Inseminare (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

multumesc mult fetelor pentru sustinere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Buna fetelor. Am revenit si eu cu ceva vesti. Luna asta am facut pauza de stimulare dar am fost astazi la eco, si pentru ca am un folicul destul de bun, doctorul mi-a propus o inseminare maine. Am bagat repede un pregnyl astazi, iar maine trecem la treaba. Sper sa fie cu noroc de data asta.
Va rog mult schimbati si la mine in prima pagina. Am 6 IA nereusite, iar maine incercam a 7-a oara.
Va pup si multa multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r33a spune:

Montyeu am avut 1 fulicul de 18 , 1 de 14 , 1 de 15 vineri cand am facut eco si abia luni am facut inseminarea asa k nu ai dc sa te dezamgesti la fel si eu din a 3 pana in a 7 zi am luat ovamit .. l-am cumparat din spital si sambata dupa eco. am facut pregnyl de 1000 sau 10.000 cat era nici nu m-am uitat bine Acum sa de-a DD TE ROG DOAMNE SA RAMANEM SI NOI INSARCINATE !! Astept sa treaca astea 2 saptamnai si sa fac test .. poate imi apar si mie simtome zilele aste nu ar trebuii ?

Eu Sunt Aici Tu Esti Acolo Cineva Nu E Unde Trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

andriushca-nu te stresa , pt ca de multe ori unii dr nu vad bine ce vad pe acolo, este bine sa te vada si alt medic sa vezi ce spune, nu te baza numai pe unul singur.Intr-adevar referitor la CM anul asta pt prima data am avut si eu o luna in care nu am ovulat(luna trecuta)se spune ca este normal....iar chestia de pe uter ...sarcina nu are cum sa fie, e prea devreme pt luna asta..chiar nu stiu ce sa spun dar poate nu a vazut bine medicul, sau poate fi un polip ceva...desi eu nu cred, stai linistita ca nu are sens sa te amarasti, repeta eco si ai sa te linistesti, o sa fie bine.(chiar nu inteleg de ce sa te pasca HSG?)TE PUP SI AI GRIJA DE TINE.
monty..mult succes sa fie cu ochisori si referitor la pregnil...da, eu am facut de 10.000, este mai bun, esti sigura ca se rupe foliculul, si nu ramai cu chistulet pe ovar in varianta in care nu se prinde bebe(dar la tine luna asta se va prinde , mi-a spus mos niculae)..si chiar daca se sparge foliculul ai timp pt ca el traieste 24 ore....si eu la fel am avut in octomb cand am facut insemin in z11 folic de 21 si in z15 mi-a facut insemin cocei si tot nu era rupt si avea 23..asa ca stai linistita. va pup pe toate si va tin pumnii .

"Deseori zambetul celui care sufera , e mai dureros decat lacrimile celor care plag".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

EUPHORIA, multa, multa bafta, Dumnezeu sa fie cu tine si te rog ca dupa inseminare sa stai in pat, doar la toaleta sa te duci. Eu timp de 2 zile de la inseminare, am stat numai in pat si iata ca s-a intamplat sa fie bine si sper sa fie bine pana la sfarsit ca tare debusolata sunt, nu stiu de ce, dar sunt intr-o pasa proasta, de gravidele astea; plang, ma inspaimanta orice gand negru care-mi vine in minte si mentionez, nu-s outine aceste ganduri, dupa care sunt f. fericita; am inebunit oare?
Oricum, Dumnezeu sa fie cu tine
Tuchi1235+3 zile de la inseminare (7+3 zile de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r33a spune:

Fetelor IAS stiu inseamana Inseminare Artificiala A Sotului ... Dar IAD ce inseamana Inseminare Artificiala A ... ??

Eu Sunt Aici Tu Esti Acolo Cineva Nu E Unde Trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

r33a, IAD inseamna inseminare artificiala de la donator, adica sperma altui barbat, din banca de sperma .
Iti dau detalii despre donator, culoarea ochilor, inaltime, starea de sanatate, adica daca are ceva boli majore, si profesia daca nu ma insel.
Am inteles ca sunt mai mult donatori studenti de la facultatea de medicina, dar sigur iti spun ceva de profesia lui.

Poze
Animalutele mele

Mergi la inceput

multumesc fetelor
ce bine ca suntem impreuna la acest sub.
ne invatam una pe alta
m-ati mai linistit
fug sa fac pregnilul

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Andriushca pot sa-ti spun ca dr.Bechir e de fapt embriolog si nu stiu cata experienta are pe ecografie.Cine stii ce i s-a parut ca vede pe uter.Si poate din cauza asta nu ti-a dat nici o explicatie ca nu era nici ea sigura.

ali

Mergi la inceput

gata fetele
am facut si pregnylul de 10.000
acum ma bag un pic in pat si stau cumintica
pana maine la ziua cea mare
zic si eu- sigur nu scapati de mine azi peaici

pupiceli

Mergi la inceput