Mamici de Martie-Aprilie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 18
bitza037 spune:
Simo, eu una am crezut ca tu ai plecat deja....si ca esti in perioada de acomodare, si ca o sa intrii tu cand poti pe net...ca ziceai ca nu stii exact cum o sa faci.PArca iti spusese Sovi de wirllness(ha....nu cred ca am scris corect, dar nici nu mai caut).Dupa aia am citit ca s-au amanat planurile. Pupici multi

si multe
IRINA 
+19

sufletel
gbutucica spune:
Ariel bravo si tie pt rezultatu bn de la TT,
si bine inteles si celorlalte rindunele care poate mi-au scapat.
Giani
25+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
Kya spune:
Citez mesajul de la Naty:
Azi, multumesc lui DD, n-am avut nici o contractie, dar fundul meu e rosu si cu noduli de la injectii. Dorm enorm, ca-mi dau Diazepam, citesc reviste de scandal. Luni imi verifica iar colul si o o decizie. Va pup!
Eu plec acasa, ca nu mai rezist... Am citit tot, dar nu sunt in stare sa scriu ceva coerent. Iertare!
Giani merci de sfat, o sa incerc in Magne B6. Asa de mare am capul
si se mai agita si Victor mititelul.
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
zozela spune:
Bine ai venit floriio!!Iarta-ne ca nu te-am zarit mai devreme-dar fiind noua pe forum-mesajele tale sunt inca moderate.Scrie si tu repede vreo 10 mesaje sa scapi de moderare si apoi o sa ti le putem vedea in timp real si-de asemenea-ciripi in voie!
Mai Papacioaso ce frumos ai scris tu acolo!
Felicitari pentru
dragalasa din burtica!!
Nici ca se putea sa primesti un cadou mai frumos!
Mary te asteptam cu vesti bunee!
Felicitari Ioana pentru patutz!Frumoasa foc si omidutza!
Simo iti mai trimit odata datele mailului comun..Trebuie sa fie o greseala undeva!
Multumim de vesti Roxana!Eu cred ca ii fac bine vizitele voastre!
Livi venim sa te ajutam cu..colegul?!
O sa-ti trimit si parola de la mailul comun-imediat!
Hai Irina nu-ti pierde speranta!
Nici eu nu stiu daca vin pe 8-sau in alta zi-dar sunt incapatanata si o sa incerc sa fac tot posibilul sa venim atunci!![]()
Sovi io cred cu tarie ca va veni si vremea..mamaicilor!!
![]()
Aseara ii povesteam randunoiului despre mingea asta si mi-a zis ca o sa caute si o sa-mi cumpere!!
Acuma..bine ca zisesi unde se gaseste in Bucuresti-ca de nu gasesc pe-aici..imi iau de la voi!![]()
Marina sa porti cu placere noile achizitii-iar copilasii tai sa se bucure de noua carticica frumos ilustrata!!
Tinem pumnii stransi sa iasa bine pisa de teatru si..te asteptam cu poziici!
Cami felicitari pt.dulcica Mariuca!
Miha ma bucur ca ti-au placut ingerasii!
Cee?Am auzit bine?Vii la olteni?Neaparat sa dai un telefon sa ne vedem!!
Tare bancul!!
Kya vezi cum iti faci si tu drum mai devreme..spre casuta!Mai e si Vineri..ce naiba..
Pupici la burticut!
Ralu!Poate atipesti putin mai tz.!
Giani
nasucul ala care da batai de cap mamicii paranoice(a se citi electrocutate
)!
Gata!!
muuulti pt.toate mamicuteleee!!!!
Fiti pe faza randunici!!Vine
!!Ela..
in 22 sapt. cu
!!Varsta mogaldetei
Photos
Clabuc spune:
Simonette-ul meu scump si drag, da, o sa ma apuc sa tricotez o paturica (macar o sa incerc, eram destul de buna la asta cand eram mica); stii ce mult m-ar bucura daca mi-ai da un model?! Mereu stii de ce am nevoie.
Chiar ma tot gandeam cum s-o fac. Asa ca astept cu nerabdare pozica cu modelul. Acum, ca s-au mai schimbat lucrurile, revine TORTUL in discutie. Vezi, ca n-o sa te las sa scapi asa usor. Si .... ce bine ca ne vedem pe 8!!!
(cate unul pentru tine, Luca si bebele din burtica).
Giani, ce draguta esti tu. Si mi-e mi s-a parut ciudat ca a zis ca-s cam multe 6 kg in 5 luni, dar poate ca stie el mai bine sau o fi zis asa ca sa nu iau prea mult de-acum incolo. Mai ales ca in afara de burtica nu mi se pare ca as mai fi pus si pe langa. Te pup mult, mi-era dor de tine! 
Laly
22+
Maria Clarinda
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
zozela spune:
Am uitat sa va povestesc despre bebelusul asta nazdravan care creste in burtica mea!
Aseara a avut un chef fantastic de joaca-stateam la tv. cu burta descoperita si-sa fi vazut ce salturi facea!!
Danutzul meu vorbea cu el si-l inghiontea-iar el suta exact unde impungea tati!Sa nu va mai spun ca l-am pus pe tatic sa stea si cu obrajorul pe burtica sa-i dea si la falcute
La un moment dat numai puteam de ras..Dan imi zicea sa stau linistita-iar eu lesinasem
Se prinsesera intr-o joaca..de numa'
iubitii mei!
Iar azi dimineata m-a trezit tot in inghionteli!
Am stat 20 de minute intinsa numai sa-l las sa se joace in voie!De data asta era undeva sus-aproape deasupra buricului-si m-a amuzat tare cum sarea!
Imi dau seama ca sunt momente unice-pt.ca nu cred ca la BB2 sunt tot la fel de intense trairile(da,da-vreau si BB2!
)!
Ma duc sa intind si eu cateva hainute si apoi vreau sa mananc putin si sa-mi iau portia de fier
Sunt in zona!!![]()
Fiti pe faza randunici!!Vine
!!Ela..
in 23 sapt. cu
!!Varsta mogaldetei
Photos
sovietica spune:
Hop si eu! Mai tarzior, ca m-am giugiulit cu Omu, care a venit pe la 3-4 a.m. din deplasari.
In primul rand, LA MULTI ANI! la MamiP si felicitari pentru rezultatele bune, si pentru miss Honey (pardon, nashica)
Ceee de soare pe strada voastra! 

Ma bucur enorm sa se mai echilibreze nr de zanutze cu cel al zanilor.
Party frumos si cadoutze pe masura va doresc! Debordanta treaba... Auzi tu... bobitza de cafea 
Ariel, nu inteleg daca reiese clar daca vii/veniti (cu Agitutza din dotare, pe care sunt curioasa sa o vad) la intalneala sau nu.
Rog toate randunicile care vor la intalneala sa se mai uite odata la lista de la pag 1 si sa strige la modificari.
De asemeni rog nu uitati sa votati pt ora 15 ca ora de intalneala.
Kya, imi pare tare rau ca nu te simti bine :( mai bine mergi matale acasa la culcush 
MUltumim de vesti de la Naty s-a ajute Dumnezeu!
I-am trimis sms lui Naty, sa ii zic ca avem nashi, gasind explicatia ca de aceea are contractii, ca se grabeste Iulia ca fata la maritis! Si mi-a raspuns ca mai vedem noi cine-cui va fi nash, ca doar ai nostri s-ar putea sa se casatoreasca primii, ca s-au cunoscut mai demult :))
Cami, ti-am vazut Mariuca
pupa-o-ar poporu sovietic
de frumushatza! sa va traiasca! si la mai multi :P
Simonette, te
si eu, si sa nu te mai aud ca zici ca te-am uitat!!! Pai nu te tot intrebam cateva in mesajele trecute ce mai faci? da ma gandeam eu ca nu mai vezi prea multe de suparare... Hai ca o sa se rezolve cumva!
Giani, nu stiu de ce zici ca nu mi-ai mai cantat, ca eu iti tot aud cantecelul 
Mai da chiar asa sa te infurii, ca ti-a dat bulionul?! Mama ei de zi, bine ca a trecut! 

Zoze, ce frumos povestesti tu de baietii tai!!
Sasha inca nu a dat noroc cu tac-su. Cel putin nu prin burtica... poate cel mult pe alte cai ![]()
![]()
![]()

A, si eu tot 6 kile am luat in greutate! si nu prea se vede.
sovi
18+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
simonette spune:
Giani...
una fata care nu m-a uitat!!! Si iti dau si o imbratisare cum numai noi randunicile stim a da!
Bitza
si pe tine si iti multumesc ca esti aproape!
Clabucica iote link cu poze noi de Luca si cu paturik din dotare...dotarea lui Luca! Sper sa-ti placa...stiu si de unde a fost luat materialul si sper sa mai gasim!
C:\Documents and Settings\simonette\My Documents\My Pictures\Luca la gradinitza!
Zozelina, datele sunt bune, nu stiu de ce nu pot acesa nici o pagina de pe mail-ul comun!
fata inimoasa!
mami de
Luca si
26+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
gbutucica spune:
Ela , frumos intradevar ,si noi avem momente de astea , acum din ce in ce mai mult ( ca in reclama). Si noi avem in plan BB2 .
acu fiindca tot pomenii de electrocutare sa le spun si fetelor de ce sunt io paranoica:
eram la mama mea in burtik, pe ultima suta de metri........(io ca vreau afara, mama ca sa mai stau), mama shanterista( ii zic asa pt ca este foarte barbatoasa si avut o meserie de barbat(sudoritza)de aia acu e bolnava cu toate organele).. ..Asa si o urca dr. pe mama sus la munte(a se citi masa de nastere) sa ma nasca si hop surpriza s-a stricat lampa......de lumina.Mama avea niste dureri ingrozitoare (spune ea) ,panica in spital ca nu poate avea loc nasterea ca n-are lumina si de astea . Mama atunci zice : "stai domle dr. sa-mi treaca contractia asta si repar io lampa sa pot naste ca oamenii ....si uite asa intre 2 contractii mami a meu repara lampa lu dr. si io cred ca atunci m-am curentat( io fiind in mediu umed, mama cu mina pe firele de curent si odata cu mine s-a nascut si paranoia.) acu sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea , dar iou cind am aflat-o am fo tare mindra de mamica mea shanterista.
Giani
25+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
simonette spune:
N-a mers linkul
C:\Documents and Settings\simonette\My Documents\My Pictures\Luca la gradinitza!
mami de
Luca si
26+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2