***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Pozele din semnatura vad c merg.
Iar pt vot intrati la concurs pe baby cafe. ro.
Pupici si multam!

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Intru si eu sa urez toate cele bune sarbatoritilor de astazi:

David Andreas de Alyna24

Ciprian de Florentina Roman

Vlad de Sobi

David de Pepsi

La multi ani Mary_lou
Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa ai parte de tot ce iti doresti

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

La Isa i-au aparut in palma, la baza degetelor niste bubite / umflaturi rosi (adica si bubite si umflaturi mici ca niste bataturi) la manuta dreapta mai ales, la stanga numai putin. Poate sa se fi iritat de la saliva ca toata ziua e cu manutele in gura sau poate fi o manisfestare a alergiei la vreun aliment sau ....???? Mergem maine dupa -amiaza la dr., dar nu stiu ce sa fac pana atunci. Are cineva idee ce poate fi? Ea nu da semne s-o deranjeze sau s-o doara.

La multe lunisoare pt David de Pepsi, David Andreas de Alyna24, Ciprian de Florentina Roman, Vlad de Sobi

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Alyna24 Am votat si eu capsunel David

L-am inscris si eu pe junior, cu toate ca stiu ca nu e nici o sansa sa castige pt ca primele poze au deja aproape 3000 de voturi si concursul se termina la sfarsitul lunii. Dar imbogatim si noi galeria de pitici.
Daca totusi ne votati, multumim.

petit_ange Imi pare rau, dar eu nu stiu ce sa-ti spun. Multa sanatate!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by ELTEKA
Hai, mey Gravi
De asta m-a oprit eu la +2kg, de vreo luna nu mai scad si gata. Da' daca ma uit in urma - cam de pe atunci ai venit tu la noi la plantatie si io cum te citesc si ma prapadesc de ras ...vezi tu!

Ei, lasa, ca rasul e bun pt ten.

Fetelor, nu prea am timp sa vad cine e sarbatorit azi, dar le urez tuturor puiutilor "La multe lunisoare!!!" si sa fie sanatosi si norocosi.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

fetelor si eu am stat cu dilatatie maxima 40 min pina a venit medicul meu, imi venea sa imping si trebuia sa nu o fac!david a avut o circulara de cordon, si era in suferinta fetala ca ma pregatisera de cezariana, dar el a venit normal pina la urma, m-am ingorzit citind povestea.......

vali,ninutza,doxinu,liviana,paflo,andrada,ramona,moberi,lauradi,roxicucu,ralucami,florentina, ckristina,irinusha, anka,mica,alyna24, didi,angela,carstea, kid, petit_ange,graviduta,multumim de urari

doxinu, seamana cu crema de zahar ars ptr ca si aia are 1 l lapte si multe oua

paflo, si david al meu nu stiu ce-a avut ieri seara de nerecunoscut! nu reuseam sa=l consolez decit la sin, si iar incepea in 30 min, a tinut-o asa 2 ore, apoi a adormit, si noaptea mi s-a trezit tot la 2 ore cred ca e de la dinti ca-si tot baga mina in gurita si urla!nu m-am gindit la acetaminofen, dar imi aduc aminte ca la dominic i-am dat si reuseam sa=l adorm....

angiuta, aici se da apa cind se incepe diversificarea ptr ca ceaiul are teina, ca si cofeina, cred ca am uitat sa-ti zic bine ai venit

andrada, multam de capitolul nou, sint prin zona

moberi, la alergie nu merge pe cantitate, adica daca e cumva alergic la lapte nu conteaza ca bea mult sau putin. ia o pauza de la cerealele alea si apoi da-i din nou si daca face iar la fel inseamna ca e de la ele.nu-ti mai fa mustrari de constiinta ca ai plecat la munca, ptr ca idiferent la ce virsta o vei face tot asa te vei simti mai ales cind e bolnav, eu, l=am lasat pe dominic la 18 luni la gradinita, si regret si acuma.....dar asta este as fi regretat si daca=l dadeam la 2 ani, tot mic mi s-ar fi parut!multa sanatate la micut, poate ar trebui sa-l vada un medic. nici eu nu slabesc mare lucru si e de la alaptat, cind ma vad in poze pling...

lauradi, am zis chestia cu punga nu ca sa zic ca cineva nu ar avea grija ci din cotra sa aibe toata lumea grija, mie si acuma mi-e frica sa=l vad pe dominic cu pungi, ca se mai joaca si i le iau imediat.dominic cind era mic si-i luam jucarii mai mult se juca cu ambalajul decit cu jucaria lui dominic la inceput i-a placut baby neptun de la baby einstein

vali, imi pare rau ca micutul s-a trezit urlind, eu am la amindoi in camere lumini de veghe, si in toata casa ptr cind se scoala dominic sa nu cada pe unde umbla

vas, imi pare rau de micuta ca o doare piciorul

florentina, asa e sint in aceeasi zi piticii nostrii nascuti! abia astept sa ma apuc de bunatati mai ales ca anul asta dominic poate minca orice am s-o fac lata!nu stiu daca e legat de faptul ca i-am dat sa manince de toate cind era mic de dominic nu e mofturos, dar la fel voi face si cu david, incep cu legume, fructe apoi, cine stie, vom vedea la el cum va fi. sa stii ca si noi am avut probleme cu dominic ca mi-a facut prin iunie anul asta infectie urinara si ziceau ca sint pietre la rinichi si ca poate e o problema din nastere, etc, am avut mari emotii, deja il vedeam pe dializa, si am fost pe la medici, eco, totul e ok, ziceau ca poate e fimoza, mi-au dat o crema cu cortizon 3 luni si acuma cind am fost totul era f frumos, nici o problema, cind am intrebat daca trebuie sa fac ceva cu david, mi-a spus nu, medicul era urolog de copii special, am intrebat de decalotare, mi-a raspuns ca se face natural intre 2-3 ani, si daca nu vom folosi crema ca la dominic, si daca nu se ajunge abia la operatie, sanatate multa la amindoi piticii tai

irinusha sanatate la micuta

elteka, la inceput nu-i da mult terci, cresti cantitatile, ii dai de la citeva lingurite la o farfurioara, tin minte ca la dominic ii dadeam si mai lasa in farfurie, nici mie nu-mi place sa ma mulg, faptul ca nu reusesti nu e legat ca nu ai, sigur elias trage el destul, bea si tu ce ti-am zis pe pm,apa da, fiarta si racita, sucul stors ma refeream si eu,ca aici nu sint pentru, din cauza ca tu cind il storci elimini pulpa care e si fibra. acuma ii poti da, dar sa nu fie mult, mai ales cel de fructe care e dulce.ei prefera cerealele cu laptele tau e clar, dar eu cind deja minca ii dadeam cu apa.sau poti amesteca laptele tau cu apa daca nu reusesti sa mulgi mult.nu te lasa stresata de cineva cu diversificarea, ptr ca e un moment f important in viata unui copil, si il va influenta ptr toata viata, desi nu s-ar crede

mica, ma bucur c-a papat bine maya

vali, nu vad filmul

didi, felicitari ptr prima lingurita de papa, pune lapte de la tine in loc de praf. am sa incerc sa nu-i dau deloc biberon, ca sint acasa pina la 1 an, si apoi din canita. ca la dominic am avut mari probleme cu otitele, nu mi-a mai facut niciuna de cind nu mai bea din bibe.de ce sa nu mai poti sa-l scoti din iarna? mergi la munca?stai linistita ca l=am alaptat pina la 18 luni si nu cerea in cuvinte,adica nu m-a fugarit niciodata sa-mi ridice tricoul, sau sa ma pipaie, sau altele, cerea, dar asa discret abia pe la 2 ani a inceput cu propozitii,bafta la redirectionarea lui robert

roxicucu, eu nu tin la frigider cartoful dulce, am ris de numa cu masca ta

fug ca s-a trezit unul din pitici

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Am reusit si eu sa adorm copilul .Daca si azi plange pana la miezul noptii,ma arunc p geam .
ROXICUCU-eu nu i-am mai cantarit mancarea.Dar ii fac 2-3 masuri de cereale cu para si banana(jumate din fiecare).Si mananca tot,uneori ar mai vrea.Legat d sonor,vezi k toate filmele au un buton d reglare al sunetului.Poate era la minim.
Paflo-si al meu tipa la fel noaptea si abia il linistesc.
Angiuta-te asteptam inapoi cu vesti.

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Liviana-n-am vazut pm inca.Am fost tot pe fuga.Imi cer scuze.Vroiam sa te intreb cum sunt hainutele de pe situl ala?Merita sa iau?
Pt k tot veni vorc de haine, voi cum imbracati copiii pe afara?

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Pepsica,
multumesc . Azi mi-am facut ceaiuri, dar tot nu pot scoate, decat cand suge el si am "let down" atunci merge rapid la celalat san, dar nu prea mare cantitate. Intre timp am mai discutat si cu al lui tata, care mi-a dat instructiuni precise sa pun apa si nu formula (io zau ca nu-sh de unde a adunat sotulache chestiile astea, ca eu nu l-am indoctrinat ). Inteleg cu fructele, asa e. Nici suc de morcovi nu merge? (ca eu de abia astepts a am un motiv sa-mi fac si mie). Stiu ca ziceai ca la voi nu se recomanda nimic crud in primul an..

DidiAlex,
la ce zici tu bibe?

Ca daca e vorba de recipient, cred ca n-o sa-i dau, in ciuda colectiei mele multicolore complet nefolosita (sticel de la toate firmele+biberoane pe diverse varste ) si a sterilizatorului in care mai bag cate o jucarie din an in Pasti (intre timp le clatesc doar cu apa ), ca sa nu zic ca-l mananca praful. Vad ca merge cu lingurita pentru chestiile mai solide, iar daca va fi supa, ma gandesc sa folosec macar canita (training cup). Nu-sh ce ma fac cu stocul asta de sticlutze si sticloantze, ca eu am preferat sa vin la el tot la doua ore decat sa ma mulg...Imi amintesc ca tu recomandai cuiva Nuk, fiindca bb trage mai greu si deci risc mai mic sa refuze sanul; imediat m-am dus si ala a fost primul pe care l-am luat in Estonia.Cel mai colorat, e drept dar degeaba. Nu m-am folosit de nimic. Ultimele picaturi din primul terci i le-am dat direct din sticla care se ataseaza la pompa, ca aici nu mi-am luat farfurii (cine se gandea la diversificare acum 2 saptamani, ca eu nu). Vad ca le-a sorbit frumos, deci va trece in curand direct al canutza. Nici nu ma mir, ca al meu cum n-a cochetat niciodata cu suzy..

Daca e vorba de formula, cat se poate - nu. Pana si cereale am luat fara.Suna a fanatism, si nici macar nu e al meu

Angiutza,
multumesc pentru info. Sa revii curand la noi + cu poze de Vladutz!

Raluca,
Nu se compara drumul de 2 ore cu acompaniament si pe acelasi fus orar, dar ce pot sa-ti zic e ca unele stewardese sunt fane de bebei (la cat calatoresc, multe n-au timp sa-si faca unul propriu) - asa ca vei tu cu sta treaba si i-o plasezi pe Maria uneia cat mergi la toaleta. Eu aproape ca nu l-am mai putut lua pe Elias inapoi, dar e drept ca el e blond si avea mare priza la japoneze... Kawaiiiiiiii!

Las' ca data viitoare ma gandesc eu la ponturi/Tokyo. Sau poate si mai bine, beneficiem de ele impreuna . M-am apucat sa fac traininguri la cei care vin in Japonia, n-aveam de gand dar... Uite asa il tarasc pe Elias inapoi acasa luni si apoi o luam spre Finlanda...Copilul asta se trezeste mereu in alta tara

Ce mi-e dor de un tofu din ala in apa dulce, abia spre sfarsit l-am descoperit gata preparat la mine in alimentara. Am mancat eu vreo 10 pachete intr-o saptamana, dar tot n-am compensat pierderea de un an....aaaaaaaaaah!

Roxi,
asteptam poze faimoasele sandvisuri!

Moko,
si cum era imbracat? In rosu? ca nu ma prind din poze. Sau e vorba de grosime? Ca eu pe aici imi aud mereu...Tii copilul dezbracat...Aoleu, fara caciula... Si cand ma uit la Petitul lui Ancamari..ma gandesc sa pun parola pe computer, sa nu cumva sa vada si maica-mea pozele ca ma dezmosteneste

Ancamari,
a crescut Petitul !!! Va trebui sa-i schimbi apelativul in curand. Si ma innebuneste calitatea pozelor, ca intotdeauna. (ps. i-ai luat centru de activitate?)

Angi,
multumesc de info! Erau si aici din astea. M-au tentat, ca aveau vitamine, calciu si fier, dar pana la urma am luat orezul de http://www.milupa-aptamil.ie/products/milupaCereals/milupaCerealsRange/]aici[/url]. O sa vad cand ajung acasa ce produse sunt pe piata si ce ne facem cu fierul si restul...

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Ancamari, ce mare e Petitul si ce seamana numai cu mami a lui!
Pepsi, departe de mine gandul ca ai fi zis ca n-are cineva grija. Si Ducu se uita mai mult dupa ambalajele de la jucarii;nu poti sa-i arati jucaria ca el e cu ochii numai dupa cutie.
Baby Neptun si inca cateva nu am ,da' tocmai ma ocup de asta:le iau de pe DC ++.

Anka, si eu am curiozitatea asta cu imbracatul,am spus-o si mai sus.Eu il scot afara in combinezon (de fas cand e mai frig si de...nu stiu din ce este celalalt,ceva plusat),iar pe sub el are body cu maneca lunga si pantalonasi cu talpici;caciulita mai subtire sau mai groasa,depinde de vreme si daca e cazul ii pun si gluga.
La munte ,de ex,avea body cu maneca lunga,strampi+sosete subtiri,pantaloni captusiti, bluza grosuta si geaca;a,si caciula aceea groasa.I-a fost bine asa.

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput