tot imi bat capul si nu gäsesc nimic. as face ceva frumos,dar ce?? faza cu neglijee picä cä nu o sä mä bag sub brad in tinutä sumarä,asta cä mä gändesc cä om avea musafiri,in rest de aveti idei haide-ti sä le asternem pe aici.poate ne putem inspira una de la alta.
iar am mäncat o literä....am si scuzä,m-am socat cänd am väzut ce a fäcut copila mea cu pixul.tot pätutul e albastru!!!!
Trischa i-o fii placand culoarea albastra 
Eu n-am idee ce sa-i iau sotzului de Craciun, la mine faza cu neglije pica din start ca o sa arate ca un sac pe mine
si nici nu cred ca o sa am loc sub brad![]()
Ma gandeam la un pulover fain, fular, manausi.....nu poarta, pijamale i-am tot luat, sau un parfum de firma iar ar fi o idee.....
17+ cu posibil 
Eu chiar mi-am luat tinuta sumara pentru Craciun, sper sa am pana atunci si un test de sarcina pozitiv, si i-am luat si un ceas care-i placea foarte mult ( in caz ca nu ies cele 2 liniute la test pana atunci)
poate-i aduc una de vreo 17 ani sub brad
sa-si mai scalde ochii
...dar numai ochii....
Andrada
mie mi-a dat o idee cand colindam int-o zi prin mag Unirii, fiind militar de cand se stie, ii plac armele vechi, are si o mica colectie, nu-mi vine acum in minte cu se numesc, dar am vazut ca se uita la 2 sabii(cred, sa zicem) incrucisate si fixate pe o tablie, au si asazisa patina a timpului, ca sa para mai vechi, gaseste el undeva prin casa sa si le atarne. Dar ma mai gandesc.
Parfum fin i-am luat de ziua lui, nu se mai pune.
Ce i a placut lui f mult in anii anteriori, un set de pipa cu toate accesoriile, frumos ambalat. Nu i-am dat voie decat atunci, de sarbatori sa pipeze, in rest, pe balcon....
leuta
Parfumuri are o gramada,camasi, pulovere, ...la fel.
Anul asta i-am comandat un Rolex, stiu ca a vazut ceva de genul asta si ii place. A avut un ceas si nu stiu pe unde naiba l-a pierdut.
A costat ceva comanda asta, insa sotul meu merita toti banii. Asta pe langa lenjerie intima pentru mine, cu toate ca anul asta de Craciun o sa cam stam sumar imbracati pentru ca e vara unde mergem noi.
Ajutati-o pe Sonia