Sarcina mai mica la eco

Sarcina mai mica la eco | Autor: Aalina

Link direct la acest mesaj

Am fost ieri la ecograf. Dupa UM sarcina ar fi avut 9 saptamani si o zi. Dupa ecograf embrionul avea 6 saptamani si 4 zile. E normala o asa diferenta? Si ce m-a ingrijorat a fost ca nu s-a vazut activitatea cardiaca. E normal?
Spuneti-mi ce stiti din propria experienta ca sa rezist cumva pana saptamana viitoare cand merg la un nou control.

Multumsc

Dorian
prunca...pruncul

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Dupa cate stiu eu e prea mica sarcina pt a se determina ecografic varsta. Daca tu ai calculat 9 sapt incepand cu prima zi a UM iar la ecograf ti-a zis varsta gestationala e ok. Oricum eu cred ca e cam devreme sa-ti faci probleme. Mergi la un echo mai performant 3D/4D.

Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si 20+Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

si eu am fost in aceasta situatie, dupa data UM eram in 9 saptamani si ceva , dupa ecograf eram in 7 sapt si 5 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eu cand am fost la eco prima data, dupa UM aveam 9 sapt si ceva si la ecograf a zis ca sarcina tot de atata arata si se vedea activitatea cardiaca. In mod normal inima se vede incepand cu 7-8 saptamani, dar daca sarcina ta e mai mica, atunci inca nu se detecteaza. Nu te mai framanta, ca faci rau la bb. O sa fie bine!

18 cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

din cauza ovulatiei tarzii este posibil sa apara o diferenta intre dpn-ul calculat dupa um si cel dat de echograf. nu toate femeile au ovulatie la fix 14 zile de la um. depinde de lungimea ciclului menstrual. dpn-ul mai depinde si de momentul fecundatiei, care poate fi la 1 ora de la ovulatie sau la 48 de ore, uneori mai tarziu.
sarcina usoara si nu te mai agita! o sa ai tu multe alte motive de framantare:)

alexutza 4 ani si 19 sapt.si ceva
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Multumesc dragutelor.
Aia cu varsta mai mica m-am prins eu ca se poate mai ales ca am ciclu lung si neregulat. Stresul a venit din faptuil ca nu s-a vazut inimioara si eu citisem ca la 6 saptamani se vede. Medicul a fost destul de relaxat mai ales ca ma cunoaste si stie ca ma panichez aiurea in tramvai. De aceea mi-a si spus sa merg saptamana viitoare. Incerc sa fiu cat de calma pot, nu plang, nu fumez (ma minunez si eu cum de imi iese) si lucrez de se vor bucura astia ca sunt insarcinata ca am mai mult randament - dar trebuie sa imi ocup mintea cu ceva numai sa nu ma gandesc aiurea.
Pupici

Dorian
prunca...pruncul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Alina si eu am trecut prin aceeasi sperietura sapt trecuta cand am fost la dr, bb al meu era mai mic cu 3 - 4 zile si acum abia astept sapt viitoare sa merg iar sa vad daca bb a recuperat.
Daca ai mers la control la spital e posibil sa nu fie ecograful foarte performant si sa mai dea si erori.
Bafta multa si sa avem bb-i mari si sanatosi

cum creste
Carmen 30 + David Alexandru

Mergi la inceput