Sezatoarea canadiana (73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Nelia, Daiopri, de la Walmart l-am luat, a costat vreo 25 sau 26 $, dar eu il vazusem pe un pliant si trebuia comandat online, era mai scump vreo 39 $ si cand l-am vazut la Walmart l-am si luat.
Cand ma duc acasa ma uit pe pliant si va zic de pe ce site se poate comanda.

iar apropo de mancare la servici, nu vreti sa stiti ce iau eu de cand sunt insarcinata nu stiu cum se face dar am tot timpul idei si acasa cand gatesc fata de cum eram inainte nu gateam nimic, acum la foc continuu ca nu-mi place sa mananc decat mancare gatita romaneasca, na!
deci nu radeti da? azi am asa: supa de pui cu galuste, apoi felul doi un fel de salata de avocado cu peste (ton la conserva) cu ceapa etc, si pe langa diverse, biscuiti, fructe, ca sa nu raman in pana pana plec
e jale ce mai, rad astia de mine la greu
alte idei: conopida cu pui (asta am avut ieri), varza cu ciolan afumat, sarmale, telina cu maioneza (se face super repede razi telina radacina pui maioneza si gata) macare serioasa nu asa, dar nu pot sa mananc altceva
e bine ca la noi se poate manca in bucatarie, si toata lumea isi aduce la fel, dar nu stiu cum e la alte firme.

Mqqm SUPER TARE poza!
Maru tinem legatura daca te intereseaza, eu lucrez ca purchasing assistant, fac comenzi de piese auto la furnizorii din Europa si Sua, numai pentru masine europene, deci cu cifre in special lucrez toata ziua...de m-am saturat... e vorba de un program care trebuie sa-l inveti nu e cine stie ce, si excel si cam atat.

Magdone 12+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Nelia si eu cred ca o sa te decizi cand o sa-l ai in brate. Si o sa fie cel mai frumos nume si cel mai frumos copil.
Si Ionescu a schimbat in co pt. ca cu e o injuratura in franceza. Acum mi-am adus aminte ca m-a avertizat o prietena quebecoasa cand cautam eu nume. Ajunsesem sa-i trimit e-mail-uri cu nume posibile si sa-mi spuna daca nu seamna a injuraturi Ca au si ei destule.
Si mi-am adus aminte de ce mi-a venit sa-i pun Marc. Era campionatul de fotbal si mi-am adus aminte ce-mi placea mie cand eram copil, Marco van Basten.

Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Nu pot sa tin pasul cu voi, citesc si cand revin sa scriu vad ca s-au mai adaugat vre-o 5 pagini si iar citesc si uit ce-am vrut sa sciu, deci din amintiri...

Lorelaim, daca ti-a luat sotul Materna poate are ganduri serioase si asta a fost doar o sugestie ...

Dana, frumos peretele, dar eu ca necunoscatoare n-as sti ce sa-ti recomand, astept sa vad rezultatul final ...

Roxana, de ce te intereseaza cu autorutele? Ai gasit job la Montreal? Mie NDIP imi place, atat cat am vazut, insa nu stiu nimic la cap transport, dupa ce afli cum este spune-mi si mie. La intalnire as vrea si eu pe 16, insa la 15.00 Christine inca mai doarme sa vedem cum facem.

Nelia si Carmen, daca inca n-ati nascut, va doresc nastere extrem de usoara si recuperare rapida.

Pachetul - ptr mine este o adevarata provocare, mai ales de cand am intrat in greva cu gatitul, fiecare ia ce apuca insa nu cred ca va mai merge asa cand o sa aiba nevoie puiuta de pachet, vad eu atunci incotro o apuc.

Miikon, deja pleaca mama ta? Vreau si eu o mama care sa vina si sa ramana aici cu noi, desi noi n-am locuit nici cu mama nici cu soacra, doar o luna cu ai mei inainte de a veni aici.

Astept ideii de cadouri de craciun, eu una sunt pierduta la cap asta. Ira de unde iei covorul ala care canta? e mare sau mic? Cred ca i-ar placea asa ceva fetei mele. Si poate si un animalut care-i viu daca bateria este buna insa nici p'asta nu as sti de unde sa-l iau.

tuturor

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by Magdone

Nelia, Daiopri, de la Walmart l-am luat, a costat vreo 25 sau 26 $, dar eu il vazusem pe un pliant si trebuia comandat online, era mai scump vreo 39 $ si cand l-am vazut la Walmart l-am si luat.
Cand ma duc acasa ma uit pe pliant si va zic de pe ce site se poate comanda.

iar apropo de mancare la servici, nu vreti sa stiti ce iau eu de cand sunt insarcinata nu stiu cum se face dar am tot timpul idei si acasa cand gatesc fata de cum eram inainte nu gateam nimic, acum la foc continuu ca nu-mi place sa mananc decat mancare gatita romaneasca, na!
deci nu radeti da? azi am asa: supa de pui cu galuste, apoi felul doi un fel de salata de avocado cu peste (ton la conserva) cu ceapa etc, si pe langa diverse, biscuiti, fructe, ca sa nu raman in pana pana plec
e jale ce mai, rad astia de mine la greu
alte idei: conopida cu pui (asta am avut ieri), varza cu ciolan afumat, sarmale, telina cu maioneza (se face super repede razi telina radacina pui maioneza si gata) macare serioasa nu asa, dar nu pot sa mananc altceva
e bine ca la noi se poate manca in bucatarie, si toata lumea isi aduce la fel, dar nu stiu cum e la alte firme.

Mqqm SUPER TARE poza!
Maru tinem legatura daca te intereseaza, eu lucrez ca purchasing assistant, fac comenzi de piese auto la furnizorii din Europa si Sua, numai pentru masine europene, deci cu cifre in special lucrez toata ziua...de m-am saturat... e vorba de un program care trebuie sa-l inveti nu e cine stie ce, si excel si cam atat.

Magdone 12+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

da, ma intereseaza
ti-am trimis mesaj pe privat, daca nu il primesti scrie-mi sa stiu

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by mikiionIonescu a schimbat in co pt. ca cu e o injuratura in franceza.

Al' dracu', si nu simtea chiar deloc romaneste omu' asta ? Ca si io cand aud de simtiri si vibratii divine romanesti, anse si boabe de fasole daco-romane imi vine sa-mi zic singura sa ma opresc din baut, luat de droguri sau sa ma trezesc din somn, ca menajul nu-i terminat, mancarea nu e gata, si tre' sa fug la joburi.

Nelia, sper sa alegeti un nume cu care flacaul sa se mandreasca toata viata si sa-l pronunte tare, raspicat si cu toti dintii. Indiferent de tara in care ar locui.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Deci lista actualizata:

Intalnire DC Duminica 16 decembrie - 15:00 - locatie - a se stabili
Simonna
pitilache
cge
Oanagabriela
Diana2007
Podeanu
Ira
Nelia - daca naste pana atunci!
Carmen77 - daca nu naste
Ica 1975

Simo si Ica da era vorba de un job dar pana la urma am renuntat, i-am sunat de dimineata ca nu-mi convine oferta lor. Era extrem de prost platit si mai trebuia sa ajung si pana pe Decarie. Erau unii la care fusesem in anul trecut in vara la interviu... Voi vedea ce-o sa facem pana la urma. Mai am de primit 2 raspunsuri si sper ca macar UNUL sa fie pozitiv, chiar daca nu o sa fie THE job! A picat taman la fix ca Seba a facut febra azi 39.5 si nu s-a dus la scoala. Dar tot a trebuit sa-l car cu mine de dimineata la un RDV electric, si era un frig in casa aia neterminata... cand am ajuns acasa i-am facut o baie fierbinte copilului si acum doarme. Ica e frumos in NDIP dar depinde unde lucrezi, este train de banlieu pana la Centre Bell si de acolo metroul mai departe daca mai ai nevoie.

Nelia si chiar vrei sa ne tii in suspans cu numele???

Simona de Bakugan ai auzit? Ca ma inebuneste Seba si la Walmart-ul de langa noi a disparut in juma'de ora de cand l-au bagat, la Zellers nici o sansa si la fel la Toys R US. Iar pe ebay costa dublu decat in magazin... Cand mergi la cumparaturi pentru mos? Poate te insotesc daca nu ai nimic impotriva si ne potrivim la program. Si la noi cartile cu Pokemon sunt la loc de cinste, ultima oara au fost in oferta la Toys R Us, un pachet de 100 parca, vreo 25 de dolari... Dar acum le am si pe nepoate pe lista de mos, pe langa Seba. La Isa e mai simplu ca deocamdata nu are cereri directe!

Dati-mi si mie idei de cadouri pentru fete de 9-10 ani. Ca habar nu am. Le-am luat ceva de imbracat dar as mai pune o jucarie- ceva pe langa.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ah, Dana, astept sa ne spui cum te-ai sculat de dimineata in camera portocalie (in afara de mirosul de vopsea...)

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by Ira

Hapai io voiam s-o salvez pe Daiopri, nu s-o bag in boale cu sarmale facute zilnic.

Ca daca e sa dau exemplu personal de cum sa te salvezi cu lanch=ul sotului o sa ziceti ca sunt mechanta : la mine e simplu, isi gateste singur. Uite-asa dispar si conflictele de gusturi si surprizele din boîte à lunch. Sau mananca la serviciu, ca are cantina.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Si-al meu a renuntat sa mai ia de-acasa mancare. E gurmand si pretentios, vrea mereu schimbare si io nu stau sa gatesc zilnic, asa ca isi ia de la cantina firmei cu banii castigati din concursurile de la firma (au ei mici concursuri pe diverse treburi si primest 10-15-20$ premiu - norocul lui ca are rata buna de castig ).

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selena2002 spune:

Intru foarte rapid sa scriu cateva randuri ( ca de citit abia apuc sa citesc) ca acus mi se trezeste piticu si nu mai apuc sa fac nimic.

Nelia si Carmen, nastere usoara si recuperare rapida ca sa puteti sa petreceti si voi sarbatorile alaturi de cei dragi.

Ca tot a venit vorba de cadouri, pentru fetele din Ontario am o adresa care poate va intereseaza. Eu nu am apucat sa merg, dar a fost o prietena si mi-a spus ca merita, sunt preturile pe jumatate, ex. sanie din lemn cu doua locuri acolo este 30 la canadian tire este 80.

http://www.samkosales.com/SMToyWarehouse.php

Noi cu sanatatea nu prea stam bine, Dennis are otita (prima la el) si acum este pe antibiotic, iar Bela are si ea urechea iritata un pic dar doctora mi-a spus sa nu-i dau antibiotic decat daca face febra. Bela vad ca este tare incantata de gradinita si cred ca din ianuarie o sa mearga toata saptamana.

Magdone si daca mai sunt fete gravidute, sarcina usoara in continuare. Ehe ce frumos era cand eram si eu graviduta!!

Denisa, voi ce mai faceti? Ce mai fac copilasii?

O zi buna la toate si daca am timp ma mai bag si eu in seama pe aici.

A, am uitat sa spun "la multi ani" celor care si-au sarbatorit ziua si care isi sarbatoresc ziua in aceasta luna, si bun venit fetelor noi la sezatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Podeanu, nu e rea culoarea in opinia mea (luata separat mie-mi place tare mult). Pare stridenta in comparatie cu restul, dar asta pt ca nu ai reusit inca sa creezi o unitate, un concept comun in camera. Nu pare inca un intreg.
As pune cateva elemente cu negrmaro inchis pe peretele portocaliu care sa-i calmeze un pic din dogoare si care sa faca legatura cu culoarea mobilei din camera. Poate niste masti de lemn maro inchis ca lemnul mobilei. Dar care sa nu fie mici de marime.
Pe de alta parte, peretele din dreapta patului, cel deschis la culoare, e mare si... gol. Si acolo trebuie sa adaugi ceva elemente tot cu maro inchis (sau ce culoare o fi mobila ta), dar care sa aiba ceva accente din acel portocaliu de pe perete (eventual cu 1-2 tonuri mai inchis sau mai deschis, cum preferi). De exemplu poti confectiona niste rafturi suspendate de culoarea lemnului mobilei pe care pui 1-2 vaze de diferite marimi si forme cu nuante de portocaliu aprins, asta printre alte elemente un pic neutre (transparente, culoarea sticlei). Sau poti cumpara o rama simpla mare de tablou (culoarea lemnului tau) si inauntru sa pui o poza care sa aiba un chenar mare portocaliu (de ex. poza sa fie doar cat jumate din suprafata tabloului, restul sa fie background simplu de hartie/carton) - asta tot pe peretele gri. Sau backgroundul sa fie alb-gri culoarea peretelui si poza din tablou sa fie cu portocaliu, eventual o mare floare pictata cu mult portocaliu sau o pictura abstracta cu mult portocaliu.
Apoi prin restul camerei poti sa mai arunci cateva elemente portocalii (1-2 lumanari).
Toate aceste mici detalii si amanunte de fapt creeaza unitatea intr-o camera si-ti dau impresia ca exista un concept comun.
Ai grija insa sa nu exagerezi cu elementele de accent, sa nu fie prea multe si prea mici de marime caci atunci se pierde efectul si par doar un conglomerat de piese.
Dar vorba cuiva dinainte, eu as mai merge cu un mic perete portocaliu opus celui pe care l-ai facut deja, acolo unde ai toaleta, in intrandul ala. Nu trebuie sa vopsesti toata alveola aia cu portocaliu, ci doar un perete. Sau eventual poti desena doar un dreptunghi mare cu portocaliu si in interiorul acestui dreptunghi portocaliu atarni oglinda (deci portocaliul sa depaseasca dimensiunile oglinzii cu 10-15 cm.
Joaca-te cu cele 3 culori (gri-portocaliu-maro) pe care le ai din care gri-ul este dominant, portocaliul si culoarea lemnului tau sunt doar accente.

Poti sa trantesti pe jos un covor cu gri si niste linii, desene cu portocaliu.

La perdele poti cauta galerie neagra si perdelele pot fi eventual portocalii sau gri cu irizatii portocalii (sunt niste materiale care au reflexe portocalii cand sunt in bataia soarelui, nu stiu cum sa-ti explic). Dar ai grija sa nu folosesti toate aceste elemente idei pe care ti le-am dat in camera ca apoi iese varza. Alege cateva din ele cate ti se par mai sugestive si foloseste-le. Iar daca tot pare camera neinchegata, apoi poti sa mergi mai departe si sa mai adaugi ceva.
Cred ca munca cea mai titanica la o camera este sa gaseti toate aceste elemente comune care sad ea camerei aspectul de "terminata".

Pe veiozele de pe noptiere care sunt simple si albe as cauta autocolant maro inchis si autocolant portocaliu si as taia benzi de latimi diferite (nu mai mult de 1-1,5 cm latime) si le-as lipi pe sticla/abajurul veiozei de jur inprejur, ori la intamplare (oblice si nu paralele intre ele), ori intr-un patern care-ti place tie. Desi sincer s-ar potrivi niste lampi mult mai mari acolo si mai luminoase.

Hai ca eu citesc si adaug aici la scris si apoi postez un mesajul lung. Si tocmai ce vazui ca o parte din idei deja au fost amintite de fete.
Acu' am realizat ca perdele deja ai. Si ca si alte pareri, tabloul anterior ar trebui sa aiba o rama de vreo 3 degete latime ca sa se incadreze bine si si eu as opta pt o varianta mai mare de tablou si poate cu culori mai definite, cu margini clare intre culori, taioase asa zice. Tabloul pe care-l ai pare difuz, culorile par a se contopi una in alta, ori culorile tale de pe pereti sunt foarte "delimitate" si ca stil de compozitie imi pare ca tabloul nu se incadreaza in camera. As cauta ceva mai abstract si cu colori un pic mai vii, mai tari poate. Ceva stil Picasso poate (dar nu obligatoriu).

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput