Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

LIGEEA totul e bine cand se termina cu bine (o baie de 2 h?)of,vreau si eu

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

andreea, in privinta calendarelor ne ajuta Bobo, sotul lui bernix. Trimite-i ei PM. Sunt niste dragutzi amandoi.
Andriesule, bag de seama ca i-ati ales cariera de fotbalist domnului Mirciulescu, doarme cu mingea la cap ??!! Pare mititel in poze, adica are o caciula maaare... Dar are o mutrisoara asa satisfacuta... zici ca-i un pisoi care e fericit ca a terminat de lipait oala cu smantana
ligeea, of, ce mai patanie si la voi... Dar mi-a placut ca ati luat si soacra cu voi Pupam o bucata de pitic indurerat
tzuc, nu e nimic in neregula cu vaccinul, lasa-l in pace. Ar fi trebuit sa-ti spuna asta cei de la spital, ca sa nu te nelinistesti. Bine ai revenit, sper ca de-acum sa te lase printesa sa scrii mai des.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Luynu-i fac nika, intrebam doar asa..mai ales ca urmeaza sapt. viitoare sa-i fac cel de 2 luni. mi-a zis din spital, dar am crezut ca in termen mai scurt apar reactiile astea..nu asa tarziu.

b]Ligeeavorbesti de lucruri sfinte cu baia, ah ce vreau si euuuuuu, mai amun pic si fac un an de cand nu am mai facut baie in cada..si dusul seara il fac pe fuga.

edit: gata, am reusit...au intrat pozele in mailul comun[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Hai ca dorm amadoi. Unul sus si unul jos. Problema e ca intre timp era sa ajung si eu la cusut, ca am cazut groaznic pe scari. Mi-am tabacit fundul, soldul (car oricum ma durea) si un cot. Asta e. Mama nevricoasa ce sunt.

Fetelor, multumesc de urari si incurajari. Domnisoara motzata doarme, sper sa nu se trezeasca cu migrena dupa anestezie, ca zau ca ma apuca si pe mine migrena. De rest, las' s-o doara, poate asa o sa invete ca parintii nu-si racesc gura numai ca sa se afle in treaba si sa faca in ciuda copiilor.

Ligeea, colega mea de suferinta, tu cel putin mai ai simtul umorului. Al meu cred ca a decedat saracul. Oricum, m-ai facut sa rad, zau! As vrea sa pot avea si eu atitudinea ta. Pupam puiul lovit.

Am vazut si eu la tele cazul bebeluslui nascut la Universitar. Groaznic. Si mi s-a incretit pielea pe mine cu atat mai mult, cu cat finutzul meu a patit cam acelasi lucru la nastere - hipoxie- pentru o perioada mult mai scurta insa, si totusi e sub observatie neurologica permanenta. Slava Domnului ca nu pare sa fi ramas cu nimic, insa dupa nastere nu i s-au prea dat sanse de supravietuire.

Nana, mamica curajoasa. Simt si eu, ca si Sabina, ca Andrei e in regula si ca totul o sa fie bine. Nu stiu, e asa... un sentiment...

Tomitza, bine ai revenit! Scumpica foc Natalia! Primiti petitori?

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

M-am intristat cu totul cand am citit povestea Alinei si a lui Sebastian....e cumplit cum dintr-un copil normal, un incompetent de doctor si o asa zisa asistenta au facut un copil cu un handicap. Asemenea oameni nu ar trebui sa lucreze in sistemul medical si ar trebui sa plateasca din plin pentru greseala lor. Va puteti da seama ce sperante si-au facut parintii aia, cand mama era insarcinata, ce vise si-au contruit? Eu una imi amintesc cum visam pe vremea cand aveam burtica si ma gandeam cum o sa fie cand ne mutam in casa pe care ne-o construim, cum o sa fie primul Craciun, apoi la mare, etc? E groaznic si puiul ala mic nu merita asa nesansa... Nu vreau sa ma mai gandesc....si nu cred ca am cuvinte sa exprim durerea din sufletul parintilor

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Ana imi pare rau pentru mica printesa neastamparata...

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Ana, primim, primim, da' vezi ca fii-mea e o finutza si o sensibila si o mignona, deci trebe sa aiba maaaare grija fii-tu cu ea
pe mine m-a disperat deja (cu greutatea), pot sa ti-o dau de acum ?

Mami de Natalia-13 sept. 2007
diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Tocmai m-a sunat sotul ca nu mai agseste revista Corpul Uman si cica am ratat si nr 3 care a aparut saptamana trecuta.
Va rog sa gasesc aceste numere (nr 3 si 4). Stiam ca apare din 2 in 2 saptamani si azi deja a aparut nr 4 si nu se mai gaseste in zona mea, Pantelimon si nici in Militari pe unde a cautat sotul.
Va rog mult daca o gasiti la vre-un chiosc anuntati-ma si va platesc dublu fiecare numar...pleaseeee

Offf ce nervi am ..stiti cumva daca se poate face abonament? am cautat pe net si nu gasesc nimic despre ditura sau revista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

am si eu un mesaj pentru Nana -tu stii ca parintii mei si socrii tai sunt vecini ?
Eu eram la T cand ati avut voi nunta , eram tare suparata ca primul meu baietel avea enterocolita , era rau nici nu putea sa stea in picioare , slabise 5 kg intr-o saptamana . Parintii mei trebuia sa fii venit la voi la nunta dar in conditiile date au venit doar a doua zi la socrii tai acasa ...Ce mica e lumea

Mergi la inceput

Nana ma bucur ca Andrei este bine....si sper ca asta sa fie ultima punctie.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput