Mamici de Martie-Aprilie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 17
floriio spune:
Buna dimineata fetelor. Multumesc pentru primire si urari bitza037 si mihutza11. Sper ca toate randunicile sa aiba sarcina usoara si la termen si sa ne bucuram cu toate in vara de puiutzii nostri scumpi.
Dragelor, baietelul meu este bine, insa eu se pare ca nu sunt atat de bine. Am fost miercuri la ecografie la Iosup si mi-a spus ca am IR-urile in ambele artere uterine marite. In plus, la control doctorita mi-a spus ca m si colul un pic deschis. De la inceputul sarcinii am avut in permanenta contractii si am luat 3 Utrogestan/zi si No-spa la nevoie, pana in 12 s cand am renuntat. De miercuri am trecut iar pe tratament intensiv cu Utrogestan - 4 pastile/ zi si No-spa 3/zi. Voi ce parere aveti? Mai este cineva in situatia mea?
P.S. Cum imi fac si eu semnatura asa ca voi? Cu numarul de saptamani si caruciorul aferent?
simonette spune:
Buna dimineatza!
Veselie mare aici la noi....ma bag si eu un pic azi desi am observat ca am devenit invizibila!!!! Nu-i nimic....eu tot ma bag!
Mami papacioasa!!! La multi ani fericiti si petrecuti cu toti cei dragi tie aproape!!!! Felicitari ptr
...sa creasca mare si frumoasa ca mamica ei!!!!
Sovi, iaca io chiar nu pot intra pe adresa noastra comuna de mail!!! Pot intra pe yahoo mail ca acolo am si adresa de mail dar...desi intru pe adresa comuna nu pot deschide nimic pe acolo...nu inteleg de ce...
Am incercat chiar si aseara si nu poci! Nici cand am vrut sa-mi trec datele nu am putut...parca Clau mi le-a trecut acolo...sau Zoze, le si
dulce cu ocazia asta!!! Si pe tine bineinteles te
si pe toate randunicile pufoase!!!
Astazi sper sa intru si eu mai mult!!! O zi frumoasa va doresc!!!
mami de
Luca si
26+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
bitza037 spune:
Neata 

am scris u mesaj pentru mami-papacioasa, si cand sa-l trimit..........pauza, s-a pierdut in spatiu.
Ma duc sa-l scriu din nou .........
Simonette cum adica esti invizibila????Crezi ca am uitat de tine???te indseli amarnic![]()
![]()
![]()
![]()
IRINA 
+19

sufletel
Clabuc spune:
Neata Randunici! 
In primul rand, Mami 

LA MULTI ANI MAMI PAPACIOS SI PUPACIOS!!!
Sa fii sanatoasa si fericita, sa ai parte de o casnicie ca in povesti, trainica si fericita si de copilasi zglobii, papaciosi si pupaciosi. Sa fiti cu totii sanataosi, fericiti si sa aveti multa credinta in Doamne-Doamne! Ai vazut ca nu te-a lasat El, fetita ta scumpa e bine sanatoasa, da-le-ncolo de teste aiurite, eu de-aia nici n-am vrut sa fac nici un test d-asta ...
M-a impresionat atre mult mesajul tau prin care ne anuntai ca puiutul tau din burtica e fetita; ma regasesc in fiecare cuvintel scris de tine, dar niciodata n-as fi putut spune atat de frumos ceea ce simt asa cum ai facut-o tu. Asa ca, te rog, mai lasa-ma sa citesc de cateva ori mesajul ala si sa cred ca e de la Bombonica mea. Se vede ca ai un suflet mare si fetita ta e o norocoasa cu o asa mamica. Esti super tare, super dulce!

P.S.: vezi ca se apropie craciunul si terbuie sa ne apucam de paturici rozalici pentru bombonelele noastre; sa-mi spui si mie de unde cumperi materialul (mohair sau ce-o fi mai bun)
Fetelor, va multumesc din suflet pentru urarile voastre si ... m-ati mai linistit cu picea mea, de fapt e mai lunguta ea saracuta, inseamna ca se apropie de 30 cm, dar grasuna tot e .....
Naty, mai rezista un pic acolo sa te faca doctorasii gigea sa poti veni acasica si sa te bombardam cu mesaje; sa fii cuminitica si sa asculti de doctori, sa ai grija de minunea de Iulia din burtica ta.
Sovi, bravo pentru rezervare! Cred ca, intr-adevar e mai bine sa fie mai dupa-masa (15:00 - 16:00) sa ne putem face cumparaturile mai inati si sa ajunga si draga de Bubu la inatlnirea noastra, doar nu vrem s-o ratam. Asa cum spunea si Sovi, sa ne decidem cat mai curand asupra orei d eintalnire, ca terce repede timpul ........
Va pup mult pe toate si va iubesc tare mult pe toate!

Laly
22+
Maria Clarinda
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
ariel_7000 spune:
buna drage fete!
in primul rand:LA MULTI ANI, MAMICA DRAGA! sa ai parte numai si numai de bucurii in viata, Doamne Doamne sa te ocroteasca pe tine si pe cei dragi tie! felicitari pt cafeluta cu miere:))), draga de ea, ce nume frumos i-a dat mamica ei. nici mie nu-mi placea ideea de nume "straineze" pana m-a apucat la un moment dat sa ma gandesc ce nume strain i-as da fetitei mele, daca as mai avea inca 1:) si am gasit o gramada de variante, absolut superbe.imi placea tare mult cum suna :Sunshine:)si eu o mai alint pe alexutza asa, Honey (Bunny).
cat despre TT, urraaaa!!! a mai trecut o etapa, grea, o adevarata piatra pe suflet, dar ce bine e acum, cand stii ca totul e ok.
naty, draga de tine, ii rog iar pe ingerasi sa stea lanaga voi si sa va ocroteasca!
alexutza 4 ani si
19 sapt.si ceva
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
simonette spune:
Lalycutz, ce faci tu dragutzo!!! Sa inteleg ca ii faci paturiica bombonicii? Daca vrei iti dau un model super frumos!!! Fac pozica si o pun numai sa-mi spui si gata!!!!
Bitza...zici ca nu sunt invizibila? Poate ptr tine ca tu esti o scumpa si mereu ma vezi cu infrarosii
...
fata draga! Mai sunt cateva randunici care ma iubesc dar si unele care m-au uitat! Eu va iubesc pe toate si abia astept intalnirea de pe 8...indiferent la ce ora este !!! Ma infiintez!
mami de
Luca si
26+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
bitza037 spune:
in primul rand, Mami_papacioasa m-ai facut sa dau la boboci cu measjul tau:sa va traisca si sa fie sanatoasa, sa va aduca numai bucurii in viata si satisfactii!!!!!!
IRINA 
+19

sufletel
zozela spune:

Sa-ti dea Domnul sanatate,
Judecata inteleapta,
Viata lunga pamanteasca,
Ce doresti sa se-mplineasca!!
La multi ani Andreea!!
Fiti pe faza randunici!!Vine
!!Ela..
in 22 sapt. cu
!!Varsta mogaldetei
Photos
bitza037 spune:
.......si in al doilea rand:

Mami_papacioasa sa ai o zi frumoasa plina de cadouri si flori,si numai bucurii si fericire iti doresc!!!
IRINA 
+19

sufletel
gbutucica spune:
Multi ani traiasca , multi ani traiasca, Laaa multi ani!!!!, daca nu v-ati dat seama io am cintat... bine inteles pt Papacios. sa ne traoesti cu sanatate!!!
Sovi nu te supara ca tie nu ti-am mai cintat de mult da trimit un pup acu la tine si la fratiorul lu' Alecs
sa ma iertati.
Ramo si Flori Bine ati venit pe crengutza nastra, sa aveti sarcina usoara si cu sanatate.
.
Deea tie iti urez buna inscriere ca bun venit ti-am uram atuncisha
Varuna , pai bine bre da facusi nunta in secret? Frumoase pozele si voi bineinteles. Si casa de piatra!!!

Laly nu sunt deacord cu medicul tau care la 23 de sapt a zis ca-s multe kile(6).pe tine si pe bb te pup
, pt medic nika asta
.
Ralucaspm lasa soacra acra in pace , maninc-o in loc de muraturi ...... Ioana ta este bine la 1 an ,cit despre sotz il dai tu pe brazda.
si pe tine si pe Ionik ta
Mary 81 , io am facut prima eco la 7 sapt si a fost vagina.totusi fa si un test , poate daca ai intrat pe crengutza noastra iti aduce noroc.
Livi chiar nu merita suparareA
io sa treaca nervii.
Kya un magne b6 cred ca te ajuta sa treci peste rau si un ceai caldut cu putintica lamaie.
Simonetta , cum sa fii maica invizibila , .......dar cu toatele am consideram ca esti ocupata si bulversata de prin cate ai trecut , noi te iubim, si ia vezi cum vb poate pun bata pe schinarea ta......hm hai ca te pup
mai bine.
Io nu am vesti despre rindunoi. Ieri am incercat sa va scriu si io un ditamai mesajiul si a intrat o colega in birou si m-ama zapacit( eu am net fraudulos, din cauza laptopului care capteaza prin wireless)si in loc sa dau trimite raspuns am inchis fereastra.Si
si
si
. nu am avut timp pt altuil dar nici rabdare, ca ieri fuse o zi de" 2 de K si 1 T", si va spun si de ce , desi u e important pt ca ziua a trecut ( bogdapreste).( dupa multe discutii cu rindunelul meu ca el nu mai face analize , ca bla bla bla .... am hotarat totusi sa mergem la medic , dupa cum va spuneam, si cind sa plecam un nn ne blocase masina , am stat 35 min cu mina pe claxon sa vina sa putem pleca , dar nesimtitu' nika .......si inghetati ca am stat afar din masina ca sa-l putem lua la suturi cind vine , desi nu a venit , cind am urcat in masina ( sotu fumase una doau pana in 4 tigari ) era si tirziu si plini de nervi si am hotarat de comun acord ca nu e momentul pt a iesi analize bune. BUUUUUUn ajung la sv si o Maistra astepta aprobare pt o chestie , drept pt care m-a acostat inainte de a ma instala comod la birou. imi venea sa sar de pe intercontinental, si asa a fost toata ziua de ieri , atatia draci mi-am facut ca aseara am stat cu tampoane in nas sa nu mai curga singele( mucii rosii cum le spun io). acu is binisor psihic si vreau sa va multumesc pt incurazari , stiu ca poate va fi bine , dar io-s is paranoia din nascare.

pup si restul rindunelelor si
( care se simt) si
si
si 

, si asa cred ca le-am incadrat pe toate aicisha, deci intr-un cuvint pi toate bre

Giani
25+
ca am dovada
o fi chiar baiat?