Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 7
bikmaria spune:
urmeaza pe PRIMA cazul micutului SEBASTIAN
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
bikmaria spune:
PUP mamicile suparate ,si fetite cu cornite 
.ROXANA pai daca vrea fata o surioara ,ce mai astepti?![]()
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
Roxali spune:
Nana cat de puternica esti...offfff eu eram terminata numai ptr ca trebuia sai ia sange si sant la al doilea copil.
Pai poti sa-l indopi in somn cu laptic...cu primul reuseam , dar cu fata nu tine faza...suge la san si de 3 ori pe zi complectare, doar cat vrea ea max 40 ml...ca altfel vomita.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
cecilia L spune:
Noi am fost azi plecati aproape toata ziua. Am fost pe la o colega de serviciu care are si ea un baietel de 6 sapt, e tare mititel si firav, dupa care am iesit impreuna in parc, unde am stat o ora jumatate. Pana i-am dus acasa si pana ne-am intors s-a facut ora 5. Baiatul meu era fomist, a papat iar acum este la ora de vorba si alint cu tati, am decis sa ii las seara singuri, eu doar sa-i dau papa baiatului, asta ''cica'' compensare ca ne lasa singurei de vineri pana duminica.... se mai distreaza omu, nu??????????? vine sfarsitul anului si au petrecerea undeva langa Tg Mures....cat de rau o fi?????????
Sper sa mai tina vremea asta, sa mai iesim si noi afara ca tare ne place la aer.
Ma apuc sa citesc din urma....
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi, pag 2
http://community.webshots.com/album/561471450ZStETj?start=12
andreeaiosif spune:
FETELOR,
FACE UNA DIN VOI CALENDARE CU COPILASI? sau am citit eu aiurea...?
as vrea si eu cu al meu, contra cost, evident... ma ajutati??
ati vazut la TV acum copilasul ala care a fost in hipoxie in travaliu si i-a afectat centri nervosi? Doamne fereste! cati copilasi or mai fi asa... sa ne rugam pentru sanatate!
va sarut,
http://picasaweb.google.com/andreeai2007/David/photo#5134951153533122034
Happiness_4_us spune:
Sabina, deocamdata nu stim.Testam acum medicam asta nou si daca se opresc spasmele atunci facem test si vedem.
Noi ne gandeam sa nu fie spasmofilie si am verif calciul dar e in limite normale. Ma gandeam la tine si la Gheo.
Daca nu aveam episodul cu glicemia scazuta, probabil ca nu ne faceam griji ptr spasmele astea. Dar ele au reaparut dupa episodul ala, desi glicemia s-a reglat si nu au mai fost probleme.
Nana,
Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
tzuc spune:
Buna, Sper ca nu m-ai dat disparuta, doar ca bb meu m-a tinut ocupata si am putut doar sa va citesc si am invatat multe de la voi
. .
In primul rand doresc sanatate micutilor care mai au probleme si pup bbi scumpi dolofanei sau mai putin, dar absolut toti papanasii si dulcetelele sunt ff scumpi/e
.
Maria mea e un copil cuminte, pot spune, are si zile bune si mai putin bune, inca mai avem colici, speram sa scapam de ei in curand, ne apropiem de 2 luni repejor si poate reusim sa ne facem program ca pana acum a fost tare haotic. Noaptea a inceput sa se trezeasca din 3 in 3 ore..initial era din ora in ora, are zile cand doarme cate 5-15 min si sta numai atarnata de san.
Vad ca nu suntem singurele care ne incadram la categoria "pana", are abia 4200g (a plecat de la 2750 scaderea fiziologica dupa 2 sapt. cu icter prelungit), in prima luna a crescut 6 cm si acum deja 4cm..si mai avem o sapt. pana la 2 luni. In rest este un copil vioi, "vorbaret", ne zambeste..uneori cu adresa, ne urmareste cu privirea si pedaleaza de zor cand se enerveaza. Nu prea-i place sa stea singura deloc..ii place sa-i vorbesc si sa dansam, are program cu tati de dans in fiecare seara si nu pe orice muzica, ci doar clasica..imaginati-va ce dans..ca tati nu concepe sa asculte fata lui alt gen de muzica..dar il mai corup eu si ii pune si radio cateodata:-)
Am fost afara azi si a dormit la mine in brate, ca nu am putut sa iesim cu carutul din cauza de zona "rezidentiala" plina de noroi si m-a cocosat.
Acum toarce aici langa mine ca o pisica, doarme:-)
AAah ca era sa uit: fetita mea atata se intinde si cand se trezeste si in somn, scoate niste sunete ca de iedutza, uneori ma sperie...e normal?
O sa trimit acum poze cu gogisca mea in mailul comun.
acum daca am intrat aici sper sa toin pasul cu voi:-)
Happiness_4_us spune:
Tzuc si Andrei se intinde tare mult. Cateodata il iau repede in brate ca altfel de atata intins scoate laptic afara.![]()
Nana,
Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
ligeea spune:
slippers , compatimim impreuna...Ptiticul meu si-a spart capul pana acum de 2 ori , ambele arcade , din fericire in sprancene si pana in 2 ani
Ieri dormea in patul nostru-1,8/2 si cum a facut habar n-am , aqm auzit poc de 2 ori si cand m-am dus plangea un pic .
Mi-a zis sa-i aduc suc sa bea si cand l-am vazut am intepenit -isi sparsese pleoapa chiar la pliu .
Am plecat tot familionul la spital -adica copil 4 ani,bem-bem 1 luna mama , tata si una bucata soacra .
M-au enervat aia la Budimex la maxim , vroiau sa-l dea cu betadina la ochi ?
Am luat copilu si m-am dus la spitalul de chirurgie plastica , acolo am dat de o infumurta dar am pus din prima plicu -vorba vine -pe masa si s-a facut numai zambete pe loc.
Fi-miu i-a povestit cu ,,tanti de la spitalu celalat a vrut sa-l pacaleasca ca-l da la ochisor cu sirop de ciocolata da pe sticla scria betadina drept pentru care a verificat ce scrie pe sticla cu care-l spala tanti . Nu scria betadina asa ca a foat OK .
I-a pus un strip de nu stiu care , , a mai cerut inca ,,cateva sa aiba de rezerva .
Intre timp in masina tati a vazut avantajul de a avea tztzti la cerere si nu bibe la comanda asa ca am gasit una bucata sot depasit de situatie si de un copil care racnea de jumate de ceas.
ei si pentru ca zilele grele se termina usor , ranitul a zis ca el vrea sa doarma la\ maiu asa ca am trecut pe- avcasa sa luam pijamale, pernuta fluturas si alte chestii indispensabile unuk copil de 4 ani .
Pe la 10 am ajuns acasa , am spalat bebeul si spre fericirea mea la 11 s-a culcat asa ca m-am rasfata si eu cu o baie de 2 ore .
vorba cantecului ,,mamelor din lumea intreaga /nu lasati copii pe strada ...lasati-i cu tatii ...
tzuc spune:
Da Nana si a mea da laptele afara...de atata intins.
Mariei acum ii coace vaccinul facut in spital, cel din mana, este rosu pe margine, galben in mijloc si tare cand il pipai. e normal sa fie asa tocmai acum?
una buc bb papa pe dreapta si eu scriu cu stanga:-)
am pus poze in mailu' comun.