Aradencele la apel!(85)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

tuturor celor care poarta numele Sf. Andrei!!!!

Eu sunt rupta de oboseala ca am avut program distractiv azi-noapte!Din ora in ora....si la 5 de 2 ori pe ora s-a trezit maraitul meu mic!
Mor de somn.....Ah, si de la 6:30 e treaz de tot!

VOTATI-NE!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"

Multumim anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani sarbatoritilor de azi!!!!!!

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

La multi ani tuturor Andreilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Am iesit azi la prima zapada. Vlad a fost uimit de zapada, punea mana pe ea si si-o tragea repede ca-i era rece la mana. Iulia s-a rostogolit pana s-a udat toata. Acum pun ceva poze.

La multi ani Andreilor si Andrelelor!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Acum ascult Vonda Shepard si fac bagaje. Piticii se joaca amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani sarbatoritilor de Sf. Andrei!

Ce fain ninge afara!

Ada, drum bun sa aveti! Nu ti-e groaza sa conduci pe vremea asta?
Ce fain sunt piticii in zapada.
Aseara l-am intrebat pe Dragos ce mai face Iulia si imediat s-a inrosit la fata...a zis ca el stie care-i culoarea preferata a Iuliei, a zis ca roz si rosu. L-am intrebat de unde stie si a zis ca asa are el o presimtire.
Calin i-a zis sa afle el care-i floarea preferata a Iuliei.

Ioana, hai sa-ti fac ciuda, Adelina s-a trezit la 11 azi, dar noaptea se trezeste si ea de multe ori, trebuie sa o iau cu mine in pat si sa-i dau tzatza. Bine macar ca dimineata doarme mai mult si dorm si eu.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

aaaaa, Alina, mi-a zis Iulia aseara ca trebuie sa-mi zica ceva la ureche. Mi-a zis ca ii indragostita de Dragos. Conduce Teo ca s-a hotarat azi dimineata sa vina si el.

Mergi la inceput

Ada, o fi musai sa ne incuscrim!!!!
Ce figuri sunt copiii astia!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Buna fetele, ne-am uitat si noi astazi cu uimire si bucurie la prima zapada a anului! David a facut ochii mari la fereastra, mirat de schimbarea de peisaj.

La multi ani tutror Andreilor si Andreelor!

Am o mare rugaminte la voi, care aveti timp sa-mi explicati pe babeste ce si cum cu LR, m-am uitat pe site si nu prea m-am prins care sunt conditiile cu Ro. Ma intereseaza cvare sunt costurile de transport, cum si cand se plateste, in cat timp ajung comenzile. Ma bate gandul si pe mine de un aparat de facut painea, dar si multe altele, ALINUSH, esti multumita? Care model l-ai comandat?

ADA, ce copii frumosi ai, cred ca s-au bucurat de zapada!

Un sfarsit de saptamana minunat tuturor!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Cristiana, gasesti pe prima pagina a topicului LR un "ghid al incepatorului" care te lamureste cat de cat cum e cu LR. Uite AICI.
Costurile de transport sunt 6 euro plus se mai adauga ceva taxa la sfarsitul fiecarei comenzi, in functie de suma. Coletul vine in 10-12-14 zile, mie asa mi-a venit.
Daca mai ai intrebari iti raspund cu placere.
Eu sunt multumita de masina de paine, Ada e mai "veterana" la capitolul acesta. Ea a facut si aluat de pizza, gogosi si ceva biscuiti f buni.
Noi masina www.laredoute.fr/vente-machine-a-pain-500-a-750-g-eureka- xbm-838 .aspx?productid=324085506&documentid=201207&categoryid=22912144&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">ASTA am cumparat. Acum vad ca nu e disponibila decat peste 3 saptamani.
La haine pretul creste sau scade la unele marimi sau culori, nu ramane intotdeauna pretul afisat.

Mergi la inceput