Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 6
toma_lly spune:
buna tuturor,
v-a fost dor de mine ?? ![]()
![]()
![]()
cred ca v-a povestit [b]Sim[b] de ce nu am mai intrat...daca nu, va spun eu: pentru ca nu am avut timp si pentru ca s-a mutat si frate-miu cu nevasta-sa si cu fii-su (1 an jumate) cu mine si cu parintii in acelasi apartament (si calculatorul este in sufragerie, unde stau ei)
ca tot ma vaitam eu ca inca mai stau cu parintii, ne-am ploconit cu inca o familie ![]()
dar situatia este temporara, pana la anul cand ne apucam impreuna de construit casele (ca avem teren unul langa altul); adica eu si frate-miu
voi ce mai faceti ? ce mai ziceti ? ce va fac papanasii si dulceturile ?
galuscuta mea doarme acum
singura problema pe care o am cu ea este ca nu prea ia in greutate; si in urma unui "test" am aflat si de ce: pentru ca nu mananca suficient ![]()
in loc de 600 ml in 24 de ore, ea manaca cam 400 ml
nu poate mai mult, nu vrea...habar n-am
ori are stomacelul prea mic...
la 2 luni abia are 3350 gr
voi cum procedati sa va ingrasati copii ?
io nu mai stiu nenica ce sa-i fac; am fost si cu ea la doctor, cica e sanatoasa, mi-a dat sa-i dau niste vitamine...
Mami de Natalia-13 sept. 2007
diverse
Happiness_4_us spune:
Plang dupa ce am citit cazul micutului Sebastian. Nici nu vreau s aimi imaginez ce este in sufletul partintlor. Stiu doar cum cele 2 saptamani cat a stat Andrei sedat la Terapie Intensiva, au fost cele mai cumplite zile din toata viata mea, zile in care ma rugam la Dumnezeu sa faca o minune si sa nu ni-l ia pe Andrei pentru ca eu consideram ca nu gresisem cu nimic.2 saptamani pline de framantari si de intrebari la care nu am gasit si cu siguranta nu vom gasi niciodata raspunsuri. Intrebarea care imi vine in fiecare secunda in minte si acum este: de ce tocmai noua?
Daca s-ar deschide un topic, asa cum a sugerat Sabina si cum s-a mai procedat si pentru alte sufletele mici si neajutorate, contribui si eu, numai sa stiu.
Multa sanatate puiutului si putere partintilor.
Nana,
Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Roxali spune:
Danielle pai daca fata iti doarme toata noaptea tot sa dormi nenicaaaaaaa, dar mi-ar placea samai vad si un film bun.
A mea doar dupa baita imi doarme 3 ore jumate...dar papa putin max o jumatate de ora si adoarme repede...cu capul pe san si cu burtica in jos...se cam chirceste ca are colici, dar nu urla...dar in patutul ei nici cand
sa adoarma.
Si noua dupa baita ne place mult sa vim cremuite...de ca fetele.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
Sabina spune:
Alinutzo, o alaptezi?
poate sa completezi cu formula?
de dormit doarm,e bine? la ce dr ai fost? eu ti-as sugera sa mergi la una din astea mai celebre, sa te lamureasca.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Happiness_4_us spune:
Acum vesti despre noi.
AM fost la dr, Andrei are 5.025kg, dar dupa ce in urma cu 1 ora jumate balotase 90ml, edeci cred ca atarnau si astia, sau deja erau digerati? Era laptic de la mine pe care il congelasem de cand am fost in spital. M-am gandit ca daca tot mai avem la congelator, sa las formula si sa il terminam pe ala, desi ultima data cand i-am dat mi s-a parut mie ca facuse diaree de la el si de-aia nu i-am mai dat., Acum verific iar treaba asta.
Asa... De azi incepem sa micsoram doza unui medicament si incet incet sa il scoatem ptr ca nu prea se vede ca ajuta si deci n-are sens sa i-l mai dam. De duminica ne-a dat dr sa-i dam un medicament care dupa ce e inghitit se transforma in acid folic. Vrea sa vada daca reusim cu el sa oprim spasmele singulare, astea sunt singurele care au mai ramas si care apar numai cand devine somnoros Andrei si adoarme. Daca le opreste, ar insemna ca suntem cazul nr 21 in lume care are carenta de vitamina B6 si este tratabil. Dar ptr siguranta, in cazul in care se opresc, va trebui sa-i ia din nou lichid din coloana vertebrala si sa-l trimita in State la analize. Uffff. Parca nu se mai termina.
Cam atat. Ne vedem cu neuroloaga martea viitoare.
Intrebare ptr Sabinel: am tot citit si m-am bramburit ca nu mai stiu ce si cum: cat trebuie sa manince pe zi un bebe de 2 luni, asa ca Andrei? Stiu ca pana la 3 luni e indicat sa ia in greutate 900gr pe luna, ar fi visul meu devenit realitate.
Deocamdata luna asta a luat doar 600gr.
Deci: cat trebuie sa manince zilnic si cam cat e recomandat la o masa? Cate mese pe zi? Stiu ca depinde de la copil la copil, dar ma intereseaza daca mai e si altcineva in situatia noastra, cu bebei care sa manince putin si sa ia putin in greutate.
La noi e si problema cu pastilutele si nu imi dau seama daca maninca putin ptr ca e efectul lor sau ptr ca asa maninca el?
In luna cand a luat 900gr avea mese la care manca si 180ml, iar acum nu reusesc sub nici o forma sa-i dau mai mult de 110-120, si si atunci sunt cazuri rare.![]()
Roxali, ma stresez cu cantarul ca el este sub efectul medicamentelor care il fac somnoros. ii dam Fenobarbital si un fel de valium, asta ca sa il linisteasca si sa tina sub control spasmele pana mai ia el in greutate si va reusi sa le controleze singur. Poate pana atunci ne edificam si care e cauza lor.
Ana, pupici dulci pentru Miru acolo pe fruntisoara.
Draga de ea, cred ca tare a mai plans si tare o mai doare. Offff.
Andriesule, ai un flacau dulce tare!
Multumesc mult tuturor mamicilor dulcici pentru cuvintele de incurajare si ca sunteti alaturi de noi. Conteaza foarte mult.

Nana,
Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
toma_lly spune:
Sabina, o alaptez si de curand mai completez si cu niste laptic Topfer
ii dau tzitzi si apoi niste laptic praf la biberon; dar ma chinui sa o indop ca nu vrea si nu vrea...ea cica se satura cu ce mananca, nu mai vrea..ce sa-i fac ?
am fost la dr. Mirela Ciurea de la Cantacuzino
Mami de Natalia-13 sept. 2007
diverse
Sabina spune:
nana, 750 gr pe luna, nu 900.
deci sunteti in super grafic!
din pacate nu stiu cat trebuie sa manance un bb...nu m-a preocupat as[ectul asta.
vezi ca diaree la alaptati nu exista. Ei fac pana la 12 kk pe zi, galbene, cu boabe ca de mustar inauntru.
el are carenta de vitamina b6 dovedita?
uff, tare incuracat situatie, insa nu stiu cum, mie instinctul imi spune ca e parca mult zgomot pt nimic....sunt convinsa ca Andrei e sanatos.
Alina, mergi si la Culcer sau la Rodica nanu, pt siguranta ta.
poate ca ea a scazut mai mult in greutate, s-a nascut micuta si o fi scazut pana pe la 2300, cine stie.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Gabriela77 spune:
Tomita, ce dulce e Natalia! Bine ati revenit! Lasa ca va creste ea mare, fata!
Ana, imi pare rau de patania Mirunei! Of, of!
Nana, sa dea Domnul sa scapati de toate necazurile sis a va bucurati de bebe mic si frumos!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
Roxana_G spune:
La noi se doarme, dar acum parca ii vad treziti pe ambii ca sa ma iau cu mainile de cap. Eu muncesc de zor la calendarele cadou.
Fost la muncitorii aia si facut scandal, s-au oprit dar cica sa vorbesc cu seful lor. Abia astept!
Sabina, si Alex mai cere surioara, asa ca...
Luy, la casa la casa, dar nu ca a mea ca se poate si aici scandal.
Ana, multa sanatate Mirunicii nazdravana. Asa imi sta si mie inima in loc cu fie-mea asta.
Ali, si Andrei cred ca tot cu saliva se ineaca.
Bernix, deci pana la urma chiar despre cine vorbeam noi scria in articol? Imi pare asa rau.
Tomitza, bine ai revenit! La ingrasat eu nu fac nimic, ca se descurca bebe singurel. Dar e pe formula.
Scuze ca scriu asa pe fuga, incerc sa termin calendarele acelea ca sa nu mai stau la noapte pana la 2.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
bikmaria spune:
NANA ai incredere in DUMNEZEU ,sigur toate se vor termina ,si vor ramane doar amintiri urate .sa sti ca intradevar depinde de la copil la copil cat mananca ,TEODORA mea papa 120 ml la o masa ,chiar daca pe cutia de lapte scrie ca dupa 2 luni trebui 150 ml ,dar nu imi fac griji pt ca ia in greutate foarte bine .asta conteaza sa fie in grafic ,si cum zice SABINA sunteti in super grafic ,asa ca nu iti mai face probleme din cauza asta ,ca-i transmiti si lui bbebe ANDREI .Suntem alaturi de tine si asteptam numai vesti bune de la voi .
pentru mamica si
pt bebe ANDREI
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze