Atentie la Dr.Radoi si Moarcas-Municipal

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Faptul ca unele paciente au fost multumite de el nu inseamna ca el este neaparat bun..
Radoi are multe cazuri la activ.. care ii pateaza reputatia.. Pot accepta ca totzi suntem oameni... Dar cand aceste lucruri devin o regula..deja inseamna ca nu este un medic competent si bun..
la sarcinile fara probleme se descurca oricine..La cele cu probleme Radoi nu are rezultate bune..Asta este adevarul..Este chestie de loterie cand nimeresti sa nasti cu el.. Io una nu mi-as asuma acest risc..
Pt mine si pt copilul meu mi-as dori un medic care sa aiba cat mai multe lucruri pozitive la activ..Nu negative.. Si din pacate la Radoi se inmultesc negativele..
Pana la urma este optiunea fiecaruia..Iara scuza asta cu ca...nu a fost anuntat..Asta este asa de forma.. Cele care au fost internate stiu..Medicii cam sterg pe jos cu asistentele..Si lasa instructiuni sa nu fie deranjatzi.. Si pt ca au fost discutii si au fost mustrate ca i-au deranjat cand nu a fost cazul.. ele evita sa ii mai trezeasca din aceste cauze..
Parerea mea este ca i.. ar trebui sa stie ce se intampla in timpul garzii lor..SA CEARA ACEST LUCRU!!! Sa fie informati de fiecare internare.. Iar Radoi cu atat mai mult ca era SEFUL GARZII..
Din punctul meu de vedere este inadmisibil ce s-a intamplat si nu pot sa raman indiferenta la acest caz.. Cu toate ca am un copil sanatos si a fost totul ok..vreau sa iau atitudine fata de aceste cazuri..
As vrea sa faca acest lucru si colegiul medicilor... si chiar daca sunt colegii lor sa excluda si sa sanctioneze pe cei care nu isi fac treaba.. Sistemul din pacate este cum este..de aceea ma bucur ca a aparut sistemul privat.. si sper sa imi permit sa il si accesez..
Insa tot pe banii nostrii este si sistemul de stat.. asa ca ar trebui sa avem drepturi egale.. si sa fim tratati nu ignorati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns talidab spune:

*Medicii cam sterg pe jos cu asistentele!*...complet neadevarat...
In primul rand acum nu mai sunt asistente ca pe vremuri...cine termina liceul sanitar era cu siguranta bine pregatit pentru meserie...acum sunt un fel de *stat in stat*...mereu dornice de comentarii,cu initiative personale,aranjate si cel mai adesea odihnite...veti recunoaste cu siguranta cine e medic si cine e asistenta...cel mai adesea sunt f proaspete si credeti-ma,nici pe departe nu sunt terorizate de medici...iar dupa plecarea medicilor,nu vreti sa stiti cum se comporta asistentele si infirmierele cu pacientii...bineinteles ca nu e ceva general...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

complet neadevarat? am stat destul in spital ca sa vad ca asistentele sunt zmei doar cu pacientii si infirmierele, pe langa medici merg ca pe sarma. ca nu sterg toti pe jos cu ele , depinde si de medic dar de fiecare data din ce am observat eu li se aduce aminte care le e locul, chiar si de catre medicii de treaba.

Mergi la inceput