Mergeti sa votati duminica?
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
nu cred
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
rolo spune:
Sirimie intrebarea mea, fara nici o urma de malitiozitate jur, era daca am inteles gresit postarea lui Rufus. Eu intelesesem ca nu vrea sa voteze o lista deoarece nu contine neaparat persoane care sa il reprezinte. De regula listele contin o persoana importanta in capul listei si restul agarici.
Nu mai stiu daca merg sau nu sa votez duminica. Ieri ziceam ca o sa merg, azi nu mai sunt asa sigura. Chiar si pentru uninominal m-am razgandit. Credeam ca sistemul propus de basescu e similar celui din SUA, dar se pare, conform unor postari de pe alt topic ca nu e asa. O sa ma documentez azi si maine si pana duminica iau eu o decizie.
mama de Ileana Cosanzeana
poze
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viviana/viviana.jpg)
viviana spune:
Nu merg sa votez, pentru ca in afara de un nume, doua de pe fiecare lista restul sunt o apa si-un pamant
Europarlamentarii se aleg pe o perioada de 5 ani, dar urmatoarele alegeri europarlamentare vor fi in anul 2009, deci ai nostri vor ramane acolo maxim un an si jumatate.
In acest an si jumatate cat vor ramane acolo noi vom avea alegeri. Deci partidele au trimis acolo oameni de care au vrut sa scape.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
anstoian spune:
Este prima oara cand m-am gandit f serios sa nu merg.
Sunt cam scarbita de tot ce se intampla in tara asta.
Stiu ca e datoria mea si ca ar trebui ...dar parca nu mai vreau ca de pe urma votului meu sa beneficieze nu stiu cine care nu face nimic pentru mine dupa ce e ales!
Stiu ce vorbesc...soarta a facut sa lucrez cu unii dintre ei.
Groaznic. Parca nu mai e nici o speranta.
PE masura ce vad alte tari, sau mi se povesteste de catre prieteni care viziteaza alte meleaguri, ma afund si mai tare in depresie. Chiar la noi e cel mai rau? cea mai mare mizerie?cei mai neciopliti oameni? cele mai proaste drumuri?
monu spune:
Este pt prima oara cand NU voi merge.
, mami de printeseAlexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
sirimie spune:
quote:
Originally posted by Rufus
Totusi, sirimie, de unde ai tu siguranta (sau speranta) ca lista de partid votata de tine va contine pe cei mai buni pentru tine? De unde stii tu ca, in afara de niste personalitati, impinse in fata, lista nu cuprinde 90% agarici?
Daca ma lamuresti, merg la vot. Promit.
Eu cred asa: PSD de exemplu are o multime de membri de partid care o sa se voteze pe ei. PD la fel are o multime de membri de partid si sustinatori. Eu sint impotriva PD si PSD, mi se pare OK Renate Weber si Daniel Daianu, cred ca ei doi ma reprezinta mai bine decit unii de la PSD si PD care vor fi votati de sustinatorii lor. Asa ca trebuie sa merg sa votez.
Eu nu am pretentia ca pot sa te conving. Sper sa te convingi tu singur
![](icon_smile.gif)
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
![](icon_smile.gif)
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
tanima_i2002 spune:
Bineinteles ca voi merge ca doar merg pe banii mei. Inca nu stiu ce voi vota ca nu sunt deloc informata, dar pana atunci incerc sa ma documentez. mai am cateva zile, pardon ore chiar.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007 nov 2007
mamaruta spune:
quote:
Originally posted by sirimie
Eu cred asa: PSD de exemplu are o multime de membri de partid care o sa se voteze pe ei. PD la fel are o multime de membri de partid si sustinatori. Eu sint impotriva PD si PSD, mi se pare OK Renate Weber si Daniel Daianu, cred ca ei doi ma reprezinta mai bine decit unii de la PSD si PD care vor fi votati de sustinatorii lor. Asa ca trebuie sa merg sa votez.
Eu nu am pretentia ca pot sa te conving. Sper sa te convingi tu singur.
Slabut Sirimie, slabut
![](icon_smile_big.gif)