Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

carpatina da un mail la nestle romania si intreaba-i daca importa nan sensitive, eu stiu ca ei nu aduc toata gama de produse nan, numai cateva.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by Andries

Sabina Y ai si inceput munca?

Andries

Dap...am inceput-o de ceva vreme incoa.Asta e...si eu as sta cu bebelina acasa cat mai mult...la ce posesiva sunt cand ma intorc de la munca...poate si de dorul ei.
Gata,am fugit acasa.Va pupcaesc.O zi placuta

Poze
Mogaldeata cu ochii migdalati

Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

carpatina poate e asta: http://www.farmacia-ifarm.ro/shop/index.php?act=viewProd&productId=34 ...
daca nu, incearca cum a zis Andries

Mad, mamica de Robert Stefan(09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

CARPATINA pe la noi prin targoviste nu am vazut ,poate o fi pe la capitala

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

betty ii dai debridat?

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by bikmaria

betty ii dai debridat?

nu, ca n-am avut probleme cu el pana acum....ii dadeam espumisan si gaze dadea ca o mitraliera si kk facea de 2 - 3 ori pe zi si cateodata mai des - e alaptat exclusiv la san

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

te-am intrebat pt ca aceleasi simptome le-a avut si TEODORA ,si am dat vina pe debridat,dar la tine daca e alaptat la san ,e alta poveste,poate ai mancat tu ceva ce nu i-a convenit lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Huh, da' aveti spor nu gluma!

Betty, si al meu a avut o noapte cam ca Mario al tau. Nus'ce a avut, dar zici ca avea motorash. N-a stat locului toata noaptea. Acum doarme afara.

Carpatina, NAN Sensitive e fara lactoza, nu? Aici laptele fara lactoza se cheama NAN HA. Nu stiu daca are aceeasi compozitie. Poate verifici cu fetele care dau bebeilor formula HA. Sa-ti citeasca de pe cutie compozitia si concentratia ingredientelor, sa le compari.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata,

Betty si noi am avut o noapte de cosmar, mai mult eu, mititelul meu cerea doar papa, asta incepand cu ora 3,30 cand s-a trezit, cand spun ca s-a trezit ma refer la cearta cu mine, ras , povestit.Deci la 3,5,7,9 cam astea au fost orele la care cerea papa, dupa papa dormea 15-30 min si incepea joaca, nu l-am luat in seama, dar ma simtea ca m-am uitata sa vad ce face si incepea maraiala sa vb cu el, treaba ''frumoasa''era ca el intre timp mai adormea dar se trezea urland, si uite asa l-am pus in pat pe la 7 si am mai atipit si eu pe langa el. Acum este bomba, rade si gangureste la mine....asta este el o doarma azi, iar eu...pas, dar nu-i nimic, e puiul meu.

Sabina,vreau si eu parerea ta,TE ROG, nu stiu ce se intampla dar parca de vreo 2-3 zile nu se mai umple sanii mei, in conditiile in care am papat la fel, am dormit ca in alte zile, iar bebe nu a papat mai des( cu exceptia acestei nopti), crezi ca am nevoie sa iau galactocil sau cum se numeste....eu sunt afoana la capitolul medicamente.

gata, mergem sa ne pregatim, azi vine tati sa ne duca in parc, asta asa ca 3 zile pleaca.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi, pag 2
http://community.webshots.com/album/561471450ZStETj?start=12

Mergi la inceput

AFIBEBE mamica de CRISTIAN sa-ti traiasca baiatul ,sa-ti aduca numai bucurii,CRISTIAN sa cresti mare si frumos

Mergi la inceput