LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (115)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Vreti sa radeti putin? Sau sa plangeti?

Va spuneam ieri ca nu am vazut pana acum urme de la cazutul meu in cap cand eram mica. Astazi in schimb s-au vazut urmarile
Deci, ma duc la controlul de 1 an la ginecolog....cam agitata....intru in cabinet....ma dezbrac de pantalon....si in loc sa scot chilotul......am scos bluza.... da bluza... era sa mor de rusine...apoi am inceput sa rad scotand o gluma rasuflata....noroc cu sutienul, ca il aveam, ca nu stiu ce mai faceam atunci.

Deci??? spuneti-mi va rog ca nu e culmea penibilului...
Inca nu mi-am revenit din soc, ce o fi fost in capul meu? Dragutul de doctor? Pompierii lui Donia? Habar nu am, am nevoie de ceva

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Am fost si noi azi la controlul de 11 luni. Are 8,800 kg si 71,5 cm. In afara de muci, e ok. Ne-a dat Panadol si Ophtamesone, ca e a doua saptamana de mucisori si nenorocitii nu dau semne ca ar vrea sa plece de la noi. Nu-i nimic, ii facem noi sa ne lase in pace pana la urma! Acs, Ruxandra, multumim ca ne-ati tinut pumnii!

De vreo doua zile Alexia spune intruna “mama”! Mi-a spus “mama” cu adresa acum vreo doua luni, dar luase o pauza si spunea doar “tata”. Cand o vad ca vine spre mine zicand din tot sufletelul ei “mama”, imi vine sa o mananc de drag!

Marani
Luciaro, admirat frezatul Serban! Dulce foc si seamana cu tine leit!
Acs, ma bucur ca Victor a fost ok la analize!
Dianarus, felicitari lui Marc pentru primul pas singurel! Vor urma repede si altii. Multumim pentru vestile de la Asiza! Sa dea DD ca Denis sa se faca bine repejor si sa se intoarca acasa curand! Nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul Asizei. Sa stapaniti sanatosi masinuta! Ce surpriza super!
Roxanica, la multi ani mamei tale! Ai reusit sa-i faci cel mai frumos cadou din viata ei!
Yagmur, frumosul Luca si mamicuta muncitoare! Mama lor de muci, ca nu va mai lasa si pe voi in pace!
Kikineata, mi-o si imaginez pe Sara Maria strangand din ochisorii aia superbi si zicand “tea-tea”! Cred ca tati se topeste tot cand o aude!
Bambo, pup dulce barbita si buzita Antoniei, sa treaca bubita repede!
Roana, saracutul Alex! Bine ca a scapat de varicela si bravo lui ca nu s-a scarpinat! Eu am facut varicela la 17 ani si tare nasol a fost.
Eri_ka , ca sa treaca supararea.
Lavinia, felicitari pentru steluta!
Danita, multa sanatate flacaului! Scoica era? Dragul de el!
Laura, success la interviuri! Oooo, ati scapat de regim! Bravoooo! Ma bucur pentru voi!
Dorsilia, Alexia mananca numai in scaunul de masa, in bucatarie si, de obicei, ii dau un obiect in mana (o lingurita, o jucarie, un castronel, seringa de la Panadol… ceva), ca sa-i tina manutele ocupate, ca altfel tot incearca sa si le bage in castronul cu mancare sau sa-mi ia lingurita din mana. Am mai lasat-o si pe ea sa manuiasca lingurita, dar si-o baga peste tot, mai putin in gura, asa ca… lasam asta pentru mai incolo putin. La cele mai multe mese deschide gurita repede si nu face nazuri, dar s-a mai intamplat sa avem si show-uri si atunci am lasat-o in pace, n-am mai insistat. Am observat ca depinde de dispozitia ei, nu de mancare. Masa dureaza maxim 10 minute. Pana pe la 7 luni si jumatate manca doar daca ii cantam sau daca avea masa plina de jucarii.
Mamaana, ce frumos dorm printesele tale afara!
Aelita

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

hai shoshika . esti la 2 pasi de prima stelutza

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dianarus, asa de tare ma bucur pt tine... asa de mult inseamna sa ai masina ta, eu parca am primit inca 2 perechi de picioare si mi s-a luat o greutate imensa de pe umeri cand mi-am luat masinuta mea (bine, eu mi-am si luat-o la tzanc, adica chiar in prima luna de mi-a venit)... nu mai depinzi de nimeni .. s-o stapanesti sanatoasa si sai faci o poza s-o vedem si noi

dianocica, chestia cu salata: nu tine s-o faci de seara, am incercat deja, se ofileste toata pana a doua zi si nu-ti mai vine s-o mananci, iei 2-3 guri maxim... incerca varianta cu bucatar la dispozitie :))

roxanica, ma bucur tare ca ati sarbatorit azi si ati fost asa de fericiti.. ceea ce va dorim si in continuare

asiza, multa sanatate lui denis! imi da si mie cineva pe pm nr ei de tel?

dorsilia, la noi poate ca stii, treaba sta asa: cand suntem in perioada nefasta (de greva) nu tine nimic: nici uitatul in gura mea cum mananc, nici poftitul la vecinul, nici la tv, nici la forum, nici calare pe tati, nici sub scaun, nici pe scaun, nici la reclame... nimic... cand suntem in perioada buna, Oana papa aproape orice (cu mici exceptii, chestii ce nu-i plac), fara nici o problema: deschide frumos gurita, mesteca, inghite etc etc... cu pofta si cu voie buna, fara avioane si elicoptere... alea mai pe la sfarsitul mesei, cand s-a plictisit de stat in scaun, ca sa mai ramana si sa terminam masa acolo, dar nu pt a deschide gura... na, ptiu sa nu-mi fie de deochi, sa nu se duca periaoda asta prea repede! .. despre sfaturi, eu chiar cred ca nu exista ceva care sa tina la toti copiii, de exemplu, nici una din solutiile fetelor nu a dat roade la noi niciodata... si faza aia cu las-o flamanda 4 ore si inca 4 si cateva zile tot asa, noi am facut-o 3 saptamani in vara, ca am zis sa nu stresam copilul, sa nu devina anorexica, sa nu urasca mancarea, etc, ca va manca ea cand o sa-i fie foame... si iaca ca nu i-a fost foame deloc 3 saptamani... copil perfect sanatos,da? ... cand am ajuns cu ea la spital m-a intrebat dr de acolo ca am facut experimente pe copil de am tinut-o atata timp nemancata, vroiam sa ajung cu ea la distrofici? (desi la sfatul pediatrei am facut asa, dar ma rog) .... asa ca eu nu cred ca tine la oricine faza asta ... asa ca nu ma mai lansez in discutii despre mancat/nemancat, m-am impacat cu ideea ca asa e puiul meu, ba are chef de mancare, ba n-are... si ma bucur de perioadele cat are si mananca cu pofta, iar cand n-are o mai las in pace, alteori o mai ajut cu polivitamine, etc, etc ... si nu pot decat sa sper ca o sa treaca si fazele astea candva ... si acum intrebare: Deea ta n-are pofta de mancare niciodata, sau are si ea perioade in care alterneaza mancatul cu nemancatul?

na, cam atat pe azi, ca-s franta, am un sot virusat, dar rau de tot, lat in pat de cateva zile si izolat de noi pe cat se poate (desi oana sta numai la usa de la dormitor asteptand sa-i deschida cineva si sa stea si cu tati :0 ) ... el poarta saracu' masca in casa non-stop, dar se pare ca degeaba, ca oana are muci de azi , e maraita si acum seara a facut febra 38.1 ... si io-s nedormita de cateva nopti, frantaaa. daca nu dorm nici nopatea asta, nu stiu cum m-oi ridica maine din pat cu doi bolnavi in casa care ma vor pe mine. amandoi. sper ca la oana sa fie numaifurtuna in pahar cu apa , ca adat trecuta, cand a avut muci si febra doar o zi. atat sa fie si acum. sper. si eu care speram ca trecem toamna/iarna fara viroze/gripe ... n buna la toate minunatele si fulguletii lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Si-s grabita, si-s grabita... de mult n-am mai muncit atat, din fericire si cu spor! Vin musafiri dieseara si stau 2 saptamani, asa ca nu stiu cat de des mai dau cu tastele.
Repede si eu doua vorbe...
Dia, de ce nu branzica? Uite alte combinatii care merg la noi: cereale cu iaurt, fructe cu iaurt, cereale cu fructe si fructe cu cereale, difera proportiile, un aliment e majoritar in combinatie de obicei.
Dianarus, brava pentru cadou, brava pentru gagiu' tau!

Vazut poze multe si frumoase, de la botezul lui Dani (Laura, si Cristi de stramba asa, nu mai pot de drag), cu pisi al lui Chris, ce expresiva e!!!, cu gemenele dormind in curte, cu freza noua de Serban, frumos ca mamica-sa... nu mai stiu, cert e ca am vazut tot.

De raspuns nici nu mai stiu ce vroiam sa raspund, a, n-am gasit nimic cum ca nu sunt recomandate cerealele integrale, ci din contra, fibrele sunt bune si recomandate tocmai pentru ca stimuleaza tranzitul intestinal, deci nu prea inteleg de ce nu ar papa si copiii nostri fibre. Pe unde am citit scria doar ca se recomanda cerealele suplimentate cu fier pana la 1,5-2 ani cel putin.

Asta micu a fost tare dragalas azi, s-a jucat frumos si m-a lasat sa fac treaba, atata a chiuit si gangurit, a tras si un fel de cantat cand i-am pus muzica... e culmea dragalaseniei. Totusi asa de mult mi-as dori sa nu mai am de facut nimic, niciodata, ci doar sa ma joc cu el. Dar asta e viata, mai si trebaluim. Las' ca dupa ce pleaca musafirii ne relaxam la greu (sa cred... sa nu cred...???).

Ktrinel, mai spune despre socrii, vrem sa-i cunoastem si noi!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Dianocica, hai ca esti tare!
chiar ma gandeam ce se intampla la 100 de mesaje... deci steluta? prima steluta din viata mea? super tare! o astept cu drag!
mersi de galerie!

Mergi la inceput

ohohoooooooo, dianocica, tu ai 2500 de mesaje! vechime, nene!
super!
si uite-asa... 100 si la mine!
yupiiiiiii!

Mergi la inceput

spuneti repede, cum imi sade cu steluta in chiept?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Bebinuta, iarta-ma, dar am ras de m-am tinut cu mainile de burta! Hai, ma, ca se mai intampla! Mie mi se intampla destul de des sa vin acasa si la usa, in loc sa ma descalt, ma deschei la pantaloni! Nu mi s-a intamplat niciodata chestia asta inainte sa nasc.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

donia, pt idei... branzica nu mai vrea deloc si pace... luam o pauza si o incercam peste vreo 2 sapt

shoshika, trage tare!

bebinuta, batranetea, draga, batranetea

Mergi la inceput