Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 5
Ellenuta spune:
off Doamne .. plec acasa tare suparata si amarata din cauza medei si a lui ginger ..
unde mai pui ca ma asteapta acasa si un sotz suparat ...
va pupik
33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
aurel_cris spune:
Fetelor eu inca nu imi revin din soc,sunt asa speriata ma to intrebam ce se intampla cu MEDA si GINGER tot intrebam in dreapta si stanga ca nu mai dadusera vesti deloc.Iar noi fiind colege de suferinta(contractii) ne tot plangeam una la alta si incurajam.Doamne si mai este un drum asa de lung si la mine....am abia 26 de saptamani si vestile astea m-au terminat.Instantaneu am luat medicamentele si m-am rugat sa merg mai departe.Scuzati-ma cred ca am devenit un pic isterica zau....,noroc ca avenit sotul acasa.
Aveti grija de voi si va pupaccesc pe toate si burticile deasemenea
25
alina023 spune:
Cris si celelalte fete cu probleme, nu trebuie sa intrati in panica si sa faceti mai mult rau bebeilor vostri. Fiti atente la ce faceti si la cum va protejati! Ceeea ce a patit Meda este tragic si nu dorim nici una din noi sa ni se intample asa ceva.
Alina 36+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
AMR 4 saptamani!!!!
nemary spune:
nu imi trece plansul...
Ginger multa putere tie si baietilor tai, sa stea in burtica ta cat mai mult, DD sa va ocrotesca si sa treceti cu bine de Anul Nou.
Mari 30+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
irlandeza spune:
Doamne Dumnezeule, nu-mi vine sa cred ce se intampla.
MEDA si GINGER, Dumnezeu sa va intareasca sa puteti trece peste aceste nenorociri. Nu pot sa spun mai mult...
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra
33+ bb PATRICIA ALEXIA
AMR 7 SAPTAMANI !!!
aurel_cris spune:
quote:
Originally posted by alina023
Cris si celelalte fete cu probleme, nu trebuie sa intrati in panica si sa faceti mai mult rau bebeilor vostri. Fiti atente la ce faceti si la cum va protejati! Ceeea ce a patit Meda este tragic si nu dorim nici una din noi sa ni se intample asa ceva.
Alina 36+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
AMR 4 saptamani!!!!
ALINA ai dreptate o sa incerc sa ma calmez si stau in continuare in patut,oricum asa am stat asa pana acum de cand am reusit FIV-ul,dar nu conteaza caci stiu ca va merita efortul.Abia astept sa vina 6 dec atunci merg iar la dr, vad ce face bebe,mi-o cantareste si mie pt prima data,totodata fac si 28 de saptamani.
Ce putinel mai ai pana la nastere,ai grija de tine
25+
cati_magureanu spune:
Aurel_cris, iubita, ai grija de tine si linisteste-te...nu stiu cum sa faci sa nu mai urci si sa cobori scarile alea...cu contractiile tale...Sper ca ati reusit sa rezolvati problema...
Te rog, ai grija de tine si de pui!
Ma rog si pentru Ginger. Sper sa fie totul bine caci si ea a avut parte de multe sperieturi...
Cati
(33+)&Matei
AMR 6 saptamani
http://ticker.7910.org/as1cCnF07fD0700MzEyYnwxMjZ6fE1haSBhdmVt.gif
http://www.dropshots.com/CatiM
alexia28 spune:
Meda numai DD stie ce este in sufletul tau acum, durere este prea putin spus. Sa dea DD sa gasiti puterea sa treceti peste aceasta nenorocire. e cumplit, cumplit
Ginger sa stea puiutii in burtica pana la termen.
Doamne, te rog frumos sa nu mai avem parte de vesti din astea atat de proaste, ajuta-ne sa ducem odiseea noastra pana la final si sa trecem cu bine toate la scutece
www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea
Liana31 spune:
Buna fetelor, am o mica problema (asa sper, ca e mica...). Desi am citit ca aceste contractii nedureroase numite Braxton Hicks sunt normale, sunt totusi ingrijorata, pentru ca la mine se manifesta in fiecare zi, de cel putin 15-20 de ori. Este normal? Trebuie sa specific ca la ultimul control ginecologic, colul meu era de numai 3 cm. Astept sfaturile voastre si va multumesc!
LIANA g. 27 SAPTAMANI
Gina M spune:
quote:
Originally posted by alexia28
Doamne, te rog frumos sa nu mai avem parte de vesti din astea atat de proaste, ajuta-ne sa ducem odiseea noastra pana la final si sa trecem cu bine toate la scutece
www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea
AMIN.(= ASA SA FIE.)
34+