Mamici de mai-iunie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 9
onyxg1998 spune:
Buna dimineata, fetelor,
Cum va simtiti in dimineata asta?
Eu groaznic, Vlad este bolnavior, nu stiu ce are a vomitat toata noaptea si n-am dormit aproape deloc. Sunt ca un robot, fac o traducere, dar sincer nu stiu ce scriu ca abia pot sa-mi tin ochii deschisi. Parca as bea o cafea, dar cum de obicei nu beau, mi-e sa nu-i faca rau lui bb. Nici nu l-am trimis pe Vlad la scoala, cum nici el mititelul n-a dormit mai deloc aseara l-am lasat sa doarma. Sper sa-si revina azi, desi inainte sa plec la servici iar mi-a vomitat, bause si el un pic de apa si a dat-o afara si pe aia!
Ce sa-i dau sa manance? Niste paine prajita? Cred ca aia te incheaga la stomac nitel, nu? I-am lasat un iaurtel pe masa sa manance cam la 10-20 de minute cate o lingurita.
17+
Pupik de la Onyx si Vlad
onyxg1998 spune:
quote:
Originally posted by Lilly79
Neata fetele
Am o mare dilema, poate reusiti sa ma ajutati careva din voi.
Pana acum am anuntat ca is gravida la resurse umane, project managerului si sefului cel mare.
Dar nu stiu cum sa spun echipei cu care lucrez (suntem vreo 15 in echipa). Voi cum ati procedat?
Vroiam sa le spun azi-dimineata dupa sedinta zilnica, dar...nu am zis nimic.
Ma gandisem la un moment dat sa le spun doar peste 2 saptamani dupa urmatoarea eco, dar burtica incepe sa creasca si va fi din ce in ce mai greu s-o ascund, si de ce s-o ascund, ca de fapt e mandria mea, e bebele meu in ea. Dar nici nu pot sa apar la lucru intr-o zi cu o bluza mulata sa se vada burtica fara sa-i fi avertizat pe colegi, dar cum sa-i avertizez? Cred ca neuronul meu ii intr-o dilema f mare. Si acum e si obosit ca nu prea am reusit sa dorm asta-noapte.
Merci fetelor pt orice sugestie.
Lilly13+ Bebe
Eu i-am spus doar colegului care este mai apropiat, adica un fel de responsabil de departamentul in care sunt, in afara de celui de la personal. Restul colegilor si-au dat seama singuri cand au vazut ca mi-a crescut burta sau din barfele colegelor. Nu este ceva cu care sa-ti bati capul, doar ca este ceva care la un moment dat o sa fie evident.
Spre exemplu, sotia sefului meu (vreau sa spun directorul general) m-a oprit intr-o seara pe scara si m-a intrebat cum ma simt, in cate luni sunt, si m-a surpins oarecum caci eu nu i-am spus nimic, tocmai de aceea iti spun ca este ceva ce o sa fie vizibil. Si cand or sa te intrebe, o sa-ti dai seama care cum reactioneaza.17+
Pupik de la Onyx si Vlad
inais spune:
Buna dimineata tuturor!
Eu azi am o zi aglomerata si ocupata, asa ca o sa ma multumesc cu a citi mai mult decat a scrie ![]()
pentru Gabitzam si bicicad!
sa fiti sanatoase si sa aveti
sanatosi si mancaciosi!
Vroiam sa va zic ca m-am lamurit pe deplin: fiecare reactionam diferit in perioada asta a sarcinii, insa avem multe aspecte comune! Observ ca si altele dintre voi ati inceput sa aveti starile de care eu vorbeam mai demult...culmea cand eram mult mai la inceputul sarcinii decat sunteti voi acum.
Si noua ne-a iesit din prima aceasta sarcina, fara tratamente si probleme. Este o sarcina fara probleme si sper din suflet sa ramana asa si prin urmare o consideram o stare normala si o luam usor.
Tocmai de aceea nu pot spune ca savurez momentele prin care trec...stari de rau, transformarile corpului meu la care pot doar sa asist nu sa si intervin, etc...ce-mi place e ca toata lumea se poarta cu manusi cu mine si nu stie ce sa-mi mai faca! Cred ca as putea sa ma obisnuiesc cu asta...![]()
Va pup si va doresc o zi usoara si fara probleme (DanaH stai cumintzica in pat; la fel SilviaPop ai grija de tine)
Ina
http://bd.lilypie.com/VIk2p3.png
aldaesme spune:
La Multi Ani, Gabitza!!! Sa ai parte de tot bine din lume, sanatate maxima, multa fericire si o zi superba!!!
La Multi Ani Bibicad!!! Multa fericire, sanatate maxima, noroc si o zi superba!!!
Alra MULTUMESC!!!
o zi buna,
esme
andreap spune:
Salutare!Sper ca nu ne-ati uitat
.Din pacate e atat de mult de recuperat..nu am cum sa citesc
.Nu pot decat sa sper ca sunteti bine toate
.
De azi sunt iar in campul muncii...desi abia ma obisnuisem acasa,soarele a aparut in sfarsit.Dupa ce cat am fost in concediu a fost cumplit de urat,am stat aproape numai in casa,acum,cand sunt la munca,e soare,tocmai bine de plimbat!
A fost si mama la mine,deci am lenevit la greu.![]()
Eu ma simt bine;sper ca si in burtica sa fie totul OK,asta nu am de unde sa stiu.Am reusit dupa sute de telefoane sa fac programare pe 20.12 la Iosup ptr.eco de 14 saptamani.sa merg la Triplu test imediat dupa?sau inainte?parca dupa trebuie,sa coreleze eco cu rexultatul?
Nu va spun ca la Herghelegiu,la Sanador,mai erau locuri prin martie 2008..cine naiba se programeaza la eco cu 3-4 luni inainte?ma rog,bine ca am rezolvat.
Fetele la a 2-a sarcina..cand l-ati simtit pe BB miscand?ca sa stiu cam cand sa ma astept...
Simona,deci tot fundita albastra vei avea??sau am inteles gresit?
Pupici,de acum ne auzim
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
onyxg1998 spune:
In primul rand,
LA MULTI ANI sarbatoritelor de azi, sa va dea Dumnezeu multa sanatate si sa va bucurati de bb-i frumosi si sanatosi!
Eu l-am simtit pe bebe miscand in saptamana 15 (sunt la a doua sarcina si se spune ca cele care au mai avut cel putin o sarcina, simt inainte), dar cred ca la prima sarcina l-am simtit prin saptamana 19-20.
17+
Pupik de la Onyx si Vlad
cleo78 spune:
niatsa fetelor, ce mai faceti?
cum ati dormit asta noapte? eu am parasit dormitorul conjugal...ca dorm mai bine pe canapea, inghesuita si de pisica.
Am ajuns sa fac pishu de 3 ori pe noapte...va dati seama ca s-a dus somnul. Voi cum va descurcati?
17+ S-AR PUTEA
soarele din viatsa noastra
aldaesme spune:
quote:
Originally posted by andreap
Nu va spun ca la Herghelegiu,la Sanador,mai erau locuri prin martie 2008..cine naiba se programeaza la eco cu 3-4 luni inainte?ma rog,bine ca am rezolvat.
La noi se fac toate rezervarile la eco normale (trei la numar) deodata. Poate se intampla ceva similar si la voi.
esme
simonacip spune:
Onyx, pai nu iaurt iubita mea, daca vomita...Da-i pilaf fara carne...fara grasimi de fapt, banane, piine cu brinzica de vaci..
sanatate Multa, Doamne Ajuta sa fie bine
andreea, bine ai revenit...se pare ca tot baietel...sanatos sa fie...
triplul test se face pina in sapt 18...
eu l-am simtit pe al doilea la 14 sapt/
David (10 nov 2004) si
Simona
17+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
alra spune:
La mine are ginecoloaga ecograf in cabinet si face ecografie la fiecare control. Insa pe hartie nu pune ca a facut decat 3 eco, caci numai atat e acoperit de asigurari.
Da' ecografu cu pricina nu e din alea performantele de vede sexul copilului la 14 saptamani ...
Programarile la ginecoloaga sunt insa greu de obtinut - cam la 3 saptamani dupa ce suni si stai la coada de iti vine rau. Pe de alta parte cand intri inauntru sta mult cu tine (de aia si coada imensa).
Fetele, azi fac 9 saptamani ![]()