Strumfi de iulie-august 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 7
Timi07 spune:
La multi ani Oana sanatate si numai bucurii alaturi de frumosii tai baieti. Daca te consoleaza cu ceva, martea viitoare o sa fiu si eu mai inteleapta cu un an.
Nico (nma) sper ca puii tai s ase faca bine cat mai repede.
Eu sunt tot codasa la citit...
Noi azi am fost la asistenta, avem 6,450 kg. si 62 cm. si totul e bine si frumos pana acum.
Aylin, Ashera si noi avem tot felul de perioade de mofturi.Ba refuza un san, ba nu vrea sa manace si alerg dupa ea cu tzatza prin casa...si te miri ce trucuri inventez doar sa pape un pic. Dar eu de greutate nu ma plang ca apus un kg intr=o luna jumate. Acum nu vrea sa manance culcata si tot timpul face scandal inainte de am manca(chiar si cand o tin in brate)
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
karligutza spune:
quote:
Originally posted by jadi
Elena, eu am fost la Medlife si nu, nu iti interpreteaza ecografia decat daca platesti si interpretarea... noua la final ne-a zis, puteti sa ii ziceti doamnei doctor (doctorita noastra care ne trimisese la eco) ca e bine!
Deni &Vlad & Tudor
cat de fidel ai redat spusele lu'nenea Stamate!
ai o memorieeeeeee taaaaaaare buna!
si noua ne-a zis la fel: cine v-a trimis la mine? zic: dna. dr. ....... , iar el: sa-i spuneti dnei. dr. ca e bine!
si atat...
gata interpretarea

adevarul e ca am platit doar eco 60 lei
consultatia era 90 ron si pt.ce? daca ajungea la aceeasi concluzie: e bine!? detaliile sa le stie ei, domnii doftori...
karligutza
sunt mamica Adelutei
sunflower1979 spune:
buna!
acum am reusit si eu sa mai citesc putin si am vazut ca ma intrebai cristina26 de ce am diversificat baiatul. cred ca nu s-a inteles bine din mesajul meu...denis mananca doar san, nimic altceva, de aceea m-am si mirat ca a facut diareea asta. cand am spus ca avea scaune dupa tot ce ii ajungea in stomac, ma refeream la smecta (tratament antidiareic) si biotics (tot un tratament pt refacerea mucoasei intestinale). iar dr. mi-a spus sa nu ii mai dau tratament, nu altceva. ah, poate te refereai la mucilagiul de orez, pe care tot ca tratament antidiareic i l-am dat, la recomandarea doctorilor si in disperare de cauza ca nu-i mai trecea; oricum a fost vorba doar de 2 zile pt ca lui denis nu-i placea si el nu stie sa pape decat tzitzi.
o pup pe ingriduta ta, o scumpete de fetita!
Cristina, mami de superbaietel
www.flickr.com/photos/12285891@N07/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)
cristina26 spune:
Multumesc mult Karligutza pentru raspuns, am inteles gresit se pare upssss.
Scuzele mele, Cristina.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
sunflower1979 spune:
...si o pup si pe karliguta, care stiind povestea si fiind mai activa ca mine mi-a salvat onoarea de mamica responsabila, ce nu hraneste cupilul cu alceva decat lapte propriu.
. multumesc Karliguto!
Cristina, mami de superbaietel
www.flickr.com/photos/12285891@N07/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)
Antoanela23 spune:
Alina(Anya), mersi frumos.
Cred ca a luat raceala de la fra-su ca a inceput sa-i curga nasul si a sarit temp la 38.3 rectal. Am dotat-o cu supozitor cu paracetamol, sa vedem cum evolueaza. Sper sa nu fie ceva eruptiv, totusi. Osciloccinum cum sa i-l dau, pot sa-l dizolv in lapte?
Mersi mult, inca o data.
Nico, sanatate multa la copii.
Somn usor frumoaselor,
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
mi_a spune:
ceva mai tarziu

OANA si la cat mai multe lumanarele in torturile viitoare!!!

LA MULTI ANI STRUMFISORILOR CARE ASTAZI AU MAI IMPLINIT INCA O LUNA!!!

Cum trece timpul!
Eu am fost aseara la oftalmolog si mi s-au dublat dioptriile
.Asa ca se pare ca nu mai exista sanse sa dea inapoi dupa ce termin alaptarea, zice dr.
NICO cred ca tratamentul pentru tiroida din timpul sarcinii depinde si de tipul de afectiune a tiroidei. Mie mi-a spus dr. ca in mom. cand raman insarcinata sa vin de urgenta cu TSH si fT4 pt. ajustarea dozei. Si intr-adevar , analizele au confirmat faptul ca a trebuit sa mi se mareasca doza de Euthyrox. Luna de luna le-am repetat , dar am ramas la aceeasi doza toata sarcina cat si dupa nastere. Neajustand doza , riscam sa am copilul redus mintal(Doamne fereste! ) Diagnosticul meu este hipotiroidie prin tiroidita autoimuna.
LUNAAdelise e minunata in cojocel , dar sa stii ca nu e singura cu cojocel roz. Si Mihaita are , dar fara floricele , ci asa , mai de barbatus!
Sper sa-i fac o poza si sa vi-o arat cat de curand.
In alta ordine de idei , Mihaita nu a facut KK de duminica , si nu stiu ce sa fac .Mi-ar prinde bine un sfat de la voi!
E vesel si activ si nu da semne ca l-ar durea burtica mai mult ca de obicei.
Sper sa pot tine pasul cu voi si la citit dar si la scris!

la toata lumea. Ma duc la culcare , ca noi ne trezim noaptea din 2 in 2 ore.
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by mi_a
NICO cred ca tratamentul pentru tiroida din timpul sarcinii depinde si de tipul de afectiune a tiroidei. Mie mi-a spus dr. ca in mom. cand raman insarcinata sa vin de urgenta cu TSH si fT4 pt. ajustarea dozei. Si intr-adevar , analizele au confirmat faptul ca a trebuit sa mi se mareasca doza de Euthyrox. Luna de luna le-am repetat , dar am ramas la aceeasi doza toata sarcina cat si dupa nastere. Neajustand doza , riscam sa am copilul redus mintal(Doamne fereste! ) Diagnosticul meu este hipotiroidie prin tiroidita autoimuna.
Mi-a, si eu am acelasi lucru si la fel, iau L-tyroxina zilnic si pe perioada sarcinii mi-a crescut doza, dupa nastere a scazut-o conform analizelor.
Nasol cu dioptriile, nu stiam ca pot creste asa de tare in urma sarcinii.
Daca baietelul tau nu da semne de disconfort poti sa-l mai lasi o zi, doua si daca tot nu face pana atunci pune-i un supozitor cu glicerina. Asta in cazul in care e alaptat la san, daca e pe lapte praf nu ma bag la sfaturi.
Noapte buna,
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
Timi07 spune:
Anto sper sa scapati de raceala cat mai iute.
Eu pe Sophie mai nou o gasesc dimineata cu capusorul unde o lasasem seara cu piciorusele. Are o tehnica foarte elaborata hihihhi,se intoarece pe-o parte, ridica piciorusele si un pic poponetzul si pe urma le tranteste mai in fata (in acelasi timp nu stiu cum dar merge cu trunciul mai in spate).
La mutlti ani strumfilor care au mai adaugat o luna la colectie (la mine inca e marti).
Somn usor si vise frumoase la toata lumea!
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by sunflower1979
buna!
acum am reusit si eu sa mai citesc putin si am vazut ca ma intrebai cristina26 de ce am diversificat baiatul. cred ca nu s-a inteles bine din mesajul meu...denis mananca doar san, nimic altceva, de aceea m-am si mirat ca a facut diareea asta. cand am spus ca avea scaune dupa tot ce ii ajungea in stomac, ma refeream la smecta (tratament antidiareic) si biotics (tot un tratament pt refacerea mucoasei intestinale). iar dr. mi-a spus sa nu ii mai dau tratament, nu altceva. ah, poate te refereai la mucilagiul de orez, pe care tot ca tratament antidiareic i l-am dat, la recomandarea doctorilor si in disperare de cauza ca nu-i mai trecea; oricum a fost vorba doar de 2 zile pt ca lui denis nu-i placea si el nu stie sa pape decat tzitzi.
o pup pe ingriduta ta, o scumpete de fetita!
Cristina, mami de superbaietelwww.flickr.com/photos/12285891@N07/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)
Imi pare rau ca te-am inteles gresit. Scuze.
M-am uitat la pozele cu Denis si m-am topit toata. Pupici la frumusetea ta de baiat vesel
.Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul