Inseminare (21)
Raspunsuri - Pagina 11
andriushca spune:
ali, inna, monty si toate fetele, va pup si va multumesc! stiu ca Bechir e biolog, dar totusi.... stiu si ca nu are cum sa fie sarcina, e prea devreme pt. luna asta si prea mica pt a fi de luna trecuta. am scirs si la odisee si mi-au raspuns gravidute ca o sarcina de 7 saptamani trb. sa se vada sacul si oricum ar trb. sa fie mult mai mare de 6 mm, cinvea mi-a scirs ca a ei la 7 sapt. avea 17,7 mm. asa ca ...
ai mei s-au chiorat aseara la ecografie si niciunul n-a vazut nimic. toata lumea e de parere ca acolo nu e nimic, ca n-a vazut ea bine. asta sper si eu si sper ca vineri Cezara sa ma linisteasca. si mai sper sa apara ceva foliculi pana atunci, poate ovulez mai tarziu luna asta, ca mie mi-a intarziat ciclul o zi, deci a venit in dimineata celei de a 33-a zi, luna asta.
inna, nu de HSG e vorba (deja am facut-o), e vorba de histeroscopie, ca sa vada uterul mai bine. dar asta in cazul se confirma la eco ca e ceva acolo si se mareste. sincer, nu am chef de nicio histeroscopie, am auzit ca doare ca naiba. mai mult decat HSG-ul.
acum mi-am mai revenit, parca va dlucrurile mai limpede, aseara am fost daramata, n-am mancat nimic de suparare, iar dimineata cand m-am trezit eram stoarsa si cand mi-am adus aminte prin ce trec imi venea sa nu ma mai ridic din pat.
da, monty, e bine ca ne avem unele pe altele. daca am fi singure, cum ar fi?
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
lara20 spune:
Andriuscha,stai calma ca sigur nu e nimic,sigur s-a inselat doctorul!la histeroscopie poti sa ceri anestezie locala sau totala!
monty,r33,euphoria,mult succes si sa fie 

Euphoria spune:
Buna fetelor! Gata, am facut si cea de-a 7-a inseminare. Doctorul e foarte optimist, eu in schimb nu. Urmeaza 2 saptamani lungi de asteptare, la capatul carora sper totusi sa fie un bebel mic. Ma duc sa stau in pat, cu picioarele pe pereti. :) Sa nu scape nici unul. Va pup si tin pumnii!
r33a spune:
nati mersi pt. informatie ... Fetelor am eu o presimtire k de Craciun toate care ne chinuim sa avem un ingeras il vom avea .. Dumnezeu ne va ajuta si ni-l va da asa k fiti optimiste Mos Craciun sa ne aduca la toate cate un bebe !! Doar vine ziua in care s-a nascut Iisus trebuie sa vina si pt. noi .. nu ?? Lasa k o sa fie bine stati linistite k asa stau si eu si ma gandesc deja la alea 2 liniute care le voi vedea peste 12 zile ... :P abia astept ... poop toate fetele ...
Eu Sunt Aici Tu Esti Acolo Cineva Nu E Unde Trebuie
andriushca spune:
euphoria, sa fie cu noroc nr. 7!
r33a, cred ca presimtirea asta a ta nu e valabila si pt. mine. acum cred cel mai putin ca voi reusi vreodata.
oricum, bravo pt. entuziasmul tau (uneori ma mai apuca si pe mine)!
andreea
ZOZOLINA
COUNTING THE DAYS
"Eram multumit ca puteam da un raspuns prompt si am raspuns. Am spus ca nu stiu!"
montytaiana spune:
bravo euphoria iti tinem pumnii
r33a recunosc optimismul primei inseminari, l-am avut si eu candva, e bine ca mai avem si firi optimiste pe aici sa ne ridice moralul, cine stie poate ai dreptate, intotdeauna exista o sansa ca altfel nu me-am mai chinui
si cum luna asta este luna craciunului- a miracolelor poate Dumnezeu se indura si de noi
r33a spune:
Fetelor cate dintre voi
si beti
eu una fumez si beau si cafea am inceput sa le raresc de cand am aflat k astea pot dauna fertilitatii acum k am facut inseminarea si exista sansa sa raman cineva mi-a zis sa las tigarile cum inainte
aproape 1 pachet pe zii acum am ajuns sa fumez maximm 10 tigari incerc sa ma tin ocupata numai sa nu imi aprind tigare .. voi ?? ce a-ti facut in privinta asta .. exista totusi si riscul k din cauza lor nici sa nu se prinda .. nu ?
Eu Sunt Aici Tu Esti Acolo Cineva Nu E Unde Trebuie
montytaiana spune:
eu nu fumez si nici nu beau cafea si tot nu se prinde
desi stiu ca fac mult rau cred ca in cazul asta sunt paralele
dar aricum r33a pentru tine , binele tau ar fi bine sa le lasi, fac rau in multe alte parti
cei dragi te vor sanatoasa si mult timp deacum incolo langa ei
si tigarile pot UCIDE stii asta nu?