Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 15
Sabina spune:
mai roxana, eu am obs ca sunt pe film...si m-am mirat tare!o sg chestie mai vazusem:parea mic in scoica! si vroiam sa spun, hai ma ca n-ai asa bb mare:)))
dar seamanaaaaaaaaaaa.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Sa stii ca eu pe tine am contat ca te vei prinde. ![]()
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Uite va ofer un premiu de consolare, de fapt ca sa nu va suparati ca mi-a ars de glume.
http://community.webshots.com/album/561514973OkOXKu
Va pup si va doresc o noapte buna si linistita.
PS Daca seamana cu sora-sa, inseamna ca pe la 2-3 ani am sanse sa semene si el tot cu mine.
Sssst, sa nu ii spulberam iluziile lui tati!
Rox ,
Poze
bikmaria spune:
SABINA ,nu dormi?te pregatesti de vizita la SIBIU?
cred ca de data asta ai speriat-o un picut pe AFIBEBE dar ai si linistit-o in acelasi timp ,iar vroia sa-l duca pe cristian la spital
pt felul in care o linistesti,si un
pt mamica panicata
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
bikmaria spune:
ce frumoasa esteeeeeeeeeeeee,ai grija ca o sa se faca coada la tine la usa ,si ca maine face17 ani 
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
bikmaria spune:
NOAPTE BUNA mamici,NOAPTE BUNA bebici
Roxana_G spune:
Asa ma apuca nostalgia...ce mica era...si ce domnisoara am acum.
Va pupic final, ma duc sa finalizez calendarele acelea.
Rox ,
Poze
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by Sabina
mai roxana, eu am obs ca sunt pe film...si m-am mirat tare!o sg chestie mai vazusem:parea mic in scoica! si vroiam sa spun, hai ma ca n-ai asa bb mare:)))
dar seamanaaaaaaaaaaa.
Rox, si pe mine ma intrigase de ce e scoica asa de mare - ma gandeam ca la cum creste, i-ai luat deja numarul urmator
Dar nu m-as fi prins nici in 100 de ani!Ce dulce e Alex...! Iar tu doar freza tzi-ai schimbat-o! ATAT!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
devylla spune:
Neata.
Eu am mai pus-o in marsupiu pe asta mica prin casa...cand ma dureau bratele.Ei ii place tare mult,dar mai mult de 30 minute n-am tinut-o.Aici se recomanda de la 3 luni.
Aseara i-am facut baie pe la 11,i-am dat sa pape si pentru prinma oara a dormit toata noaptea.a mai facut ochisori pe la 6:30 dimineata si a stat cuminte motaind pana pe la 7 cand ne-am trezit si noi.
Sabina bafta cu lucrarea...si la mine invatatul merge tare greu...
Nana ma bucur ca sunteti mai bine.Sper ca sa dispara si celelalte spasme.Doamne Ajuta!!!Ce ma bucur ca esti acolo si se ocupa medicii cum trebuie de voi...ca daca erai prin Romania...cine stie la ce indiferenta zace in medicii asta...ma inspaimant cand citesc,ce sa mai zic de micul Sebastian.
Mai revin...a veni ceva de munca
japonia prin ochii unui amator
mogaldeata cu ochii migdalati
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
devylla spune:
Ana pupam o fata zapacita Miru.Si eu mi-am spart arcada pe al vreo 5 ani...si acu' am ditamai semnul..asta e...insa recumosc ca n-am fost un copil cuminte.
Da Doamne sa nu semene fii-mea cu mine...da' cum sta treaba cu aschia...
Rox m-a zapacit fii-tu.Uite la el cu sta pe burtica...bravo lui
Piciulika ce bine ai scris despre hranit bb.Ma regasesc si eu printre randuri...au ramas cateva guri in biberon,trag de ea sa le bea.Si tot eu imi fac griji sa nu aibe probleme cu greutatea apoi.Pupici,merci ca m-ai luminat...o sa am grija.
Tomasa si Erika face kk cu mucus...parca ar fi asa lipicios...de cand cu lapticul praf si-a schimbat foarte mult scaunul.
Roxana ahhh ce mi-ai facut-o si mie.Am zis ca asta mic e mai.Ce seamana,ptiu ptiu.
Vai tu ce scumpa era Alex la un anisor...sa-ti traiasca copii si sa te bucure mereu.
Nana si tzuc tare dragalasi bebeii vostri.BB Andrei e tare smecher cu gluga iar domnisoara Maria m-a terminat ce rochita eleganta are.
Asa...am terminat de citit,de raspuns.Trebuie sa ajung la primarie cu mama,mai stau nitel pe la munca si am plecat.
Va pup si pe voi,diseara mama nu e acasa...sa vad cum apuc sa intru.
japonia prin ochii unui amator
mogaldeata cu ochii migdalati
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)