ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-24
Raspunsuri - Pagina 3
unducthable spune:
Aerlilian, ai cumva dvd cu acest film ???? il caut ca disperata !!!
te implor , il ai ???????????
p.s. iote ce probleme avem noi ,
Fericirea te indulceste ,
Incercarile te intaresc ,
Tristetea te face mai uman ,
Greselile te smeresc,
Succesul te te mentine in forma ,
Dar numai Dumnezeu te face sa mergi mai departe !
unducthable spune:
Am vorbit cu Alexa, este la nasii ei , Vineri dimineata la 6:30 intra in operatie.
E emotionata , dar va transmite ca se gandeste la voi si de-abia asteapta sa scape si sa intre in legatura cu voi toate.
am incurajat-o si din partea voastra si sa ii tinem pumnii, era tare emotionata ... nu sunt cuvinte ... am incurajat-o cat am putut
tinem legatura si va pupa cu drag
Greselile te smeresc,
aerlilian spune:
Diana,sigur ca am dvd-ul dar nu este tradus in romana.Nu e asta o problema,nu???Cand ma gandesc la Alexa imi amintesc de mine...Numai eu si Monica mai eram asa speriate...O sa fie bine Alexa,nu are rost sa te stresezi!!!
unducthable spune:
Aerlilian , te sun imediat , ca doresc mult sa copiez si eu de la tine .
O sa mai sun pe Alexa, ca parca ieri imi cam transmitea din emotia ei ..., am vrut sa fiu mai tare , dar sa o mai sun pana maine.
ii voi spune ce ati scris aici
va puuuup , Di
Greselile te smeresc,
unducthable spune:
quote:
Originally posted by aerlilian
Diana,sigur ca am dvd-ul dar nu este tradus in romana.Nu e asta o problema,nu???Cand ma gandesc la Alexa imi amintesc de mine...Numai eu si Monica mai eram asa speriate...O sa fie bine Alexa,nu are rost sa te stresezi!!!
eu in zilele dinainte , m-am inchis in mine, am vorbit cu sotul meu despre subiecte care nu tineau de operatie, am si plans , mai pe ascuns ... , ma durea si capul de frica ... , dar am tacut , am preferat sa nu schimb impresii despre ce ma asteapta ca simteam ca ma apuca mai tare
in dimineata respectiva, nu doream decat sa inceapa o data si sa se termine , ceea ce s-a si intamplat
off,, gata, apoi, epuizata si ravasita am venit aici si mi-am mai revenit , cu ajutorul sotului si al vostru
Greselile te smeresc,
ancaoradea spune:
Buna fete dragi!
Sa va spun noutatile, dupa Z1 am inceput sa ma gandesc la o IA, am convins sot, care vrea sa ne detasam si ne-am gandit la o clinica din Debrecen, la unguri ca e la jumate de ora de noi, am sunat, dar sunt aglomerati tare si fac programari numai pt 2008. Deci nu a fost sa fie..
Aerlinian Felicitari pt foliculi, tinem pumnii si pt endometru
Alexa, Ne gandim la tine, maine ai scapat
Diana Hai cu ideii bune, sa-ti iasa programul si sa uiti de endo
Lucia Pupic, sa-mi spui si mie cum se termina Clona, ca nu am reusit sa vad sfarsitul data trecuta, iar acum tot pierd episoade
Andreyutza, Boo, Mada, Ioana, Fireyes puipc si voua, mi-a fost dor de voi!
unducthable spune:
Anca , iubita mea , nu io eram cu gandul la endoooo, dimpotriva .... ; am avut si o petrecere alaltaieri si am facut poze cu doua fete cucuiete , rad in pozele alea de zici ca joc sotronul, desi starile de nervozitate si capul ... ca la balamuc ... numai io stiu
sa spun ceva A IESIT PROGRAMU !! URAAAAA , ieri , YES
ACU SA FAC CURAT PE BIROU si in ganduri ca nu mai stiu de unde sa o apuc ... , e bine ca imi place ce fac ,
va pup pe toate si va scriu imediat cum vorbesc cu Alexa
Aerlilian , de-abia astept sa vorbesc cu tine sa vedem cum facem cu filmul alaaaa, MA BUCUR MULT, e filmul meu de capatai , e tare tare frumos ... ma face sa ma simt plina de viata, sa iubesc viata mai tare , orice ar fii
Greselile te smeresc,
unducthable spune:
AM VORBIT cu Alexasi e bine cu moralul, isi umple timpul si nu se gandeste chiar asa ..., maine o sa vorbim dupa operatie.
Va pupa si prietenia voastra ii da curaj si nu se simte singura.
Greselile te smeresc,
ralu_t spune:
salutare dragelor
alexa tinem pumnii sa fie bine, tutror ne-a fost frica dar am supravietuit
vin si eu cu vesti de la eco, se pare ca bebe joaca fotbal
spre fericirea maxima a lui tati si si ingrijorarea lui mami ca va sta televizorul pe toate meciurile din liga si din cele o mie si una de campionate
lasand acest aspect la o parte, sunt f fericita ca bb e bine, eu am fost convinsa de la prima ecografie ca e baietel si l-am incurajat pe tati desi nu s-a vazut nimic...dar stiti voi ca sunt si lucruri fara explicatii pe lumea asta.
Nu va povestesc insa ce umilinte si momente jenante pana sa intru la eco...asa-i la noi in tara, chiar daca dai bani si mergi la cabinete renumite, important e sa ai gura mare si chiar daca vii ultimul si ai alte persoane programate inaintea ta, intrii primul-cu acordul asistentei care se saturase sa asculte scandalul-ca doar traim intr-o jungla si femeile sunt unele mai gravide ca altele. deci prost e cel care tace din gura.da,hormonii mei de gravi s-au simtit f lezati
a venit toamna...cu un bebe!!!
13+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png
unducthable spune:
Ralu, lasa-ma sa pup pe bebe scump , sa fie totul bine !
te pup si pe tine, Dia
p.s. eu m-am cam schimbat in ultimii ani, dau din gura si cu folos , ca nu ma las , sa zica aia ca sunt nebuna, si tot nu trec de mine , dar asta nu inseamna ca nu o sa patesc si eu intr-o zi ce ai patit tu Ralu, insa m-am invatat sa trec la fapte ... deocamdata , vad ca papagalul meu a reusit sa shocheze, nu injur, da nu tac din gura pana nu i se face lehamite lu ala sa plece din fatza
Greselile te smeresc,