Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 6
micsunea spune:
Fetelor, si eu o tin intr-un plans de cand am aflat acu cateva ore de Meda! De-abia fusese la ecografie cu cateva zile in urma si totul era bine!
La GINGER e altfel, se astepta, si in plus lui Ginger i-a spus doctorul ca daca puiutii vor sa vina incepand cu saptamana asta, e bine, ca sunt suficient de mari! Eu sunt convinsa ca totul va fii bine la ea si la puiutii ei, e deja la 32 de saptamani si puiutii aveau peste 1,5kg la ultima ecografie!!!
Mii de pupici,
Curaj,
Micsunea
30+
Gina M spune:
*** Niste prieteni scumpi inimii noastre, ne-a trimis o poezioara deosebita si m-am gandit sa v-o trimit si voua.Aceasta spune:
Cand vin dureri pe calea ta,
Si de nori grei se umple zarea,
Sa stii ca este Cineva
Ce-ti stie toata framantarea.
Cand ochii tai, doua izvoare,
Intind durerea pe obraz,
Exista-o mana iubitoare
Ce-alina lacrimi si necaz.
De ce sa te afunzi in noapte
Si sa te-acoperi de durere?
Asculta-ale credintei soapte:
Exista har si inviere!
Da, Domnul este langa tine,
Ti-alina inima-ntristata,
In suferinta te sustine,
Si nu esti singur niciodata.
Nu-i vant sa nu se potoleasca,
Nu este noapte fara zori!
E-atata dragoste cereasca
Si-n prea involburatii nori.
Oricat de greu ar bate vantul,
Credinta ta n-o poate stinge,
Si-oricat de negru e mormantul,
Lumina Crucii il invinge!
Deci fii increzator pe cale
Si-n orice vreme nu uita:
El stie lacrimile tale
Si e mereu la dreapta ta!
Va
34+
gattasalvaje spune:
Sunt pur si simplu socata , nu-mi vine sa cred...
Atat de mult m-am bucurat cand a aparut Meda la noi la odisee , cu cei 3 muschetari ai ei...mi se parea o chestie waaaw , pur si simplu ii iubeam pe micutzii ei . Si azi citesc ca ei nu mai exista , ca nu a putut fi salvat niciunul...mi s-a rupt sufletul in mine , nu pot sa-mi dau seama ce trebuie sa fie in inima bietei fete.
Meda , iubita... curaj , fii tare . Stiu ca e cumplit , important este sa nu renunti la visul de a tine un puiut in brate si sa mai incerci . Sa dea Dumnezeu sa te refaci repede si sa treci cu tarie peste acest soc.
33+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?
matgravidut spune:
quote:
Originally posted by Gina M
*** Niste prieteni scumpi inimii noastre, ne-a trimis o poezioara deosebita si m-am gandit sa v-o trimit si voua.Aceasta spune:
Cand vin dureri pe calea ta,
Si de nori grei se umple zarea,
Sa stii ca este Cineva
Ce-ti stie toata framantarea.
Cand ochii tai, doua izvoare,
Intind durerea pe obraz,
Exista-o mana iubitoare
Ce-alina lacrimi si necaz.
De ce sa te afunzi in noapte
Si sa te-acoperi de durere?
Asculta-ale credintei soapte:
Exista har si inviere!
Da, Domnul este langa tine,
Ti-alina inima-ntristata,
In suferinta te sustine,
Si nu esti singur niciodata.
Nu-i vant sa nu se potoleasca,
Nu este noapte fara zori!
E-atata dragoste cereasca
Si-n prea involburatii nori.
Oricat de greu ar bate vantul,
Credinta ta n-o poate stinge,
Si-oricat de negru e mormantul,
Lumina Crucii il invinge!
Deci fii increzator pe cale
Si-n orice vreme nu uita:
El stie lacrimile tale
Si e mereu la dreapta ta!
Va
34+
Ce frumoasa e poezia..
Monica-Matz si Andreea Bianca
30 DE SAPTAMANI !!!
neda spune:
Meda- cit de dureros poate sa fie.Iti doresc ca DD sa iti dea putere sa treci peste aceasta tragedie.
Ginger- ne rugam pt tine.Doamne ajuta sa mai stea putin bb-ii la mamica in burtica.Daca totusi ei se grabesc sa te intilneasca sa nu iti faci griji caci la virsta aceasta ei vor supravietui.Eu l-am nascut pe fiul meu cu greutatea de 1.4000gr .
neda
http://bd.lilypie.com/LcSGm5.png
grati.ela spune:
Dumnezeu sa fie alaturi de Meda si Ginger! Numai EL stie rostul fiecarui fapt implinit!
eu am fost la eco si acum m-am intors: tot baietel, un picut in urma cu 5 zile. Mai exact ar fi trebuit sa aiba 29 sapt si 4 zile si are 28sapt si 6zile conform masuratorilor; greutate 1187grame. Nu stiu cat masoara pt ca am desfasurat doar...dr de la echo a zis ca e in grafic, ca totul este normal, ca si eu sunt ok (col, IR, placenta, lichid). Doamne ajuta!
29+
NataliaS spune:
UFFFFFFFFFFFFFFF - intru plina de entuziasm pe forum si ce gasesc aici...jaleeee...
Meda - pentru tine!!!!suntem alaturi de tine si personal sper ca tragedia asta sa nu-ti taie curajul si sa te indemne sa speri si sa lupti pentru a-ti realiza visul!
Ginger - tinem pumnii sa stea puiutii cat mai mult in burtica. Slava Domnului ca au reusit sa-ti opreasca contractiile!
Natalia 35+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
clauditza23 spune:
am trimis azi un mesaj dar vad ca inca nu a aparut:(.nu-i nimic sper ca acesta sa-l vedeti,abea astept sa va ascult sfaturile!!!
ramonab spune:
Vai de mine ca am putut citi , nu pot sa cred.Nu o cunosc pe meda, dar vreau sa imi exprim si eu parerea de rau si sa ii spun sa fie tare, sa stea cu cei dragi, sa incerce sa treaca cumva peste tragedia asta, si sa nu se descurajeze. Bineinteles ca e foarte usor sa dai sfaturi, dar incercam sa iti aratam ca suntem alaturi de tine si ne rugam pt tine.
Iar pt Ginger, draga mea, sa te tii tare si sa incearca sa fii optimista, totul o sa fie exact asa cum trebuie sa fie.
32+
http://community.webshots.com/album/561373661vnDxfG