Strumfi de iulie-august 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am scris mesajul asta in cinspe minute ca m-au intrerupt copiii, s-au gandit ei sa faca un mic concurs "care face kk mai mult si mai pataretz" asa ca a trebuit sa ii spal si sa ii schimb pe amandoi.Pe Dodo a doua oare de dimineata, ca mi-a tras o mica varsatura de dimineata iar acum a vrut sa imi demonstrez cat de tare poate penetra kk prin pampers, ca tot se vorbea de ce fel de pampers sa folosim. Pe cap nu l-am spalat ca in rest e spalat frumos, a ajuns pana la subrat cu kk.

Si sa nu uit, Lachi am vizionat poze de gemene, sunt biviteline, nu? Ca nu seamana intre ele. Probabil Iris e cea mai paroasa si mai subtirica iar Karina cea mai dolofana... dar te voi suna ca oricum e posibil sa nu vezi mesajul asta .

Ma retrag in bucatarie!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Si ce o sa faca Oana daca vede poza? Eu imi las sotul sa se uite la orice vrea el atat timp cat nu pune mana .

Tie ce-ti pasa, jadi, ca de Craciun nu in Bucuresti vine Nikole, ci la Iasi. (Da eu o astept cu mareee drag. Sa nu creada Domane fereste altceva. Si la o adica...il inchid pe sot in debara)

Oana , Stefan si Victor . Si tati

www.flickr.com/photos/12244302@N04/sets/" target="_blank">POZE CU NOI

(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Uitasem sa multumesc pentru cafea. Elena

Nonna, acum inteleg de ce in we nu ai apelat la mama. Ieri au venit ai mei pe la mine, la un pahar, o maslina, un pishcot. Si mai tare m-au enervat. Ba ca e prea frig (in camera lui Victor sunt 20-21 de grade; si e f bine), ba ca Victor are mainile reci, ba ca de ce nu ii pun o caciula. Si inca una tare de tot: sa pun pe pat o patura, ca e rece asa, daca il pun pe el doar pe paturica lui. Si cine imi bate dimineata in usa, taraind dupa ea o patura? Mama. Am zis ca clachez. Nu prea am spatiu de depozitat, iar paturi am cu nemiluita. Ce-o sa mai fac si cu asta? Cica nu e estetic sa stea canapeaua fara patura. (si culmea, mama e destul de destupata in ceea ce priveste designul casei ei, adica a renuntat la mileuri, si-a tras mobila moderna, e in tendinte sa zic asa) Numai pe mine ma pune sa pun patura pe pat. Daca imi aduce si o carpeta cu Rapirea din Serai o dezmostenesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ghinetz daca mama ta asorteaza "rapirea din serai" si cu un pestishor de stikla de pus pe TV........o sa fie tacamu complet!
jadi da ce productiv e ala mik!!!!!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Am pus citeva poze noi

Mergi la inceput

Nonnal sunteti foarte frumosi. Toti.

Miha, daca ii zici ca tine de cald sigur face rost si de un peste de ala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Aha ,deci m-ai inteles de ce am preferat sa stau singura cu baietii.

Ieri la cumnata,parca erau 3 anotimpuri in aceesi casa-nepotul in tricou si far sosete,soacra cu 2 bluze si noi ceilalti imbracati zic eu adecvat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am uitat sa va zic ca azi e sarbatoare mare, cu cruce rosie in calendar ca sa nu va apucati sa spalati!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

GHINETZ acu am vazut si eu poze cu voi. cine e violonistu familiei??????? ai doi copii minunati! are ala mare neste ochi!!!!o sa moara fetele dupe el!
am si eu o intrebare: la ce varsta l-ati facut p'al doilea? eu am fost cam lenesha la capitolul bebe. abia la 31 m-am apucat. pe 31 oct am facut 32 "anishori". probabil al doilea pe la 34. o fi prea tarziu????????hehe

*mihaela*

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jadi

Am uitat sa va zic ca azi e sarbatoare mare, cu cruce rosie in calendar ca sa nu va apucati sa spalati!

Deni & Vlad & Tudor

saru mana jadi! ce bine ca mi=ai zis! e sarbatoare mare de tot! am calendar , pus la loc de cinste, da' sa belesc ochii la el nu-s in stare!

*mihaela*

Mergi la inceput