ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-24
Raspunsuri - Pagina 8
mada23 spune:
Buna dimi iubitele.
Dupa un WE intunecat , vineri a fost z1 , incerc sa-mi adun orice farama de forta si sa merg mai departe ,nu stiu cum....
Am intrat sambata sa o incurajez pe Gina si m-am trezit ca transformasem incurajarea intr-un mare planset, din pacate nu-mi iesea nici un cuvintzel de suflet.
A fost un WE trist, am plans amandoi ...dar asta e vorba sotului meu:important este ca ne iubim si trebuie sa mergem mai departe.
Ginamaria..iti dau si tie din farama de speranta care mi-a mai ramas, trebuie sa reusim pe o cale sau alta, hai ca o sa fie bine, de Craciun se fac minuni, poate suntem si noi pe lista.
Te imbratisez puternic si un buchetzel de flori pentru tine
Viata e frumoasa, trebuie doar sa invatam sa o traim.
am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png
unducthable spune:
in weekend am fost la bunicii mei , cu sotu si parintii ,
pentru ei, pentru cei dragi ,
pentru cei care ma iubesc , ma lupt sa nu cedez ...
ganditi-va la cei care va iubesc
Fericirea te indulceste ,
Incercarile te intaresc ,
Tristetea te face mai uman ,
Greselile te smeresc,
Succesul te te mentine in forma ,
Dar numai Dumnezeu te face sa mergi mai departe !
andreyutza spune:
Buna dimineata fete dragi!!!!!!!!
Sa aveti o saptamana minunata!!
Mada23, iubita si eu sunt in aceeasi oala cu tine. Tot vineri a fost si la mine Z1 dupa ce sperasem ca luna asta va fi cu bebe mai ales ca-mi intarziase 2 zile. Daca imi aduc bine aminte am mai fost in aceeasi oala acum 2 luni si tot asa speram amandoua sa nu mai vina uratii. Poate ca luna asta, asa cum spuneai si tu, vor fi multe minuni si printre beneficiari ne vom gasi si noi. Doamne ajuta!!!
Aerlilian tin pumnii sa iasa bine si sa ne dai vesti bune!!
Ginamaria sunt alaturi de tine si crede-ma ca stiu ce simti asa cum, sunt convinsa ca multe, daca nu toate, fetele de pe acest forum stiu. Ai incredere in Dumnezeu si totul va fi bine!!!
Alexa ce-a fost greu a trecut asa cum spunea si lucia, asa ca acum asteptam vestile. insanatosire grabnica!!!!
Lucia sper ca esti ok ca ti-ai mai incarcat bateriile si uite un mare ca sa treaca toate durerile si sa fi optimista si curajoasa la operatia care te asteapta.
Ralu sa va traiasca flacaul si sa fie sanatos si un mare fotbalist!!
Mai stie cineva ceva de Adelamaria? Dar de Liliana?
Fetelor va pup pe toate Boo, Diana, Ancaoradea, Aerlilian, Lucia, Ginamaria, Alexa, Alexia, Ioanatugs, Mada23, Ralu_t, Panseluta si pt cele pe care le-am uitat imi cer scuze!
Fug ca am multttttttttttt de lucru.
Mosul sa-mi aduca un ingeras!
aerlilian spune:
Diana, super-tare chestia cu cununia religioasa.Ma bucur din tot sufletul ca ai decis sa faci asta,sa fie cu noroc,sa ai parte de iubire.Sa ai grija,ca trebuie sa fii cea mai frumoasa si mai fericita mireasa.
unducthable spune:
Aerlilian, multumesc mult.
Cea mai fericita sunt , la "cea mai frumoasa", atata cat m-a inzestrat Dumnezeu.
Te rog mult, mai imi dai pe pm adresa ta de e-mail , ca nu o mai gasesc , scuza-ma. ????
Greselile te smeresc,
ancaoradea spune:
Mada, andreyutza pt z 1, nu mai am cuvinte...vreau o graviduta printre noi, de sarbatori. Dar mai avem timp, nu?
Diana Felicitari pt decizie, iti doresc petrecere frumoasa altaturi de jumatatea ta, asteptam pozeNu stii nimic de fata noastra din Cluj? Ce face , cum se simte? O asteptam cu drag printre noi..
Aerlilian Tin pumnii in continuare!
Pupam gravidutele noaste, Ralu_t, Alexia!
Eu, raportez, folicul de 22 mm pe stanga,cu sperante, pe joi merg sa vad daca s-a spart, desi sunt sigura ca a facut-o, ca ieri am avut durerile de rigoare. Totul suna asa de bine, dar din pacate, inca fara rezultat. Pe langa asta ma chinuie maseaua de minte
mada23 spune:
Alexa...te asteptam cu vesti, te pupam iubita, refacere usoara
Anca... ..asta e... e mai presus de noi
Poate la tine si la Aerlilian e mai darnic DD, tin pumnii.
Dragutzele care stati ascunse imi este dor de voi, macar dati si voi de veste asa din cand in cand, hai sa ne ridicam moralul impreuna.
am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png
Alexa Ioana spune:
de la cluj !!!
va multumesc din suflet ca v'ati gandit la mine si ati fost alaturi de mine
totul pare mult mai usor si mai abordabil cand nu esti singur
dupa cum v'a spus si diana, totul a decurs ok. operatia a durat aprox. o ora, si refacerea a fost relativ rapida. oricum, incomparabil cu prima laparo. mi'a fost putin greata de la anestezie, dar era de asteptat. a doua zi m'am externat (oricum, nu cred ca as mai fi putut sta o secunda in plus acolo), iar ziua urmatoare am plecat spre casa.
despre diagnostic, ce sa va zic... s'a reconfirmat endometrioza in stadiu avansat. a curatat cat de bine a putut, iar acum teoretic ar trebui sa fac 6 luni diphereline...
om vedea ce'o fi. cert e ca ma bucur ca pentru moment sunt bine, "endometriosis-free" ... si de acum... cu Dumnezeu inainte !
va multumesc din nou ca ati fost alaturi de mine !!!
va pup pe toate !!!!!
unducthable spune:
Ancutza, scumpica mea, despre Alexa pot sa spun ca este acasa si se reface. Mi-a spus ca va intra chiar ea pe forum sa vorbeasca cu noi, este foarte obosita , adica nu pot nici eu sa stau mult cu ea la telefon ca oboseste.
Este bine, dar cel mai bine ea stie cum se simte , pot sa spun ca inca este obosita si incearca sa se refaca cat mai repede.
Ii voi spune ca va ganditi la ea si o asteptam pe forum, o incurajez si ii doresc sa se refaca repede.
Ancutza, Dumnezeu sa te ajute luna aceasta , sa auzim vesti mari si vesti bune.
eu de-abia astept sa particip la nunta religioasa, sa fim in fata lui Dumnezeu ...
va puuuuuup,
Diana
Greselile te smeresc,
alexia28 spune:
Neata fete dragi, ce-i cu tristetea asta aici?
Haideti, scoateti capsorul din butoi, vine luna cadourilor si sunt sigura ca o sa primiti cel mai frumos cadouasMada, Ginamaria, Andreyutza va pup si va rog io frumos sa nu mai plangeti
Diana felicitari pentru decizia luata, este foarte importanta cununia in fata lui Dumnezeu
Pup toate fetele si vreau sa vad activitate pe aici
www.flickr.com/photos/10210052@N04/1447172350/" target="_blank">Alexia si minunea mea