Revista Corpul Uman nr. 3 si 4, Va roggg..

Revista Corpul Uman nr. 3 si 4, Va roggg.. | Autor: tzuc

Link direct la acest mesaj

sa gasesc aceste numere. Stiam ca apare din 2 in 2 saptamani si azi deja a aparut nr 4 si nu se mai gaseste in zona mea, Pantelimon si nici in Militari pe unde a cautat sotul.
Va rog mult daca o gasiti la vre-un chiosc anuntati-ma si va platesc dublu fiecare numar...pleaseeee

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

am inteles ca pot fi comandate online.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

grati.ela stii cumva site-ul unde se poate comanda? am gugalit si nu am gasit nimic despre revista sau editura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Am intrat pe site-ul DeAgostini si am gasit ca pot fi comandate numerele anterioare la telefon (021) 4010888, poate mai are cineva nevoie de aceasta informatie.

M-am linistit:-) si sper sa le primesc pana Mariuca mea ajunge la varsta cand va fi interesata de aceste reviste:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

noi ca sa nu pierdem nici un numar din revista am rugat vanzatorul de la chioscul de ziare sa ne opreasca in fiecare marti revista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Eu cautam nr. 1, ca pe celelalte le-am luat! Mersi de nr. de telefon!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

mersi de nr de telefon, eu cautam nr.2, nici nu stiam ca au aparut 3 si 4, care oricum nu sunt disponibile acum pt comanda.
am comandat nr. 2, care vine peste 2-3 saptamani prinmandat postal (asta ca sa stiti cam cat dureaza).

succese,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Apropo de aceeasi DeAgostini, am cumparat ultimul nr. (57) de Scooby Doo si in mod surprinzator nu are carti de joc, decit o carte pt. un anumit joc din revista. Asa sint toate exemplarele sau am fost eu pacalita si am ramas fara ? Cind am ajuns acasa am observat lipsa cartilor de joc, tot atunci am vazut ca folia in care era impachetata revista era desfacuta

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Astazi am cumparat nr 4 si la chiosc mai avea nr. 3. Vorbesc de chioscul de ziare de la piata Minis (cel de langa pescarie). Poate va e de ajutor.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

N-a cumparat nimeni ultimul nr. de la Scooby Doo???

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput