LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (116)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marani spune:

LA MULTI ANI! ELISABETHA
LA MULTI ANI! VICTOR
LA MULTI ANI! DAVID

mi-ati umplut vazele cu flori...multumesc!

RALUMAT, imi pare rau pt ce s-a intamplat, ma bucur ca acum e bine. Socrul meu facu atac cerebral dar recuperarea a durat f mult...si nu in totalitate...abia ne recunostea...

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

dianocica, io nu stiu de mandarina, n-am auzit nika de ea...
dar daca e sora cu portocala si marc nu doarme deseara am sa stiu de ce! ca azi a bagat deja suc din 2 portocale (pe post de masa de la 10) si mai vroia!

roxanica, cred ca tu i-ai explicat asa frumos lui david cum e cu sentimentele... ca a auzit si marc si tocmai a papat pranzul ca pe vremuri (ce-i drept i-am dat borcanel, peste cu tagliatele si broccoli , dar lui i-a placut ) plus a papat desert 1/2 mar copt si un pic de suc de portocale cu lingurita, cre' ca-i era sete

sa-i tii in fiecare zi prelegeri lui david ca suntem si noi cu urechea ciulita

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

A venit si ziua cea mare: Victor are 1 an!!!!
Sunt fericita! Si foarte emotionata!
Victoras, bursucul mamii, sa cresti mare si sa fii sanatos si fericit! Sa fii prieten cu surorile tale! Sa ai o viata plina de bucurii si impliniri!

Poftiti de petreceti:

Elisabetha!
David!

Va doresc tot ceea ce le dorec si copiilor mei! Si sa petreceti frumos astazi!

Astazi Victoras va avea primul tort din viata lui :). Diseara va "sufla" in lumanare. Iar sambata o sa-l sarbatorim in toata regula impreuna cu toata familia. (cu taiat mot si luat obiecte de pe tava).
Am cei mai grozavi copii din lume (spuse cioara :) ). De dimineata fetele i-au urat La multi ani grasunului si l-au pupat. Se uita Victorila mirat si facea bravo batand din palme. :)

Multumesc tuturor celor care ne-au felicitat!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Acum 2 nopti, ora 3 dimineata..urlete, urlete si iar urlete....pun mana pe capshorul ei...shshsh....pun mana pe spate, o mangai...shshsh...nik...o iau in brate si plimb...shshsh...urlete in continuare; aprind becul si ma uit la ea: dormea ca valiza-n gara; bebelushul vecinei mele plangea! radetzi va rog, pe dianarus am distrat-o deja!!!!!

Ca sa nu pun pete negre pe hartie, va zic numai de bine: i-a mai iesit o masea, duce maimuta la ureche zi zice "ila"(adica alo), i-am dat ieri pt prima data cereale (ovaz cu prune) si papa cate-un castron mare, de 2 nopti doarme un pic mai bine, se joaca extraordinar de frumos cu bbii de la bloc(le da jucariile ei, alearga dupa ei desi nici unul n-o baga in seama, le arata diverse animale si le zice cum face fiecare - e o scumpa cum interactioneaza cu ei, iar ei o bat pe bubamara....).

o zi minunata sa aveti!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

ELISABETA

DAVID

VICTOR

Sa aduceti numai bucurii parintilor! Distractie placuta!

David e mai bine azi - e a 3-a zi de tratament dar, din pacate nu vrea sa manance nimic,nimic! Sunt asa de stresata de mor! De alaltaieri nu vrea decat suc de fructe,ceai si la culcare lapte....

Fetele care ati avut si voi fulguleti asa de bolnaviori - nici ei n-au mancat nimic?
Astept sa se trezeasca sa-l mai momesc cu ceva - poate,poate...

Simo si David(9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Simo, cand Ada a fost bolnava doctorita mi-a recomandat ca mancarea sa fie cat mai lichida, sa nu insist si sa-i dau multe lichide.

Va tot aud ca vorbiti de aerosoli. Cine recomanda folosirea lor? Doctorul? Sau? Cand folositi?

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simo29

ELISABETA

DAVID

VICTOR

Sa aduceti numai bucurii parintilor! Distractie placuta!

David e mai bine azi - e a 3-a zi de tratament dar, din pacate nu vrea sa manance nimic,nimic! Sunt asa de stresata de mor! De alaltaieri nu vrea decat suc de fructe,ceai si la culcare lapte....

Fetele care ati avut si voi fulguleti asa de bolnaviori - nici ei n-au mancat nimic?
Astept sa se trezeasca sa-l mai momesc cu ceva - poate,poate...

Simo si David(9 noiembrie 2006)

cand a fost f.f.bolnav in octombrie (viroza+otita complicate in pneumonie) a trait 2 saptamani exclusiv cu lapte. 5x200ml/zi, si-am zis merci ca bea laptele... imediat ce s-a facut bine a recuperat, baga 3 mese solidex200g plus 2 mese de lapte.

daca ai putea cateva zile sa ramane laptele baza (eventual ingrosat un pic cu cereale), si nu lingurita... 1 saptamana n-o fi foc. macar bea laptele cu placere?

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!
MULTA SANATATE BOLNAVIORILOR!

Dianocica, eu cred ca Tudor David al meu s-a vorbit cu David al tau... s-a trezit asta-noapte la 11.30 si s-a jucat pana la 3.30. M-a imbatranit cu cel putin 2 ani in orele astea... Of, of, of!

Pupici!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marani

Acum 2 nopti, ora 3 dimineata..urlete, urlete si iar urlete....pun mana pe capshorul ei...shshsh....pun mana pe spate, o mangai...shshsh...nik...o iau in brate si plimb...shshsh...urlete in continuare; aprind becul si ma uit la ea: dormea ca valiza-n gara; bebelushul vecinei mele plangea! radetzi va rog, pe dianarus am distrat-o deja!!!!!

Ca sa nu pun pete negre pe hartie, va zic numai de bine: i-a mai iesit o masea, duce maimuta la ureche zi zice "ila"(adica alo), i-am dat ieri pt prima data cereale (ovaz cu prune) si papa cate-un castron mare, de 2 nopti doarme un pic mai bine, se joaca extraordinar de frumos cu bbii de la bloc(le da jucariile ei, alearga dupa ei desi nici unul n-o baga in seama, le arata diverse animale si le zice cum face fiecare - e o scumpa cum interactioneaza cu ei, iar ei o bat pe bubamara....).

o zi minunata sa aveti!

Ajutati-o pe Sonia

mamica de bubamara (02.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
dani a racit, in ciuda sustinerii de la voi azi noapte nu a dormit de la 12 la 3, la 3 am picat noi adultii lati, bustean, taiai lemne pe noi. el nu cred ca a plans (l-am fi auzit), dar sigur s-a foit. ma rog, e bine ca nu are febra, doar muci multi si nasuc infundat. sterimar la greu, aspirat cat ne lasa si panadol la 12h (de la mine putere)
dianarus: ACT HIB (pt multe chestii inclusiv otite) si PREVENAR (pt meningita, pneumonie). oricum, da un search pe google aflii mai multe decat stiu eu sa iti spun
in rest, sa imi fie cu iertare dar n-am chef sa rasp, nici putere si nici timp, m-am apucat sa fac mancare dim, n-am terminat nici pana acu'......ma duc cu un chef nebun. sper sa doarma bine dani, ca de 3 zile doarme numai cate 1h la pranz (deobicei servea min 2,5h)
va pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput