Sezatoarea canadiana (73)
Raspunsuri - Pagina 20
Denisam spune:
Lorelai-mersi frumos,pe fii-mea o cheama si Andreea,dar e pe 30Noi. Sf.Andrei-vineri,chiar ma apuc sa ii fac un tort azi,ca e simplu,nu se coace,cu crema,biscuitzi si ananas+gelatina,ca treb sa stea 1zi la frigi si maine sa pun frisca+ornat,il duce la gradi,ca eu maine noapte sunt cu Alex in spital la monitorizare din cauza sforaitului.Pupici la Gabisor.
Simona-o poveste noua cu Atomix-cand?Pupici la frumos!
Ktrinel-sa va fie de bine petrecerea,vazut poze frumoase-pusi la printzesa!
Kristin-spune-mi dc ai primit mesajulmeu,incerc sa si sun diseara sau maine.
Miikon-am pus niste poze cu idei de cadouri de Mosi pt.copii in jur de 2ani,clar treb sa ii iei jucariile pt cateva luni mai incolo-revin sa itzi zic si ce am mai achizitionat azi.
www.dropshots.com/alexm
Try-sunt ok,abia face Alex 5luni,incepem diversificarea-deci mai am de stat acasa.
Selena- ce fac copii,cum e Bella lagradi?Noi ok, am scos de tot biberonul de lapte,folosim numai canunta sau paiul si lucram la adormit singura dupa ce citim 2-3povesti si dupa 2 ture de smiorcaieli seculcasingura,darcredeucaincateva zileserezolva.
Ira,Maru,Donia,AnaS,Mihaela ,Cristina,Diana si restul va pupam siozibuna.
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
oanagabriela spune:
Pentru mamici de scolari: a fost un articol in ziarul de aici despre cit de stresati sint parintii in Canada din cauza lectiilor. Si au citat niste studii care propun sa fie eliminate lectiile de acasa in clasele primare, pentru ca, zic ei, nu ajuta la mare lucru. Uitati link-urile daca va intereseaza sa cititi:
http://www.cyberpresse.ca/article/20071127/CPACTUALITES/71126243/1028
http://www.cyberpresse.ca/article/20071128/CPOPINIONS03/71127223/6730/CPACTUALITES
Ira spune:
Sslut, propun sa deschidem concurs cu bancul anului 2007, incep eu ca am crezut ca lesin dupa ce l-am citit :
Un mos de 119 si nevasta de 109 merg la tribunal sa divorteze. Judecatorul: -Da' de cati ani sunteti casatoriti? -Apoi, au trecut 80, raspunde mosul. Judecatorul: -Da' de cati ani nu va mai intelegeti? -Pai de 50, domn judecator Judecatorul: -Si atunci, ce ati asteptat pana acu'? -Sa moara copiii si sa nu sufere, raspunse mosul.
Bancu' asta e din aceeasi categorie cu bunica-mio din Ialomita, caruia i-au murit nevasta + 4 copii printre care si taica-miu ...si el recent s-a insurat a 2-a oara, cred ca a 3-a oara o s-o faca dupa ce-i vor muri toti copiii, ca sa nu-i faca sa sufere
Simona, eu nu am cumparat branza de burduf, dar am intrebat aici pe forum si mi s-a raspuns ca aduc din cand in cand la magazinul romanesc de pe Décarie.
Eu in noaptea asta plec in turneu, deci va urez tuturor o saptamana si un we in forta!
In spiritul sarbatorilor ce se apropie, va parasesc in armoniile cantecului Le temps d'une dinde, interpretat de un celebru umorist québekoé:
Bonsoir c'est moi Hi Ha Tremblay
Est-ce que ça vous tente de chanter ?
Est-ce que vous êtes de bonne humeur ?
Est-ce que vous êtes un répondeur ?
Voici revenu le temps des fêtes
Encore quinze jours de mal de tête
On va chanter n'importe quoi
Oui mes amis ça va comme ça
Les femmes su' l'ventre
Leurs chums dehors
Hi Ha au centre
Hi Ha nu-corps
Pis à minuit ma tante y dit
C'est le temps d'une dinde, dinde, dinde
Swing la baquaise, prends donc des atacas
Encore d'la dinde, dinde, dinde
La damnée dinde du Jour de l'An
Oui je l'aurai su' l'estomac longtemps
Tout le pays est dans la joie
Mon oncle Ti-Guy lui, y renvoie
Les jeunes s'amusent dans le sous-sol
La petite Jacqueline est avec Paul
Le p'tit Jésus est dans l'étable
Pis la tourtière est pas mangeable
Les femmes su' l'ventre
Leurs chums dehors
Hi Ha au centre
Hi Ha nu-corps
Pis à minuit ma tante y dit
C'est l'temps d'une dinde, dinde, dinde
La sacrée dinde du Jour de l'An
Plus tard nous irons nous coucher
Quequ'part vers le 7-8 janvier
Ben "abrillé" sous nos couvertes
La tête sur une débarbouillette
Mais pour l'instant d'une même voix
Chantons ensemble une dernière fois
Les femmes su' l'ventre
Leurs chums dehors
Hi Ha au centre
Hi Ha nu-corps
Pîs à minuit ma tante y dit
C'est l'temps d'une dinde, dinde, dinde
La damnée dinde du Jour de l'An
Cam asa mergem noi cu masina pana la Halifax :http://fr.youtube.com/watch?v=9wlzJfHPfFs&feature=related
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
Denisam spune:
Cadouri:
Sf.Andreea-litere cu magnetzi dar nu pt pus pe frigi(are unele de la Leapfrog muzicale-ii plac) ci de jucat la baitza,un DVD cuDora(isi doreste ca ii place)si o carte cu proiector-gen diapozitiv de pe vremuri-se vede si deruleaza povestea,tu potzi sa nu stai in camera.
Mos Nicolae-sosete,un DVD cu Christmas si Pooh,etc si o rochitza-se vede in poza-cearosie e pt.Craciun(nu luam dulciuri-nu consuma,cioco decat f.f.f rar si aia kinder -in vizite dc i se ofera).
Mos Craciun-Glob muzical cu diverse optiuni de la V-tech,rochitza grena pt.ziua ei(le-am gasit in sale 16cad la Please Mum),un plovaras rosu de iarna,si mai vedem dc mai putem ceva.Tati vrea sa ii ia un tren sau ceva masini de curse.
Eu ma axez pe jucarii care sa mearga si la fii-meu, DAR de ziua ei in ianurie ma bate gandul sa ii iau o bucatarie cu Dora(ca tare ii place sa faca una alta-,dc nu o primeste cadou de la nasi),SAu am vazut o chitara electronica cu microfon si tot ce trebuie si era si pretz bun -mai treb sa ii iau cizme de zapada mare ca are 2perechi de ghete-probabil Walmart ca nu investesc mult doar pt 1 iarna.
Gata-am fugit la treburi-acte,tort,etc.
O seara buna si pupici!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Ica 1975 spune:
quote:
Originally posted by Denisam
Cadouri:
Sf.Andreea-litere cu magnetzi dar nu pt pus pe frigi(are unele de la Leapfrog muzicale-ii plac) ci de jucat la baitza,un DVD cuDora(isi doreste ca ii place)si o carte cu proiector-gen diapozitiv de pe vremuri-se vede si deruleaza povestea,tu potzi sa nu stai in camera.
Mos Nicolae-sosete,un DVD cu Christmas si Pooh,etc si o rochitza-se vede in poza-cearosie e pt.Craciun(nu luam dulciuri-nu consuma,cioco decat f.f.f rar si aia kinder -in vizite dc i se ofera).
De unde ai luat literele cele muzicale si cele de baita, si cartea cu proiectorul?
Ira, turneu usor si sa revii cu bine
Oana, cum, fara lectii deloc ?
Noi
Ce faci te si face.
columbiana spune:
quote:
Originally posted by oanagabriela
Pentru mamici de scolari: a fost un articol in ziarul de aici despre cit de stresati sint parintii in Canada din cauza lectiilor. Si au citat niste studii care propun sa fie eliminate lectiile de acasa in clasele primare, pentru ca, zic ei, nu ajuta la mare lucru. Uitati link-urile daca va intereseaza sa cititi:
http://www.cyberpresse.ca/article/20071127/CPACTUALITES/71126243/1028
http://www.cyberpresse.ca/article/20071128/CPOPINIONS03/71127223/6730/CPACTUALITES
Oana, mama lui Antonia
Oana, imi vine sa zic vreo doua pe celalalt subiect:-)) despre stresul astora! in vacante copii lucreaza de pe la 16 ani, isi fac imprumuturi pentru scoala, multi pe la 18-20 de ani pleaca de acasa, se descurca singuri si astia-s stresati acum de lectii...unii nu merita sa fie parinti! nu stiu de ce teme se tot pling ca fiu'meu nu are deloc teme in clasa a doua(o lectie si o lista de 10 cuvinte+ un verb pe saptamine e frectie....); anul trecut au avut teme destule, si gasesc ca calitatea cunostintelor acumulate a fost net superioara anului asta;
http://www.floriinro.ro/
Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.
bebitzu spune:
Nelia, sa-ti traiasca flacaul, sa creasca mare si voinic, sa fie sanatos si mancacios, iar tie refacere rapida si sa revii in forta cu cat mai multe vesti bune.
Am toata admiratia pentru curajul tau, sincer,.
Legat de intalnire, nu pot da un raspuns sigur acum.
Pe 16 dec este si petrecerea de sarbatori a firmei unde lucreaza sotul meu.Totul depinde daca voi/nu voi gasi sa-l las pe Mihnea, deci nu pot promite nimic acum.Daca vom ramane amandoi acasa, cu siguranta vom veni.Sunt sigura ca Mihnea ar fi tare incantat, chiar daca nici eu nici el nu am pus patinele in picioare pana acum.Toate au insa un inceput, asa ca, de ce nu?
Diana2007 spune:
quote:
Originally posted by cge
Lorelai, multumim de urari, avem nevoie ca va fi primul Craciun fara parinti/bunici, fara sora-mea.
Noi am mai fost plecati, dar de Craciun mergeam acasa, orice ar fi fost.
Simonna, merci de raspuns.
Acum am vazut ca voi ati propus ora 15 ca inceputul intalnirii,noi vom ajunge mai tarziu pe motiv de somn de printesa, si probabil atunci baietii se vor fi saturat de patinat.
Sa stii ca plodul meu e Victor, dreptul de autor ptr Tudor e al Anei.
Dar ai circumstante atenuante, ca au aceeasi varsta.
Trebuie sa duca Victor la scoala mancare+desert traditionale la petrecerea de Craciun. El cica vrea sarmale, ca de cand e in Canada, au inceput sa ii placa.
Ptr sarmale, trebuie sa vad cum e cu incalzitul.
As vrea ceva propuneri de mancaruri romanesti adaptate ptr copii.
Multumesc si o zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Cristina, eu ti-as sugera o salata de boeuf ca doar se face pe la toate ocaziile la noi, e mai usor de facut decat sarmalele, se mananca si rece si daca ti se pare prea "grea" pentru copii poti folosi maioneza low fat indoita cu iaurt si carne de pui in loc de cea de vita. Eu acuma zic, dar nu stiu daca e OK pentru alimentatia sanatoasa a unui copil de sase ani ... noi suntem inca la tzatza
Iar la desert, daca ti-e prea greu sa faci cozonac (la mine e un adevarat ritual asa ca daca nu am chef nu fac ca stiu ca pot da rateu) poti sa faci un chec simplu sau combinat cu cacao.
Succes !
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
oanagabriela spune:
Ana, de acord cu tine, de accee am si pus link-ul, ca prea mi se parea exagerat...Pai nu este mai bine sa stai la TV sau pe calculator decit sa faci lectii cu copilul ????
Acum se poate trece si in partea celalata: imi povestea bunica unui coleg de scoala al lui Antonia (romani) ca ii dau sa faca suplimentar cite 50 de excercitii de matematica in fiecare seara, plus dictari si pagini intregi de texte de copiat, iar daca greseste il pune sa refaca de 3 ori...Este drept ca are nota maxima pe linie (la fel si anul trecut), dar mie mi s-a parut cam sadic din partea parintilor...Eu oricum n-as face asa cu Antonia, facem ce ii da de la scoala, si in zilele cind nu are chiar nimic ii dau eu citeva excercitii din caietele pe care le-am cumparat de la Maxi...oricum greul se pare ca incepe in clasa III, si pe urma inca un hop mare este la colegiu...Sa fim noi sanatosi, ca harnici vom fii cu siguranta .
sia_o spune:
buna fetelor
daca am fost "provocata" , trebuie sa dau si eu un raspuns. eu nu stiu daca o sa pot veni la intilnirea de la Atrium, dar voi incerca . am un pusti de 5 ani care nu stie sa patineze si un altul care va avea 3 luni si e lipit de mine. dar mai vedem ce se intimpla pina atunci.
simona