Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by ligeea

am si eu un mesaj pentru Nana -tu stii ca parintii mei si socrii tai sunt vecini ?
Eu eram la T cand ati avut voi nunta , eram tare suparata ca primul meu baietel avea enterocolita , era rau nici nu putea sa stea in picioare , slabise 5 kg intr-o saptamana . Parintii mei trebuia sa fii venit la voi la nunta dar in conditiile date au venit doar a doua zi la socrii tai acasa ...Ce mica e lumea

ligeea

Hihi.
Tocmai am aflat ieri, ne-a zis socrul meu insa i-am zis ca nu stiu despre cine este vorba. Am cautat ieri sa vad cine este mamica de Vladut, ca asa stiu ca il cheama pe prichindelul tau pe care chiar l-am vazut de cateva ori asta vara, dar Vladut nu are decat Ana si e Vladut nascut acum, adica papanas proaspat.
Ma bucur sa stiu ca suntem mamici la aceeasi odisee.
Pupici.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna
sa treaca repede Mirunica, Ana si Vladut

Roxulece dulcel e Andreiutzul si ce a crescut ....

noi am fost in parc azi si a fost f frumos, iar maine o sa fie si mai cald.... super , mai prindem si noi cateva zile frumoase anul asta

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Betty , Cecilia eu ce sa mai zic, tati al nostru e plecat de luni si vine joi si pleaca destul de des , dar incep sa ma obisnuiesc , bine macar ca ma ajuta cat e acasa mai pot sa fug si eu cate o ora la o jumuleala, manichiura.... mai o tura de net

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor eu am o problema cu Maria. A facut doua scaune cu mucus azi, unul maroniu mai inchis ca de obicei si unul verzui. Sunt clar altfel decat normale, nu a mai facut asa pana acum. Sa ma ingrijorez? Nu vad de la ce ar putea fi, eu sunt ok iar ea numai lapte de la mine a baut zilele astea. Sper sa nu fi inghitit apa la baita si sa faca vreo porcarie tocmai acum inaintea vaccinului.
Piciule, nu eu eram aia cu grijile cu greutatea. Chiar spuneam ca nu-mi fac probleme atata timp cat e alaptata, asa ca esti in asentimentul meu total cand scrii asa ceva. La fel stiam si eu ca grasimea din lapte matern e rezerva de calitate. Si tot impotriva indopatului sunt si eu. Categoric.
Slippers, ce ati patit? Miruna? Ca n-am apucat sa citesc din urma. Iar sunt pe dinafara si am dat de ultimul tau mesaj ca le-am luat in sens invers de la cel mai recent, ca in caz ca nu apuc sa citesc tot macar sa fiu in pas cu "actualitatile". Sanatate multa multa! si tie ca am citit ca ai cazut...
Betty, sper ca atunci cand ai scris "incompetent de dr." nu te-ai referit la Radoi... El a fost ginecologul meu si simt nevoia sa-i iau un pic macar apararea, fiindca e un medic bun, nu cred ca s-ar fi intamplat asa ceva daca o asista el. Din ce am inteles eu de la stiri a fost suspendat pur si simplu fiindca era seful garzii din noaptea respectiva, dar el nu a fost chemat la pacienta, nu a asistat-o la nastere. Nici macar nu l-au anuntat ca ea a fost internata, insasi mama bebelusului a spus ca medicul de garda nu a fost chemat. Probabil s-au gasit asistentele alea sa-l menajeze si pe al si pe Badiu si sa nu-i deranjeze pe nici unul. Eu sper sa se clarifice cazul, e suspendat doar pana la finalizarea anchetei colegiului medicilor, si sunt convinsa ca va fi reabilitat.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Tzucule, vezi ca sunt in farmacii pungi speciale pentru pastrat laptele la congelator. Eu am cumparat de aici Lansinoh, scrii data si ora pe ele si ce gramaj ai.
Rox, e minunat Andreiutz, manca-l-ar mama pe el de frumos.

Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Tomasa, si gheo mai face cu mucus, e de la mucisori inghititi de obicei.
exact la 6, 7 saptamani a avut 3, 4 zile de kk mai maroniu.

Tomasa, Badiu era in concediu la momentul ala. Concediul el il anunta gravidelor care nasc in iulie, aug, sept inca din ianuarie....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Am trimis si noi cateva poze pe mailul comun.
Speram sa va placa de noi.

Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sabina si verzui? De la ce ar putea fi? Off, cum ma linistesti tu mereu.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

am facut o selectie si imediat va invit sa vedeti poze noi.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput

Nana , Tzuc ce bebelusi frumosi si eleganti aveti, sa va traiasca

Nana da Andrei arata super bine, e grasunel, nu stiu de ce-ti faci atatea griji cu papa

poze

Mergi la inceput