LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (116)
Raspunsuri - Pagina 9
ziggy spune:
Simo, si Calin cand a fost bolnav nu a mancat mai nimic solid primele doua zile, ca sa iti spun, trebuie sa perseverezi, sa ai rabdare, incarca cu ceva ce ii place foarte mult. Cand a inceput iar sa manance , portiile erau mici, eu eram multumita ca manca ceva.
Laura, imi pare rau ca Dani a racit si va dorim insanatosire grabnica. Si asa de incurajare multi pupici.
Pentru muci curgatori noi am incercat colargol, dar nu prea des, de doua ori pe zi, cate o picatura in fiecare nara. Colargolul se gaseste la farmaciile care inca mai prepara solutii. Si mult ser fiziologic, eu ii punem lui Calin cate un ml in fiecara nara, cam la doua ore.
Madaluta, ma bucur ca ai facut excursia in Cehia, o meritai.
Yagmur, la naiba cu sefii, hai la Bucuresti ca noi am ajuns deja.
Victor
Elisabetha Maria
ziggy spune:
Simo, si Calin cand a fost bolnav nu a mancat mai nimic solid primele doua zile, ca sa iti spun, trebuie sa perseverezi, sa ai rabdare, incarca cu ceva ce ii place foarte mult. Cand a inceput iar sa manance , portiile erau mici, eu eram multumita ca manca ceva.
Laura, imi pare rau ca Dani a racit si va dorim insanatosire grabnica. Si asa de incurajare multi pupici.
Pentru muci curgatori noi am incercat colargol, dar nu prea des, de doua ori pe zi, cate o picatura in fiecare nara. Colargolul se gaseste la farmaciile care inca mai prepara solutii. Si mult ser fiziologic, eu ii punem lui Calin cate un ml in fiecara nara, cam la doua ore.
Madaluta, ma bucur ca ai facut excursia in Cehia, o meritai.
Yagmur, la naiba cu sefii, hai la Bucuresti ca noi am ajuns deja.
Victor
Elisabetha Maria
ziggy spune:
Imi cer scuze ca am trimis mesajul de doua ori, calculatorul face figuri.
Ii doresc Asizei multa putere,ne gandim mereu la fulguletii care sunt bolnaviori, multa sanatate.
Dorsilia spune:
imi pare tare rau cand aud ca-s bolnaviori puiutii :(( Off, de ce trebuie sa se imbolnaveasca ei asa mici ? nu-i corect!
as vrea sa va mai intreb ceva si anume daca voi le preparati si altfel hrana de pranz decat prin fierbere la oala sau aburi ...eu stiu, ceva care sa schimbe gustul legumelor, sa le schimbe consistenta, altceva decat smantana, untul, uleiul....sau le faceti si voi terciul ala din mai multe legume, (variatiuni pe aceeasi tema) la care adaugati carnea fiarta si mixata si gata?
merci
Lia
Ktrinel spune:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by marani
Acum 2 nopti, ora 3 dimineata..urlete, urlete si iar urlete....pun mana pe capshorul ei...shshsh....pun mana pe spate, o mangai...shshsh...nik...o iau in brate si plimb...shshsh...urlete in continuare; aprind becul si ma uit la ea: dormea ca valiza-n gara; bebelushul vecinei mele plangea! radetzi va rog, pe dianarus am distrat-o deja!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------
Ca sa vezi ca nu-s singura cu pereti de hartie
NICI EU :)))))))))))...BUN, M-AM MAI LINISTIT...
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Dorsilia
imi pare tare rau cand aud ca-s bolnaviori puiutii :(( Off, de ce trebuie sa se imbolnaveasca ei asa mici ? nu-i corect!
as vrea sa va mai intreb ceva si anume daca voi le preparati si altfel hrana de pranz decat prin fierbere la oala sau aburi ...eu stiu, ceva care sa schimbe gustul legumelor, sa le schimbe consistenta, altceva decat smantana, untul, uleiul....sau le faceti si voi terciul ala din mai multe legume, (variatiuni pe aceeasi tema) la care adaugati carnea fiarta si mixata si gata?
merci
Lia
orezul, broccoli, dovlecelul le mai fac si inabusite cu un pic de ceapa, ulei si apa. cartofii, morcovii, la cuptor, in vas de yena, cu apa (dar fara sa le acopere) si pun capacul. conopida la cuptor cu sos de smantana, lapte si ou... cam astea imi vin in minte.
tine seama ca marc mananca si pasat doar cu furculita si ca trebuie sa gatesc si pt ianis, asa ca mai fac compromisuri sa poata manca amandoi dintr-un fel.
ce-i drept marc nu prea mai agreaza piureul de legume combinate, ci mai degraba mancare cu ceva predominant. asta cand e sanatos si papa normal. adica nu zilele astea
azi totusi a mancat binisor. acum, seara, a mancat mamaliga cu branza calcica si iaurt.
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
a_deju spune:
of of, asiza, ma gandesc mereu la voi... multa sanatate denisucului, si tie multa putere!!! 
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Ktrinel spune:
asiza, muuuulta, sanatate!
madalutza, bine ai revenit..frumos ati petrecut....deci Viena e la fel de scumpa, precum am mai zis ..
la noi a nins pt prima data ,totul e alb, curat, .... nu am putut vedea reactia Juliei inca :(( ...dar am timp vreo 4 luni de-acu incolo...
dianarus, uitasem sa iti zic ultima data ceva : stai acolo, ca stai bine ![]()
dandusa si toate celelalte fete singure acasa : stiu ca e greu, abia de cateva zile imi dau seama ce am indurat si eu...ca eram ca si singura
...
mi-e fooooooaaaammeeee...plec
desiree spune:
..ne-am intors de la ziua lui David de Dolores,a fost o joaca acolo o nebunie, i-am intors casa cu fundul in sus, suntem absolut ghiftuiti cu mancare: pizza, fursecuri, alune, tort de bebelusi ( un deliciu) am facut si un nani in carutul lui David..am mai fi luat-o noi de la capat cu joaca da se facuse tarziu....
david e un jucaush si un umblaretz...
deci intr-un cuvant ne-am simtit bine, am facut si poze, dar inca nu le avem..cand le avem o sa le punem pentru cei interesati sa ne vada...
erika,shoshika, monica... mersi de mesaje..data viitoare sigur nu mai ratez...intalneala....despre surpriza, ruxandra, sper din suflet ca nu voi erati surpriza si am ratat-o...
roxanica, ma duc sa citesc ca vad ca pe aici se boceste in cor...
marani, esti haioasa!
ce mai era?
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

de