Aradencele la apel!(85)
Raspunsuri - Pagina 14
ancapolgar spune:
Alina, scuze ca am papat niste litere la "familia",dar cu tastatura asta noua si cu Alex calare pe mine,tot asa patesc.
Anca
, mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.
X-ray spune:
la multi ani alina!multa sanatate fericire si tot ce-ti doresti sa se implineasca!
mai exist si eu dar sunt suparata cu elisa...a racit si mi-a facut si laringita,acum e bine,dar il mosteneste pe al meu cu alergiile
,sper sa nu-l mosteneasca si cu astmul

.eu ii dau numai tzitzi,am fost fff atenta la ce am mancat mai ales ca am avut eu un feeling...m-a mancat undeva si sambata am mancat oua,de cand am nascut-o nu am mancat un ou si duminica era plina de bubite pe frunte si cap.nu i-au disparut inca dar sper sa fie asta si nu o dermatita atopica sau altceva....diversificarea dupa 20 cand face 6 luni.
astia pe LR chiar ma enerveaza,mi-au zis ca-mi trimit din nou coletul din sept care nu ajunsese,l-au refacturat cu data de 31 oct.pe 1 nov am mai trimis inca o comanda care a ajuns in 10 zile dar coletul retrimis pauza
.sabine aia imi zice ca ajunge in 3-4 saptamani sa mai astept.tare mi se pare ca acest colet e istorie pt mine...am mai pus o comanda pe 22 luna asta sper sa ajunga pana pe 7 ca merg cu elisa la petrecerea pt copii de la sot de la lucru si are 2 rochite in comanda
.
hai ca m-am intins nu gluma,va pup cu drag pe toate
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
pau spune:
Alina,LA MULTI ANI,multa sanatate,si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi.
Daca va hotarati sa mergeti la Evetrix,poate venim si noi,in functie de zi si ora,vedem.
alinamoro spune:
Multumesc pentru urari Dita, Anca, alina.a, pau.
alina.a, imi pare rau ca Elisa a fost bolnavioara
...constat ca tot mai multi copilasi sunt cu alergii, din pacate.![]()
Fetelor, daca vreti sa ne intalnim spuneti o zi, cand puteti, cand nu puteti, propuneti ca daca nu tot la stadiul asta ramanem.![]()
Eu pot luni, marti, miercuri.![]()
Intrebare: Voi cam cat stati afara cu copiii pe vremea asta friguroasa? Eu cu Adelina maxim 1 ora, nu rezist eu mai mult.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Clau, ma bucur ca e bine Raul si cu ocazia asta a invatat lucruri noi.
Si noi vrem intalnire cat mai iute! Poate o facem de Mos Nicolae, sa le facem o bucurie in plus.
Alina m, iti trimit mail cu retetele alea.
Alina a, nasoala faza cu coletul ala ca nu ti-l trimit odata!
Eu maine plec la Alba cu copiii si Lavi, Teo are treaba sambata. Sper ca o sa fie vreme buna sambata sa ne plimbam pe afara.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
Alina m, eu il scot rar pe Vlad, ca nici eu nu ies pana la primavara.
Serios, de duminica n-am iesit nicunde decat din casa pana in birou. Daca o sa ninga o sa iesim mai mult. Stiu ca ar trebui sa-l scot oricum in fiecare zi cate putin, dar detest frigul. Mai incerc...![]()
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Claudelu spune:
Ceau!
Noi din pacate nu va vom onora cu prezenta, pentru ca deocamdata nu vreau sa-l obosesc pe Raul. Imi pare rau.
cristiana70 spune:
ALINUSH, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita! Imi pare rau ca nu am intrat ieri sa te felicit, am avut o zi agitata, musafiri, du-te vino si pe langa astea... ziua sorei mele! E in aceeasi zi cu tine, dar cu 3 ani mai mica.
Am vazut ca dezbateti meniuri festive, daca va intereseaza va pot sugera un loc unde gasiti www.aneline-design.ro/Cocktail.html" target="_blank">scobitori deosebite si fel de fel de www.aneline-design.ro/Lumanari-tort.html" target="_blank">lumanari si lumanarele pentru tort.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
alinamoro spune:
Cristiana, multumesc
,
La multi ani
si surorii tale!
Fain link-urile care le-ai dat!
Ada, nu-mi place nici mie frigul, n-as iesi deloc din casa cand ii frig. ![]()
Am primit mailul, mersi.
Clau, imi pare rau ca nu veniti.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
maria_rubi spune:
Alina, in legatura cu intalnirea....eu pot doar luni, marti si joi.... Pana acum vad ca nu s-a mai inscris nimeni altcineva
Somnic usor sa aveti!
de
Mara
POZE