LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (116)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

madaluta deja ai baiat mare. ma bucur ca te-ai simtit bine la viena. sa urez multi ani de casatorie numai cu bucurii.

asiza sper sa se faca bine denis cat mai repede.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Desiree, surpriza a fost Teutz, Dandusa si fetitele lor. O surpriza tot asa de mare cum ar fi fost Ruxandra, nu?

Ne-am intalnit, ne-am mirat ce mult au crescut copiii si ce repede a trecut timpul, copiii au fost cuminti si draguti. S-au mai suparat ei un pic dar le-a trecut repede. Sebastian a dormit, Crinuta n-a vrut sa doarma, Ingrid ne-a aratat cum se merge in doua picioare, Dragos le-a aratat cum se merge in patru labe, iar Alexia e frumoasa si dulce si a promis ca pana la un an si doua luni invata integrale. A fost frumos si speram sa ne mai intalnim cat de curand.

Eu va pup si va zic noapte buna.

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by Monicabb

Desiree, surpriza a fost Teutz, Dandusa si fetitele lor. O surpriza tot asa de mare cum ar fi fost Ruxandra, nu?

Ne-am intalnit, ne-am mirat ce mult au crescut copiii si ce repede a trecut timpul, copiii au fost cuminti si draguti. S-au mai suparat ei un pic dar le-a trecut repede. Sebastian a dormit, Crinuta n-a vrut sa doarma, Ingrid ne-a aratat cum se merge in doua picioare, Dragos le-a aratat cum se merge in patru labe, iar Alexia e frumoasa si dulce si a promis ca pana la un an si doua luni invata integrale. A fost frumos si speram sa ne mai intalnim cat de curand.

Eu va pup si va zic noapte buna.

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Teutz da,e o surpriza, dandusa nu ( ca ea oricum se anuntase si saptamana trecuta ca vine) ...ma bucur ca a fost frumos..si noi am avut o zi minunata....asa cum am zis..data viitoare sper sa nu mai ratez intalneala ior-ista...

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Madaluta, m-am uitat cu mareee interes la poze...nu de alta da' ca sa stim si noi ce ne asteapta!
Ar fi o idee si fuga la Bratislava, dar nu cred ca noi vom avea timp, mai ales cu Rares dupa noi. Felicitari pentru progresele lui Darius, si ale bebelusei din burtica!
Dbunny, deci si voi ati mancat o cazatura. Lasa ca trece, nu cred ca si-a rupt/spart ceva, ar fi plans mai mult si disconfortul ar fi fost mult mai mare.
Ma tot gandesc la Oana si la Denis si ma rog sa se termine mai repede 'sejurul' lor la spital!
Laura, sanatate multa lui Dani!
Marani, ai fost de coma...ce face oboseala si instinctul de mama...!!!
Monicabb, Dandusa, Teutz...deci chiar sunt invidioasa...deja am ajuns ca fata morgana...vreau si eu sa va cunosc!!!
A_deju, what's up? Esti tare scumpa la vedere!
Roxanica, am citit cu emotie povestea nasterii, tare frumos spusa...toate povestile astea ma fac sa plang si parca sa retraiesc cu mult mai intens ce a fost acum un an!!!
In seara asta l-am gasit pe Rares care se hlizea de zor cu bona si batea din palme. Booon, alte chestie care-l invata altcineva si nu eu...imi vine sa ma dau cu capul de pereti!!!
Fug sa vad un film cu Jack Nickolson...noapte usoara va doresc!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

ce rau imi pare ca nu am stiut de intalnirea de azi din IOR. am avut acces la calculator numai seara, ca in rest a muncit sotul.

in alta ordine de idei, ieri mi-am facut suvite blonde, ca de, se apropie ziua zmeului si trebuie sa arat bine.
zmeul da semne ca se pregateste de intarcare. suge el la tzitzi a lui, dar cand apare biberonul nu-l mai intereseaza tzitzi.
si ca sa-mi arate ca e baiat mare, azi a inceput sa-mi ridice tricoul sa se uite ce e ascuns acolo. bineinteles ca atunci cand a gasit tzitzica a vrut sa suga.
tot azi a reusit performanta sa se dea singur jos din pat, asta dupa ce am ragusit tot explicandu-i si atarandu-i. cum ii tot explicam si aratam, si el nimic, chiar ma gandeam ca asta seamna cu tac-su: pe o ureche ii intra si pe cealalta ii iese.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

au sosit bilele!!!o nebunie! i le-am rasturnat pe toate o suta in patut, si a muncit de zor sa le arunce una cate una - vreo 70 dintre ele, deci a fost ocupata :) ; am facut si baie cu bile; si am si mancat cu bile, la propriu, adica a bagat-o fix in castronul cu mancare. deci ne plac, chiar f tare.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Roxanica - foarte frumoasa povestea voastra ...ai talent la povestit...au curs si cateva lacrimi ...de fericire.
Laura - uram multa sanatate lui Dani.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

la 10 si 10 l-am culcat. pana acum s-a trezit de 2 ori. cand l-am culcat era proaspat aspirat, dat cu sterimar si ser, apoi si cargol. deja nu mai poate sa respire. multumesc lui DD ca e doar atat, ma tot gandesc la asiza si denis care sunt in spital. si parca nu mai imi vine sa ma plang. dar nici nu am putere sa va scriu prea multe. nu va suparati. va pup si va multumesc din suflet pt sfaturi si ganduri bune. s-a trezit a treia oara

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

bambo si d a inceput cu tipat, asezat in fund si tipat atunci cand nu il las sa faca ceva. inca mai studiez cum sa abordez problema, ce-i drept m-a cam luat pe nepregatite...credeam ca o sa vina mai tarziu..

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

nu stiu daca va pot vizita maine asa ca spun de pe acum la multi ani Mark, Daniel si Alexia&Daria

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput