Aveti in jur de 40 de ani? Recunoasteti cartile?
Raspunsuri - Pagina 7
roxanaz spune:
mie mi-a placut mult "Povesti cu Zane", poate tot asa, din cauza ilustratiilor superbe.
si "Povestiri din valea Cerbului" era suuuuper frumoasa! mi s-a parut una dintre cele mai frumoase carti de povesti romanesti.
mai era una cu povesti rusesti, cu vulpea si motanul care dormeau pe soba...aaahhh ce imi scapa numele! trebuie sa scormonesc iar in biblioteca mamei.
stiu ca pe la 10-12 ani toceam "Povestile Olimpului", apoi am trecut la epopeele indiene si nordice, stiam toti zeii si eroii pe dinafara
dana d spune:
Pentru cele care au citit povestea mea si asteapta continuarea, am fotografiat paginile cartii si le-am pus in album.
Imi pare rau daca unele nu sunt prea clare dar sper sa reusit sa puneti bucatile cap la cap si s acitit povestea intreaga. Daca aveti probleme cu descifrarea spuneti-mi sa o scanez si o pun din nou.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
ML spune:
Dana am ajuns cu copiatul la pagina 10. Merge binisor. Vreau sa te rog s-o mai lasi pana ii dau de capat.
Multi ani fericiti tuturor pe 2008!
"Ce e val ca valul trece (poze)"
adra_bell spune:
Ce bine ca v-am gasit!Poate stiti ceva si de "Cip, acest pitic urias"? As vrea sa o gasesc pana imi creste fata mai maricica... A fost cartea mea preferata in copilarie, ta-su inca mai are carticelele lui preferate, de ale mele de ce s-o fi ales prafu'?
Inca mai imi aduc aminte de ilustratia in care iubita lui Cip venea plutind cu o papadie, hi, hi, hi! Ma apuca nostalgia...
http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
ML spune:
Cipi era intr-un timp pe siteul lui Marius, dar vad ca a disparut. Intreaba pe forum, poate o mai are cineva salvata (este vorba doar de prima parte, sau cam asa...). Eu am printat-o pe tunci si dupa am sters-o de pe PC.
"Ce e val ca valul trece (poze)"