Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 12
betty78 spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Fetelor eu am o problema cu Maria. A facut doua scaune cu mucus azi, unul maroniu mai inchis ca de obicei si unul verzui. Sunt clar altfel decat normale, nu a mai facut asa pana acum. Sa ma ingrijorez? Nu vad de la ce ar putea fi, eu sunt ok iar ea numai lapte de la mine a baut zilele astea. Sper sa nu fi inghitit apa la baita si sa faca vreo porcarie tocmai acum inaintea vaccinului.
Piciule, nu eu eram aia cu grijile cu greutatea. Chiar spuneam ca nu-mi fac probleme atata timp cat e alaptata, asa ca esti in asentimentul meu total cand scrii asa ceva. La fel stiam si eu ca grasimea din lapte matern e rezerva de calitate. Si tot impotriva indopatului sunt si eu. Categoric.
Slippers, ce ati patit? Miruna? Ca n-am apucat sa citesc din urma. Iar sunt pe dinafara si am dat de ultimul tau mesaj ca le-am luat in sens invers de la cel mai recent, ca in caz ca nu apuc sa citesc tot macar sa fiu in pas cu "actualitatile". Sanatate multa multa! si tie ca am citit ca ai cazut...
Betty, sper ca atunci cand ai scris "incompetent de dr." nu te-ai referit la Radoi... El a fost ginecologul meu si simt nevoia sa-i iau un pic macar apararea, fiindca e un medic bun, nu cred ca s-ar fi intamplat asa ceva daca o asista el. Din ce am inteles eu de la stiri a fost suspendat pur si simplu fiindca era seful garzii din noaptea respectiva, dar el nu a fost chemat la pacienta, nu a asistat-o la nastere. Nici macar nu l-au anuntat ca ea a fost internata, insasi mama bebelusului a spus ca medicul de garda nu a fost chemat. Probabil s-au gasit asistentele alea sa-l menajeze si pe al si pe Badiu si sa nu-i deranjeze pe nici unul. Eu sper sa se clarifice cazul, e suspendat doar pana la finalizarea anchetei colegiului medicilor, si sunt convinsa ca va fi reabilitat.
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
Tomasa fara suparare....dar fiind medic de garda este raspunzator implicit, mai ales ca fata a avut dilatatie maxima timp de ora perioada in care a fost in sala de nasteri. Oricum ma refeream la medicul ei, care a supravegheat-o. Imi este greu sa cred ca nu a existat un medic care sa treaca pe acolo timp de 1 ora. Oricum daca el nu a fost pe acolo, ceea ce nu se justifica, trebuia sa fie macar un medic rezident prin zona, iar inainte de sala de nasteri este sala de travaliu.....
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007pozele noastre
asa creste bebe Mario
prisi spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Sabina si verzui? De la ce ar putea fi? Off, cum ma linistesti tu mereu.
Tomasa si Miruna mai face scaune verzui din cand in cand, dar mie mi-a zis pediatra sa stau linistita ca sunt de tranzit
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
afibebe spune:
avem poze noi.
la Albums - Cristi nov.
speram ca o sa va placa.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007
tomasa spune:
Prisi, Miruna e alaptata exclusiv?
Betty, nu e nici o suparare. Iti dai seama ca si mie mi-e mila rau de bietii parinti si de copilasul nevinovat. Numai in locul si in sufletul lor sa nu fii, m-a zguduit mult cazul si pt. prima data m-am felicitat pt. nasterea prin cezariana, desi nu a fost voita sau la cererea mea. Din pacate se pare insa ca la noi in tara asta e varianta mai sigura pt. copii.
Ca sa revin insa la dr. Radoi, insasi mama a spus ca medicul de garda nu a fost anuntat si ca a aflat de existenta ei in spital doar dupa ce ea a nascut!!! Si, asta e revoltator. Tocmai faptul ca a nascut fara supravegherea unui medic cred ca i-a adus nenorocirea... faptul ca nimeni nu a chemat medicul de garda. Iar din pacate asta inca este posibil intr-un spital universitar din Bucuresti
. Oricum nu se stie cine a fost vinovat, pana nu se pronunta Colegiul Medicilor. Doar as vrea sa nu-i facem mai mult rau unui medic bun, in cazul in care chiar nu a avut vina, prin afirmatiile noastre. Deja am vazut deschis un subiect la Odisee cu un titlu de genul "atentie la dr. Radoi" sau feriti-va de Radoi si pana una alta nu sunt sigura ca e corect sa fie el scos vinovat...
afibebe spune:
hai ca fug si eu la somnic.
sotul e de garda
.
o seara placuta tuturor si somn usor.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007
luy spune:
toma_lly, bine ai revenit cu frumoasa Natty ! Am admirat=o pe site, o rasfata tati, nu ? Eeeei, dar are si de ce !
Am vazut poze si cu micuta Maria de tzuc, ce dulce e in rochitza, se pierde in ea
Si ce camera frumoasa are, ati lipit autocolante pe pereti ?
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
tomasa spune:
Tomitza, bine ai revenit!
Prisi, am uitat sa-ti multumesc pt. raspuns. Parca si eu imi aminteam de la Tudor scaune din astea dar nu eram sigura. 
Slippers, acum am citit ce ati patit amandoua. Din pacate sunt unele zile din astea super grele si pline de ghinioane. Pupam fetele! Sper sa nu-i ramana semn Mirunei.
Sabina, mi se pare foarte buna ideea ta cu strangerea de fonduri pt. recuperarea micului Sebastian. Trebuie sa intrebam la umanitare, poate putem face ceva pt. ei. Cand ma gandesc la ce o fi in sufletul lor... E cumplit ce se intampla in spitalele noastre, intr-adevar. 
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by tzuc
Piciulikamercic mult de tot pt mesajulcu congelarea laptelui..chiar aveam neviie de aceasta informatie. Eu ma intorc la serviciu in februarie si tare vreau sa am laptic sa-i las peste zi pentru 6 ore cat sunt la birou si vreau sa fac din timp provizii.
Te rog, poti sa-mi spui in ce recipiente se poate depozita laptele care sa fie sterile? in afara de biberoane?
Eu am pompitza Avent (manuala) si in prospect spune ca Avent au si pungutze gradate sterilizate - se inchid cu clema de aia speciala. (eu capatasem cateva din alta parte)
Mi-am luat kit de conservare laptic (Avent): niste paharele (180ml) cu capac insurubat; paharelele se monteaza direct la pompitza si hop capacul, datarea si la conge.
Scria in cartea mea de alaptat ca orice recipient de plastic care se inchide bine, sterilizat in prealabil, e bun. Poate gasesti ceva simplu si practic in comertz?
Potzi aduna laptic de-a lungul zilei, il tzii la frigider, apoi portzionezi in 60 sau 120 ml (practic la utilizare) si il congelezi.
Si pentru mine asta va fi o tema...
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
tzuc spune:
Nana si Piciulika multumesc mult, o sa caut pungi sau paharele sigur gasesc.
Nana ce smecher frumos ai cu hanoracul lui..este un frumos..
Luy, multumim de aprecieri. Da, sunt actipilde ff faine care se lipeste fiecare in parte si pot fi luate (dezllipite de pe perete fara lavabila:-)) si puse in alta parte pe alt perete. Am sperat ca se mai uita si ea pe pereti si sta cuminte in patut, dar mai mult de 5 min. nu se uita la ele si nici cu caruselul nu avem succes. Camera este a noastra la toti 3, ca mi-a fost teama sa o las singura in camera..tati deja se simte ca in casuta din povesti..avem si perdea cu Mikey Mouse and wife:-)
Tomasa si Mariuca mea a facut duminica dimineata kk cu mucus destul de mult si putin verzui. Am inteles ca este de la mucozitatile inghitite dupa ce-i pun ser fiziologic in nasuc ca este infundat si cu batista bebeluslui nu scot mai nimic. Mariuca a inceput de o saptamana sa faca kk o data la 2-3 zile, galben si ca o pasta cu granule in el albe. Tot timpul analizez kkutza de se minuneaza sotu'..ce tot il analizez:D
pe la o luna a facut o perioada fff lichid..a facut odata cand o schimbam si a tasnit ca din pusca de m-a facut toata de kk..dar a zis medicul de familie ca e normal.
tati nu a avut spor cu bb si ma cheama..fugggggg
pupici