Strumfi de iulie-august 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by mi_a

In alta ordine de idei , Mihaita nu a facut KK de duminica , si nu stiu ce sa fac .Mi-ar prinde bine un sfat de la voi!
E vesel si activ si nu da semne ca l-ar durea burtica mai mult ca de obicei.

Sper sa pot tine pasul cu voi si la citit dar si la scris! la toata lumea. Ma duc la culcare , ca noi ne trezim noaptea din 2 in 2 ore.

Ingrid a stat cel mai mult 5 zile fara sa faca kk. Faptul ca buritica ii era moale si ea nu parea sa fie in nici un fel de dureri m-a facut sa cred ca este cel mai bine sa astept. Nu mai retin exact cand, dar curand dupa pauzele de 5 zile bebe a mea facea kk cam la 3-4 zile. Acum face zilnic, sau chiar de doua ori pe zi. Eu iti sugerez sa mai astepti daca are buritica moale si e fericit. Dar tu faci ceea ce crezi ca este bine pt tine si bebe tau.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Aici e Ingriduta razand filmuletul e facut cam de 2 saptamani. Sper sa va placa

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Buna dimineata !

Poftiti la o .

Elena siALEXANDRU bufleiul

Mergi la inceput

cristina am vazut filmuletul cu Ingrid ,superb .
Acum i-mi vine sa mai fac si eu o fetita ,sant asa dragalase ,nu ca baieteii nu ar fi.

Elena si bufleiul ALEXANDRU

Mergi la inceput

Eu bantui pe net in cautare de retete .Trerbuie sa fac macare azi si sant in pana de idei ,chiar nu mai stiu ce sa gatesc .Sotul meu mananca orice,eu sant mai fitoasa .

Elena si bufleiul ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

'Neata.

Multumesc inca o data pentru felicitari.

Am reusit sa citesc cate ceva din urma. Incerc sa mai raspund:
Aylin sincer...eu cred ca tu te stresezi muuuult prea tare. E bine ca ai mers la medici, dar...vezi si tu, fiecare cu parerea lui. Nu stiu ce sa-ti zic despre pikovit. Cred ca fara niste analize care sa constate carente de fier si altele e cam aiurea sa ii dai. Nu stiu. Asa cred. Lasa fata in pace. Daca vrei citeste din urma si ai sa vezi ca multe mamici au trecut prin faza "greva foamei" (a copiilor, nu a lor). Si eu cu ele. Cand prindea tzatza nici nu respiram, sa nu o scape ca adio supt vreo cateva ore bune. Aminteste-ti ca a gasit karligutza cauza: "puseu de crestere". Si m-am linistit. Adica mi-am dat seama ca nu fac decat sa ma plang, ba ca manaca prea mult/des, prea ca mananca prea putin...Si inca ceva: tu de unde stii cat manaca la o masa? O cantaresti dupa fiecare supt? Asta da motiv de stres (Capraru sa traiasca). Ai grija de tine, lasa temerile fara motiv. Alma a luat bine in greutate, n-ai de ce sa-ti faci probleme. Rezolva faza cu eritemul, s-ar putea sa o deranjeze si de asta sa fie plangacioasa.

Oana , Stefan si Victor . Si tati

www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Lia, intrebai ceva de Pampers. Eu sunt multumita de el. Sotul meu a avut doua tentative de a schimba copilul (una aseara) si de fiecare data l-am gasit ud. Inseamna ca e defect de manevrare, si nu de constructie (de scutec vorbeam, nu de BB). Ai trecut deja la nr. 3? Poate ca 2 ii sunt mici. Nu stiu, zic si eu. A! Super plastica (si faina) descrierea facuta de tine naparlirii noastre. Ma rog, a celor care naparlesc) Vezi , eu sunt mai directa. Poate si pentru ca deja nu mai suport sa tot vad cum curg rauri pletele mele.

Miha multumim pentru retete de infrumusetare. Nu uita, te asteptam si cu bagheta aia. Numai sa aiba baterii pentru cate cereri sunt.

Nikole stiam de la Femina ca esti fan produse naturisete si ca te pricepi. De la tine am aflat de uleiul de migdale si il folosesc (pentru ridurile de la ochi). Si inca unele trucuri gen "aplicat crema/uleiul pe tenul umed".
Am admirat pozele voastre. Sunteti unul mai frumos ca altul. Eu, in general, i-am aratat si sotului poze cu voi, da cu tine nu ma incumet. Esti frumoasa rau de tot, mai fata!!!!

Oana , Stefan si Victor . Si tati

www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dsteluta91 spune:

Salut si de la noi. Astazi este ziua internationala a salutului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

cristina mie mi-a placut mai mult cum ride mami.(nu ca Ingrid n-ar ride frumos).

Referitor la scutece ,cind am observat ca iese pipilica afara, am schimpat nr. (de multa vreme folosim nr. 3).Dar am luat si Hapy si bebe s-a simtit bine (sunt mai mari si mai batoase).

Si mie imi cade parul la greu dar ma deranjeaja ca ajunge si pe hainele lui bebe deci il poate agata in miini si baga in gura. Cheala nu cred ca ajung asa ca nu ma stresez.

Ieri am fost cu baietii la ziua cumnatei mele, cel mare s-a distrat de minune dar cel mic a tot fost tinut in brate de persoane necunoscute si a sfirsit prin a se enerva.El e baiat cuminte dar e mai sensibilut ,nu accepta sa se joace decit cu noi.Cum am ajuns acasa cum a devenit tot un zimbet.

poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata si de la noi!

Si ce o sa faca Oana daca vede poza? Eu imi las sotul sa se uite la orice vrea el atat timp cat nu pune mana .

Ca tot a venit vorba, adaug si eu cate ceva la spusele Oanei. Aylin, eu nu te cunosc personal, stiu doar prin prisma a ce ai postat dar si eu te vad panicata, agitata si stressata mai mult decat e normal. Sunt convinsa sa e un copil mult asteptat si atunci nelinistea fata de a gresi e mai ampla si atunci orice sentiment se exarcebeaza. Incearca sa fii mai linistita si mai calma, copilul preia orice mic sentiment. Si din experiente cunoscute, nu are rost sa mergi la 2 doctori sau mai multi decat daca este vorba de un diagostic grav, e clar ca daca vei merge la 10 doctori vei avea 10 pareri si tratamente. Si atunci pe care il vei alege? Mergi pe mana unui doctor in care ai incredere si schimba-l atunci cand simti ca nu mai este pe aceeasi unda cu tine. Iar vitaminele la cei mici sunt cu dus si intors, acum e slaba si mai tarziu te vei trezi ca e prea grasa. E fetita, ele sunt mai plapande, e drept sunt si fetite mai zdravene dar pana la urma fiecare copil e cu cresterea ei. E vesela? Starea generala e buna? Atunci e un copil mai agitat si consuma mai multa energie, e normal sa fie mai slabuta. Si nu speria ca nu vei stii cand va fi ceva in neregula cu ea. Eu am intrebat doctorul ca imi era frica sa nu pic in extrema cealalta cu copiii adica sa fie bolnavi si eu sa nu ma sesizez la timp si mi-a raspuns foarte frumos : Doamna, instinctul de mama va va spune cand e ceva in neregula cu copiii dvs! Si sa ma scuzi daca am indraznit sa comentez situatia voastra!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput