore de la un contact protejat, pot ramane insarcinata desi nu am ovulatie? 
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
lara20 spune:

pai vezi andriuscha,asa ca nu va mai invinovatiti ca fumati sau mai beti un pahar de cola sau vin!e aiurea!cu infofolitul si eu sunt la fel,strampi 100 deni,pantaloni,cojoace ,in casa sosetute si cand dorm ,etc si tot degeaba!
andriuscha sigur ramai mai ales fara ovulatie

ai incercat extracul de mladite de zmeur?eu vad ca am avut o ovulatie de la el.............adica am simtit ca atunci cand iau pregnyl!eu cred ca e bun!
r33a spune:
Andriushca tin sa te anuntk am 22 de ani si o relatie de 6 ani ... varsta la mine nu ar fii o problema de aia ma enervez .. k altele si la 19 ani au deja un copil ... Fetelor de luni de la inseminare ma tot dor ovarele si sunt imbalonata nu prea pot sa ies afara bine si am mancat si iaurt cu apa ... mere cu apa ... simt cum imi face in burta numai borboloace ... asta de luni .. de cand am venit acasa ... si inca o chestie voi cum luati utrogestanul ... eu am luat niste capsule moi pt. cale orala si vaginale ... dr. mi-a zis sa iau 2dim si 2seara vaginal .. hai seara k seara dar dim. dupa ce le bag in juma de ora curge tot dim nine ce efect isi mai fac ele ... nu am cum sa stau culcata dimineata dupa ce le bag ..
Eu Sunt Aici Tu Esti Acolo Cineva Nu E Unde Trebuie