Mergeti sa votati duminica?
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
quote:
Originally posted by sirimiequote:
Originally posted by Rufus
Totusi, sirimie, de unde ai tu siguranta (sau speranta) ca lista de partid votata de tine va contine pe cei mai buni pentru tine? De unde stii tu ca, in afara de niste personalitati, impinse in fata, lista nu cuprinde 90% agarici?
Daca ma lamuresti, merg la vot. Promit.
Eu cred asa: PSD de exemplu are o multime de membri de partid care o sa se voteze pe ei. PD la fel are o multime de membri de partid si sustinatori. Eu sint impotriva PD si PSD, mi se pare OK Renate Weber si Daniel Daianu, cred ca ei doi ma reprezinta mai bine decit unii de la PSD si PD care vor fi votati de sustinatorii lor. Asa ca trebuie sa merg sa votez.
Eu nu am pretentia ca pot sa te conving. Sper sa te convingi tu singur.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Si mie imi place Daianu. Dar daca-l votez pe el, inseamna ca votez toata lista, nu?
PSD-ul nu-l inghit, dar sunt vreo doi tipi destepti pe lista; ar merita sa ajunga acolo, dar ce te faci cu restul?
In plus, probabil ca stiti ca goana dupa voturi mai contine ceva: bani de la UE pentru partidele celor mai mari grupuri (populari, etc). Bani, bani...mai putin proiecte pentru oameni. De altfel, majoritatea observatorilor au remarcat ca in campanie toti s-au concentrat in a spune cat de prost e celalalt, nu ce-ar face ei. Pentru noi.
Si eu sunt prima data la a refuza votarea. Sunt doar un fir de nisip, insa eu nu trimit pe nimeni acolo sa se imbuibe degeaba, pe votul meu.
poze multe cu noi
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
MICKYN spune:
Nu m-a convins nici un partid asa ca.. nu votez pentru nici un partid, pentru referendum DA.
poze Tudor
poze 6 luni Tudor
women13 spune:
In urma lecturarii ultimelor subiecte de aici referitoare la politica romaneasca si Duminica votarii , chiar 2 in 1 , il pot numi acest proces de vot, o sa fiti surprinsi , cum nu ati mai fost pana acum, niciodata. Romanii din tara nu mai merg la vot. In cercul nostru de amici, fiecare pe la locul sau de munca si in alte conjuncturi relationale, raspunsul este NU.
Motive:
- biruri, ca pe vremea turcilor , daca nu mai rau;
- taxe inventate peste noapte;
- penalitati si conturi inchise , prin ordonante de urgenta;
cu toate acestea , la stiri vedem:
- copii subnutriti;
- sate fara energie electrica;
- cratere, nu gropi , in absolut toate soselele Romaniei;
- sanatate, invatamant, mai e cazul sa va umplu de pelin privirea ????
Romania nu mai voteaza. Eu ii simt pe cei ce fac campanie aici pe site si ar fi bine sa se lamureasca in adancul sufletului lor , daca marea majoritate nu are dreptate. Este un site pentru copii, pentru mame, pentru femei ce isi doresc copii, pentru tatici singuri, care isi cresc copii, mai abitir ca unele femei ce isi parasesc puiul... nu fac morala lupului prins cu mielul in falci...dar, ar trebui sa mai cititi la Umanitare , sa va reamintiti cum sa va folositi acest drept.
Constitutia Romaniei imi confera dreptul de a vota. Acest vot il folosesc cum vrea ratiunea mea. Mai mult , ca oricand ratiunea mea imi spune , ca vrea sa se odihneasca Duminica aceasta, a framantat neuronii timp de 17 ani si tot degeaba. D E G E A B A . Geme tara si voi indrazniti sa ganditi , ca o sa mai mearga cineva sa va fie alesi capii de liste ... poate mai capatati si voi cei mititei ceva firmituri acolo ?
women13 spune:
Imi cer iertare , dar am uitat: Cand o sa am o lege corecta a votului uninominal o sa merg sa o votez. Realmente sunt dezamagita de Basescu si legea lui. Mai mult, sa readuc aminte diasporei , cat de mult i-a pasat Romaniei de romanii din Italia ? In plina criza consulatul lucra 3 ore, bineinteles , ca acest lucru va era anuntat elegant si oficial de vocea impersonala a unui robot... T R E I ORE ?! Ca de un an nu aveam ambasador intr-o tara, care a fost dintre cele mai permisive cu romanii, daca nu cea mai indulgenta inca de pe vremea vizelor. Ca, ai nostri au "scapat tiganii cu vize contra o masinuta furata , dar de 'jde mii de euro , sa dea bine in targ la nea politistu de la pasapoarte si nu stiu ce vames " si tot asa mai sus pe scara ierarhica, de nu recunoaste Ministrul de Externe cand da mana cu un urmarit international.
ROMANI trezitiva! E sansa de a da o lectie acestor oameni politici, fara a implica o dictatura militara, cine stie poate or cobora cu picioarele pe pamant si pana la viitoarele alegeri o sa dezmeticeasca , macar putin, daca nu mai mult. Nu mai mergeti sa votati , ca oile, ca de trebuie sa mergem la vot. Cand o sa va treziti , din somnul cel de moarte din vremuri si pana astazi , dormiti de o sa ne trezim, tara UNICAT - LUMEA A TREIA intr-o europa unita si bogata, iar noi cu vreo 2-3 latifundiari si restul sclavi pe mosia politicii romanesti ( guvern, parlament, justitie ) tot o apa si un pamant.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by sirimie
Eu cred asa: PSD de exemplu are o multime de membri de partid care o sa se voteze pe ei. PD la fel are o multime de membri de partid si sustinatori. Eu sint impotriva PD si PSD, mi se pare OK Renate Weber si Daniel Daianu, cred ca ei doi ma reprezinta mai bine decit unii de la PSD si PD care vor fi votati de sustinatorii lor. Asa ca trebuie sa merg sa votez.
Eu cred asa: PSD de exemplu are o multime de membri de partid care o sa se voteze pe ei. PNL la fel are o multime de membri de partid si sustinatori. Eu sint impotriva PNL si PSD, mi se pare OK Roberta Anastase si Jean Marinescu, cred ca ei doi ma reprezinta mai bine decit unii de la PSD si PNL care vor fi votati de sustinatorii lor. Asa ca trebuie sa merg sa votez.
![](icon_smile_big.gif)
women13 spune:
quote:
Originally posted by capcaunulquote:
Originally posted by sirimie
Eu cred asa: PSD de exemplu are o multime de membri de partid care o sa se voteze pe ei. PNL la fel are o multime de membri de partid si sustinatori. Eu sint impotriva PNL si PSD, mi se pare OK Roberta Anastase si Jean Marinescu, cred ca ei doi ma reprezinta mai bine decit unii de la PSD si PNL care vor fi votati de sustinatorii lor. Asa ca trebuie sa merg sa votez.
Cum te simti tu reprezentat de Roberta Anastase ? Convinge-ma si votez cu PD-ul , un partid, candva drag nie , pentru "tineretea" lui , pana am aflat criteriile lor de valori, total identice cu ale celorlalti ... si mananca TOTI , aceeasi ciorba ieftina la "cantina" parlamentului , auzi 2,8 lei o ciorba si 2500 c/v chirie, ... ce impozit se mai mareste, pentru "intretinere" europarlamentarilor???
Deplasari pe autostrada, deja or sa aiba nevoie de masini de serie limitata, ca ... deh...
sirimie spune:
capcaunule gindim la fel! Ma bucur ca mai gindeste si altcineva ca mine
Rufus Si daca era vot uninominal tot pe unul singur ar fi trebuit sa il alegi. Adica nu ai fi putut alege si unul de la PNL si unul de la PSD. Adica din punctul asta de vedere nu e nici o diferenta intre lista si candidat.
Am auzit ca si daca iese da la referendum e foarte posibil sa nu se faca vreo lege pina in 2008 si ca e posibil ca in 2008 sa se voteze tot ca acuma. Si oricum orice sistem de vot are si puncte slabe, nu e perfect.
Despre Andrei
danutz spune:
Pentru referendum o sa votez, pentru europarlamentare nu!
Nu mai suport sa votez iar 'o lista' de partid, chiar daca e una care il are in fata pe Daianu, si care poate cuprinde nulitati de genul 'baronului' de Teleorman(cine se uita la 'Nasul' stie ce spun)!!!
Chiar daca acum legea votului uninominal e varza si nu exista, sper ca in cativa ani sa o avem si noi pusa la punct. Si atunci, poate o sa conteze faptul ca am zis acum DA votului uninominal! Sper, cel putin!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
sirimie spune:
quote:
Originally posted by women13
ROMANI treziti-va! E sansa de a da o lectie acestor oameni politici, fara a implica o dictatura militara, cine stie poate or cobora cu picioarele pe pamant si pana la viitoarele alegeri o sa dezmeticeasca , macar putin, daca nu mai mult. Nu mai mergeti sa votati , ca oile, ca de trebuie sa mergem la vot. Cand o sa va treziti , din somnul cel de moarte din vremuri si pana astazi , dormiti de o sa ne trezim, tara UNICAT - LUMEA A TREIA intr-o europa unita si bogata, iar noi cu vreo 2-3 latifundiari si restul sclavi pe mosia politicii romanesti ( guvern, parlament, justitie ) tot o apa si un pamant.
nasha pungasha
Eu nu inteleg rationamentul tau. Zici o lozinca cu "romani treziti-za" si dupa aia zici "da stati acasa, nu faceti nimic" pe motiv ca altfel (adica daca se va merge la vot) o sa ajungem in lumea a 3-a. E fix pe dos. Daca vrei sa te trezesti, trebuie sa faci ceva.
Iti spun eu ca vor merge la vot membrii de partid si membrii familiilor candidatilor. Si daca vor fi numai 10 voturi din 18 milioane, cei care vor fi votati vor cistiga.
Asa ca lozinca ta e inutila si interpretarea pe care i-o dai ei e absurda, dupa parerea mea.
Edit: ca sa explic: daca nu votezi vor vota numai cei direct interesati, si lor nu se pasa de tine, le pasa doar de ei. Daca au vreun interes, pot duce Romania in lumea a treia. Dar tu, votind, poti sa ii impiedici. Altfel nu.
![](icon_smile.gif)
Despre Andrei
puppe spune:
Poate ca niciodata nu m-am simtit mai aproape de postura Cetateanului turmentat al lui Caragiale : "Eu cu cine votez???". Nu am urmarit prea multi candidati la Europarlamentare (l-am prins pe Vasile Lupu intr-o emisiune a lui Andrei Gheorghe, cu inca vreo cativa no-name si m-au scarbit toti), Legea votului uninominal n-am studiat-o sa vad ce spune, ideea suna bine dar nu stiu detalii si atunci prefer sa ma abtin... Cat despre cele j'de mii de partide care isi sustin candidatii pentru Bruxelles, imi pare rau sa o spun, dar ABSOLUT toti imi provoaca doar o imeeeeensa greatza. Asa ca fac pe nebuna si nu ma mai duc la nici o votare de acu'inainte.