Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 9
afibebe spune:
am niste nervi de-mi vine sa urluuuuuuuuu
oricum n=-are cine sa m-auda.
fiu meu la masa de 6 m-a disperat.
mai trag de el pana manaca 100 de imi vine sa mor.40 de minute stau cu biberonu pana papa.
acum i-am facut 130 si de la 70 deja facea pe prostu.radea se juca cu bibe.il tragea tare in gurita il impingea apoi cu limba afara.il rasucea il mesteca.
pana a vomitat tot.
nu mai pot ma dispera.
ultima masa ieri a avut-o la 23.30 de atunci a mancat doar 400 de ml.
si asta de cateva zile.
sunt eu tampita ?
maine il duc la medic.
poate are ceva.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007
betty78 spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Noi am fost azi plecati aproape toata ziua. Am fost pe la o colega de serviciu care are si ea un baietel de 6 sapt, e tare mititel si firav, dupa care am iesit impreuna in parc, unde am stat o ora jumatate. Pana i-am dus acasa si pana ne-am intors s-a facut ora 5. Baiatul meu era fomist, a papat iar acum este la ora de vorba si alint cu tati, am decis sa ii las seara singuri, eu doar sa-i dau papa baiatului, asta ''cica'' compensare ca ne lasa singurei de vineri pana duminica.... se mai distreaza omu, nu??????????? vine sfarsitul anului si au petrecerea undeva langa Tg Mures....cat de rau o fi?????????
Sper sa mai tina vremea asta, sa mai iesim si noi afara ca tare ne place la aer.
Ma apuc sa citesc din urma....
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi, pag 2
http://community.webshots.com/album/561471450ZStETj?start=12
Viata de model are sotul tau
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Nu reusesc deloc sa raspund, iar pe fuga. Abia astept de joi sa raman numai cu unul ziua ca nu mai pot. Pana una alta ce ziceti de baiatul meu? ![]()
http://community.webshots.com/album/561512009fYubeq
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
betty78 spune:
quote:
Originally posted by tzuc
Buna, Sper ca nu m-ai dat disparuta, doar ca bb meu m-a tinut ocupata si am putut doar sa va citesc si am invatat multe de la voi. .
In primul rand doresc sanatate micutilor care mai au probleme si pup bbi scumpi dolofanei sau mai putin, dar absolut toti papanasii si dulcetelele sunt ff scumpi/e.
Maria mea e un copil cuminte, pot spune, are si zile bune si mai putin bune, inca mai avem colici, speram sa scapam de ei in curand, ne apropiem de 2 luni repejor si poate reusim sa ne facem program ca pana acum a fost tare haotic. Noaptea a inceput sa se trezeasca din 3 in 3 ore..initial era din ora in ora, are zile cand doarme cate 5-15 min si sta numai atarnata de san.
Vad ca nu suntem singurele care ne incadram la categoria "pana", are abia 4200g (a plecat de la 2750 scaderea fiziologica dupa 2 sapt. cu icter prelungit), in prima luna a crescut 6 cm si acum deja 4cm..si mai avem o sapt. pana la 2 luni. In rest este un copil vioi, "vorbaret", ne zambeste..uneori cu adresa, ne urmareste cu privirea si pedaleaza de zor cand se enerveaza. Nu prea-i place sa stea singura deloc..ii place sa-i vorbesc si sa dansam, are program cu tati de dans in fiecare seara si nu pe orice muzica, ci doar clasica..imaginati-va ce dans..ca tati nu concepe sa asculte fata lui alt gen de muzica..dar il mai corup eu si ii pune si radio cateodata:-)
Am fost afara azi si a dormit la mine in brate, ca nu am putut sa iesim cu carutul din cauza de zona "rezidentiala" plina de noroi si m-a cocosat.
Acum toarce aici langa mine ca o pisica, doarme:-)
AAah ca era sa uit: fetita mea atata se intinde si cand se trezeste si in somn, scoate niste sunete ca de iedutza, uneori ma sperie...e normal?
O sa trimit acum poze cu gogisca mea in mailul comun.
acum daca am intrat aici sper sa toin pasul cu voi:-)
25.09.2007 Maria Diana
"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha
si al meu se intinde si cand doarme si cand e treaz iar cand termina de supt am impresia ca se rupe se face ca un arc si isi da capul pe spate....iar in privinta sunetelor, eu de frica la inceput dormeam hoteste, ca de trebuia sa imi pazesc feciorul....aveam impresia ca se sufoca
Betty78
de
asa creste bebe Mario
tzuc spune:
off afibebe te inteleg..macar tu vezi cat papa din biberon, eu o alaptez exclusiv la san si habar n-am cat mananca..dar ma bazez pe ea ca mananca cat are nevoie si mai ales ca ii dau atunci cand vrea ea, uneori si la 30 de min. ziua. Nu ma mai stresez cu cantarul deloc, exact cum spuneau fetele, uneori imi arata mai putin decat inainte de masa sau nici nu se misca acul cantarului.
Apoi eu deja am inceput sa glumesc pe tema asta, zic ca e ca fotomodelele, mananca putin, des si de calitate
, alta solutie nu am...important este ca ia in greutate putin si sigur..nu a luat deloc cum scrie in carti..asta este...si asta-i felul ei. Initial am vrut sa-i dau completare dar a vomat tot si nu vroia deloc..maimult am fortat-o..si nu o mai chinui, mai ales ca eu am lapte si e suficient momentan..
nu te mai stresa atata ca nu-i face bine lui bb
afibebe spune:
of Tzuc,
ma dispera.
nu mai potde nervi.
asa bine manca pana sapt trecuta.da stiu nu poate manca tot timpul mult insa de la 150-160 cat papa pana acum mi se pare putin a00 la o masa.
mananca si 125 cu insistentele mele.
dar stasm prea mult la un bibe.40-50 de min.
altii papa 180-200 in 20 de min.
of Doamne sper sa nu fie nimic grav.
tzuc spune:
Draga mea fiecare bb este unic si trebuie tratat ca atare. A amea are zile cand nu doarme ziua deloc si zile cand doarme aproape toata ziua, are o stare de somnolenta si nu mananca mai deloc, sta la san 5-15 min maxim la insistentele mele..ce trebuie sa fac? sa stresez copilul? ma gandesc ca foamea invinge si somn si comoditatea ei.
M-am linistit..pot comanda revista direct de la Deagostini si sper sa o primesc pana va creste Mariuca sa fie interesata de revista:-)
va pup si sper sa mai intru.. tb sa hranesc sotu', apoi baita, nani bb..sper sa nu am adoarme ea pe mine.. ca de obicei..:-)
betty78 spune:
quote:
Originally posted by afibebe
of Tzuc,
ma dispera.
nu mai potde nervi.
asa bine manca pana sapt trecuta.da stiu nu poate manca tot timpul mult insa de la 150-160 cat papa pana acum mi se pare putin a00 la o masa.
mananca si 125 cu insistentele mele.
dar stasm prea mult la un bibe.40-50 de min.
altii papa 180-200 in 20 de min.
of Doamne sper sa nu fie nimic grav.
si al meu papa mai prost decat inainte
Betty78
de
asa creste bebe Mario
afibebe spune:
o fi avand si ei perioade.
in greutate a luat bine bine.
pe 30 oct cand am fost la medic avea 5850 grame.
acum l-am cantarit si are 6700 de grame.
sincer m-am mai linistit.
trebuie sa mai odihneasca si stomacelul lui.
of dragul de el.
oricum maine avem controlul de 3 luni.sa vedem ce zice si medicul.
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Piciulika ar trebui sa-mi fac ceva investigatii , dar nu sant eu aia care sa se "caute" pe la doctorii...adik am ramas cu ceva dureri de burta si greturi...de cand nu mai i-au homeo mi-au disparut frisoanele.Am incercat sa beau ceaiul de chimen si imi provoaca o si mai mare greata.
Tu ti un regim alimentar strict??
Draga mea, imi pare rau sa citesc asemenea vesti!
Nu, eu nu tzin chiar nici un fel de regim, de nici o culoare, si din cate stiu eu, homeo nu ar trebui sa dea reactzii secundare... Daca papi pe langa globuli, doar nu-si fac efectul, asta-i toata povestea.
Ce tzi-o fi dat tanti aia? Ia du-te la ea s-o intrebi / sa-tzi dea un antidot. Macar cu lapticul cum stai?
sa te faci iute bine!!Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

.