Sfatuiti-ma!

Sfatuiti-ma! | Autor: mariaanna

Link direct la acest mesaj

Buna ziua!
Sunt noua pe forum, desi citesc de ceva timp discutiile de aici.Sunt o viitoare mamica de fetita ce se va naste la inceputul lunii ianuarie 2008.
Daca este cineva din Piatra Neamt, puteti sa-mi spuneti ce parere aveti despre dr Poparlan?Ce sume se practica in cazul in care va asista la nastere, la cerere?
Sau , alte femei , din alte orase, acolo ce tarife se ofera medicului pe care l-ai ,,deranjt" de acasa special ca sa te asiste?
Dar personalului , incepand de la moase pana la infirmiere?
Va multumesc.Daca mai e cineva din zona care va naste in aceeasi perioada, va rog, haideti sa facem schimb de opinii...

maria anna

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Initial creeata de mariaanna

Buna ziua!
Sunt noua pe forum, desi citesc de ceva timp discutiile de aici.Sunt o viitoare mamica de fetita ce se va naste la inceputul lunii ianuarie 2008.
Daca este cineva din Piatra Neamt, puteti sa-mi spuneti ce parere aveti despre dr Poparlan?Ce sume se practica in cazul in care va asista la nastere, la cerere?
Sau , alte femei , din alte orase, acolo ce tarife se ofera medicului pe care l-ai ,,deranjt" de acasa special ca sa te asiste?
Dar personalului , incepand de la moase pana la infirmiere?
Va multumesc.Daca mai e cineva din zona care va naste in aceeasi perioada, va rog, haideti sa facem schimb de opinii...

maria anna

intra pe forumul mamicilor de ianuarie 2008! si pe forumurile celorlalte mamici. poate stiu ele. pentru ca asa o sa ti se piarda subiectul

sanatate!

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput