Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

irinuka, tu nu trebuia sa mergi la eco??

33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

la ora 18 e programarea, plec in juma' de ora.

irina 33 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Gugu, intrebare, poate tampita, dar ma simt datoare sa o pun:
nu poti veni in Bucuresti, la o programare, la un doctor bun? Laura Ioana a reusit, poate reusesti si tu. Da, stiu implicatiile cu drumul lung, am gonit catre Iasi cand bunica sotului meu era internata acolo. Si nu eram insarcinata, dar drumul a fost obositor. Dar asa ma gandesc. La cate probleme ai tot avut si la cate tampenii ti-au spus unii si altii... eu asa ma gandesc. Ca poate ar fi bine sa dai o fuga pana aici.

quote:
Originally posted by gugushtiuc

Zuzici sunt atat de obosita si nervoasa. In sarcina asta pot sa spun ca efectiv m-am luptat cu morile de vant. As putea scrie o carticica cu toate aberatiile care mi-a fost dat sa le aud in aceste luni dim partea cadrelor medicale.
Am doua saptamani de cand incerc si eu sa fac amaratul asta de test de toleranta la glucoza. Imaginati-va ca in orasul asta de rahat laboaratoarele nu fac asa ceva. O dr. mi-a spus ca analiza asta nu se mai face de pe timpul lui Ceasca si cica ar fi foarte periculoasa pt fat. Imaginati-va ca la un centru de diabet vita de la receptie mi-a spus ca ea nu a auzit de asa ceva. Prin urmare si asa deci singura lor metoda de a depista diabetul gestational este doar glicemia de dimineatza pe stomacul gol, care nu e relevanta in acest caz.
Ieri am ers la eco din nou si brusc a fost descoperita si a doua artera "lipsa" din cordonul ombilical. Colul meu care toata sarcina a fost destul de scurt a ajuns de la 29 de mm la 36mm si cica e sters. Cum e posibil asa ceva nu stiu. Si multe alte tampenii. Asa imi doresc cateodata sa pun mana pe o drujba.....
Uneori ma gandesc ca poate daca nu descopeream DC stiam mai putine si ma bazam pe cele spuse de orice maimutza deghizata in halat alb, totusi , pe de alta parte, datorita informatiilor aflate pe forum am reusit sa ajung cu sarcina pana aici.

GUGU 34+ Alex?
AMR 6 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

CREATZA acum stau in Suceava, ca daca eram in Iasi altfel se punea problema. Acolo sunt medici competenti insa sarcina nu mi-a permis sa fac drumuri atat de dese la iasi pt a fi supravegheata de dr de acolo.

GUGU 34+ Alex?
AMR 6 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

gugu, ce solutii ai avea prin zona? iasi? piatra?

irina 33 Rares

Mergi la inceput

ereena, te-ai bagat la somnic? :-)

irina 33 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Aaaaaaaaaaa, daaaaa? Pai n-am stiut ca te-ai mutat in Suceava!!! Atunci un drum in Iasi, acum, pe ultima suta de metri, macar.

quote:
Originally posted by gugushtiuc

CREATZA acum stau in Suceava, ca daca eram in Iasi altfel se punea problema. Acolo sunt medici competenti insa sarcina nu mi-a permis sa fac drumuri atat de dese la iasi pt a fi supravegheata de dr de acolo.

GUGU 34+ Alex?
AMR 6 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

gugu .. 2900 kg are bebele tau la 34+ ... sa-ti traiasca voinicu'! deja ne simtim mici .. noi aveam aprox 2200 g la 32 sap ..

33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Pai tocmai di aceasta cauza mi-a recomandat dr sa fac analiza asta pt depistarea diabetului.

GUGU 34+ Alex?
AMR 6 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

irinouka .. sa vii la raport aici imediat ce ajungi acasica si neaparat cu vesti bune!!

gugu .. eu zic ca trebuie sa faci un drum la iasi!! macar sa te linistesti si tu .. sa afli exact ce si cum! multa sanatate!!

zuzele burticoase

33+ EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Irinouk bafta multa la eco ! Sa vii cu vesti bune !

33+ cu Sara - Eliza
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

multam frumos, dragelor!
decolez instantaneu!

hehe, ce bine-ar fi!

irina 33 Rares

Mergi la inceput