LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (115)
Raspunsuri - Pagina 4
mamaana spune:
dianarus tot cu melodia aia sunt in cap ![]()
s-o stapanesti sanatoasa !!
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
dianocica spune:
restul de canada n-avem?
deci mi-am amintit cum am slabit eu muuuult inainte de sarcina. (ca sa am unde pune
) masa principala (care era pe la un 3-4, ca atunci ma lua foamea rau) era o salata uriasa. mai da' mare. bol din ala de n persoane...cu salata verde, rosii, castraveti, ridichi, branza (2-3 feluri) seminte de floarea soarelui, alune, si tot ce se mai gasea...efectiv seara nu mai puteam sa bag nimic in gura. m-am tot gandit ca as face si acum (ca tot s-a dus sezonul
) dar cine imi face mie ditamai salata? d? cred ca imi fac de seara ca altfel n am nici o sansa...
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
mamaana spune:
multumim de aprecieri
cea in roz e Stephanie, ea e mai mare cu 1 kg acum (daca am reusit eu sa le cantaresc bine), dar la inaltime sunt la fel; si da, seamana mult cu Tudor
iar Isabelle e mai slaba si de aceea ( nu stiu daca e cauza sau efect) a mers mai repede (cu 3 zile) si nu sta locului o clipa
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
adinazot spune:
Ana de Panaa 
David de Roxanica2006 
Antonio de Crykett 
MAMAANA,dragute printesele!
DIANARUS,sa o stapanesti sanatoasa!
DORSILIA,si Alessia face fite de obicei,dar asa pe la jumatatea mesei cand se plictiseste!
CHRISS,f draguta pisi!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
Donia spune:
La multi ani David! 
La multi ani Ana Mihaela! 
La multi ani Antonio! 
Felicitari pentru primul vostru an de viata, sa urmeze multi altii, care mai de care mai fericiti!
Felicitari si mamicilor Roxanica, panaa, crykett!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
bebinuta spune:
Dianocica la nenea Capraru am citit ca pana la un an e bine sa se dea paine alba proaspata si doar de la un an sa se inceapa cu painea neagra. Din pacate nici eu nu stiu motivul. Poate ne lumineaza cineva...
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
shoshika spune:
Dianocica, sunt total de acord cu tine cu distragerea atentiei... Eu am folosit asta la Tudor pt ca el rareori a mancat cu placere legumele. :( Cum spuneam mai devreme, perioade si perioade...
Cu iaurt i-am facut chiar ieri dupa o reteta de pe net (cred) cartofi cu iaurt si carnita. Bleah! Cam asta a fost reactia lui... Ca sa nu mai spun ca se zbatea in scaunul lui de ziceai ca-l pic cu ceara. Si, culmea, nici macar nu gustase!!!
Cu usturoi n-am incercat, dar incerc... Maine vreau sa-i fac un fel de pate de ficat. Sa vedem ce-o iesi. De fapt, sa vedem daca am timp... :(
Multumesc de sugestii! Si mai astept si altele! 

dianocica spune:
asiza ma gandesc la voi 
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
dianocica spune:
quote:exact. da, cred ca de acolo retinusem...
Originally posted by bebinuta
Dianocica la nenea Capraru am citit ca pana la un an e bine sa se dea paine alba proaspata si doar de la un an sa se inceapa cu painea neagra. Din pacate nici eu nu stiu motivul. Poate ne lumineaza cineva...
diana si
david 03.12.06 Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
adinazot spune:
Alessia mananca cu fff mare placere supa de pui,facuta ca pt noi,de fapt fac cate o oala mare,si papa cu paste mici,yammii ce ii mai place!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"