Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 14
betty78 spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Tomasa, sunt de acord cu tine, nu cred ca trebuie sa aruncam cu pietre in dr. Raqdoi, nu-l cunosc, dar am trait pe pielea mea ce se intampla cand nu ai dr cu tine sau ai un dr fff vestit si nu indrazneste nimeni sa-l ''deranjeze''. Stiti patania mea cu varful de ac rupt, cand am nascut, ei bine ca sa-l scoata nu m-a operat dr. cu care am nascut, trebuia sa fie chirurg, ci un renumit profesor, cu care ea vorbise. Omu si-a facut treaba, adica mi-a scos acul, m-a dus in sala de nasteri sa ma coase si m-a lasat acolo sa-mi revin din anestezie, ei bine m-am trezit din anestezie si ma ustura si ma durea de nu mai puteam, am spus si am cerut un calmant, moasa de acolo la care ma lasase in grija nu a indraznit sa-l sune sa-i dea acceptul sa-mi faca un calmant(era seful garzii), erau 7 doctori( i-am numarat) care mai de care mai renumit si nici unul nu a indraznit sau nu a vrut sa semneze in fisa pt calmant, intr-un final i-a fost mila unei rezidete si a semnat.
V-am povestit asta ca sa nu aruncam cu pietre intr-un om cand nu stim intreaga poveste, iar presa oricum nu spune tot.In loc sa acuze un om mai bine ar acuza intregul sistem( nu cred ca este singurul caz) si ar cauta intradevar vinovatul, dar cum prevad ca nu se v-a gasi un vinovat, eu i-as pune pe cei de la Sp Univ sa-i plateasca operatia de care are nevoie micutul, poate asa ar fi mai atenti si nu ne-ar mai trata ca pe......gata ma abtin, m-am enervat.
Ma doare sufletul pt micutul Sebastian si parintii lui, ma rog la DD sa se mai poata face ceva, sa redevina un copil normal asa cum ar fi trebuit sa fie.Suntem si noi acum mame si nu putem sa dorim unui copil decat tot binele din lume.
Gata cred ca am spus prea multe si nu vreau sa va plictisesc.
Noapte buna.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi, pag 2
http://community.webshots.com/album/561471450ZStETj?start=12
Tocmai a afirmat la TVR1, Alina ca dr Radoi a preluat-o in garda si ca a vazut-o; probabil ca asistenta nu a vrut sa il deranjeze...
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007pozele noastre
asa creste bebe Mario
bikmaria spune:
TZUC,noapte buna
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by Yaia
Picio, te-ai muls cu pompa manuala? Cum e?
E ok. Chiar ok. Daca respecti regulile scrise in prospect (citite de mine dupa 2-3 sesiuni!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Roxana_G spune:
Hai ca nici nu reusesc sa mai citesc din urma.
Am vrut sa vad daca sunteti vigilente si....NU sunteti! Pozele cu pricina sunt ale Alexandrei cand era bebelus, am dat peste ele cand cautam poze pentru calendare.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
bikmaria spune:
SIM unde umbli draguta s-a mai deschis un supermarket pe undeva?deobicei mai treceai seara pe aici![]()
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
bikmaria spune:
Mai ROXANA ,pai dar chiar seamana
bikmaria spune:
si apoi tu vrei sa fim vigilente la 10 seara?ia sa le fi pus dimineata ,alta era treaba ,odihnite la o cafeluta sigur vedeam diferenta ![]()
bikmaria spune:
bai dar eu chiar sunt singura?
Roxana_G spune:
Tomasa, cred ca de la mucisori e scaunul asa. Iar verzui nu stiu...pana cand l-am trecut pe Andrei pe Nan 1 facea numai verde, chiar si alaptat.
Afibebe, ia vezi ca linkul ala de la semnatura nu merge direct. Am cautat eu albumele. Cristi e un dulce, vad ca bunicul e topit dupa el. Noroc ca nu mai ai alt bebe sa te tii de glume ca mine. Si ca sa te linistesc cu mancarea, si fomistul meu se joaca cu bibe, mai nou vrea sa tina mana pe el si si-l scoate singur din gura si apoi plange. Iar asta seara a mancat 120 ml in conditiile in care el mananca de obicei 180-200 ml.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by bikmaria
bai dar eu chiar sunt singura?
Nu, nu, sunt aici, citeam din urma. Stiu ca seamana putin si am ales pozele in care asemanarea e evidenta. Ca asa daca puneam din cele in roz sau mai stiu eu care, va prindeati mai repede.
Rox ,
Poze