Mamici de mai-iunie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
Alysh spune:
Fetelor eu am innebunit de tot si in loc sa muncesc la licitatie, ca ma asteapta directoarea cu documentele in brate.....pana acum am facut comanda de lucrusoare pe site-ul la redoute. 
Am avut un pic inima stransa, dar mi-am zis, ce-o vrea Dumnezeu...incerc sa nu fiu deloc superstitioasa; doar ca ma gandesc ca-i cam devreme sa comand lucrusoare, dar daca asta m-a facut pe mine fericita am actionat in consecinta. Nu mai puteam, pur si simplu. Sunt atat de frumoase.....am comandat cateva pt primele doua luni, cateva pt cand va avea 6 luni, si mai multe pt 1 an. Cand imi parvin, fac poze si le pun pe mailul comun.
Acum, tot ce sper e sa nu se schimbe sexul......ca atunci, tre sa nasesc pe una dintre voi cu baietel sa am cui sa dau lucrusoarele![]()
Alina
15+ posibil 
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
aldaesme spune:
quote:
Originally posted by alra
La mine are ginecoloaga ecograf in cabinet si face ecografie la fiecare control. Insa pe hartie nu pune ca a facut decat 3 eco, caci numai atat e acoperit de asigurari.
Da' ecografu cu pricina nu e din alea performantele de vede sexul copilului la 14 saptamani ...
Programarile la ginecoloaga sunt insa greu de obtinut - cam la 3 saptamani dupa ce suni si stai la coada de iti vine rau. Pe de alta parte cand intri inauntru sta mult cu tine (de aia si coada imensa).
Fetele, azi fac 9 saptamani
Eu sunt pe schema doctor de familie+ginecolog atat vreme cat nu sunt probleme, daca Doamne fereste apar, atunci trec si eu pe mai mult ginecolog :)
Si eu azi fac 12 saptamani
Tocmai am aflat ca mai avem o prietena in grupul de prieteni inscarcinata. Ca sa va dati seama cat de ...ciudat sau prietenesc e grupul asta; noi suntem un grup de romani, care ne cunoastem in mare parte din facultate din Romania am venit impreuna cu burse aici si am ramas, noua ni s-au mai alipit doua perechi. In grupul asta suntem 8 perechi si trei 3 burlaci (carora le cautam pereche
Esme
alra spune:
revin ca sunt in pauza, azi va spamui ![]()
onyx, eu cand patesc asa ceva cu Laura ma duc la dr dimineata. in primul rand imi da tratament pentru ea si in al doilea rand imi da scutire mie sa stau fara plata cu ea acasa vreo 2 zile, ceea ce imi prinde f bine daca am facut de garda noaptea egoist vorbind si din punctul laurei de vedere e excelent sa se refaca acasa.
Fetele v-am lasat, ma duc la cumparaturi in pauza: nu mai am pampersi si pastile pt masina de vase si ambele sunt vitale!! As fi preferat sa nu alerg in pauza insa ideea de a merge singura cu fi-mea urland "coooo-kieee" sau "car-neee" in magazin seara nu imi surade ![]()
andreap spune:
Simona,asa e,sanatos sa fie!Eu pe Mariuca am simtit-o clar pe la 18-19 sapt.Acum sper sa fie mai repede.![]()
Eu ma confrunt cu mai multe probleme....nervozitatea e cea mai rea.Imi dau seama ca gresesc,da' nu ma pot abtine.Sunt momente inc are si pe Mariuca imi vine sa o
;mai tip la ea,o mai iau de o 'aripa'.NU mai zic de sot...abia ne mai vb..off..oare de ce?
Apoi lipsa apetitului ptr.
...asta dupa ce,ca sa raman
, il 'stresam' in fiecare seara
.Asta si datorita poftei de somn si fricii sa nu fac o prostie.
Pupici
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
leeloo2004 spune:
Lilly - eu am spus echipei cu ocazia unei mese pe care am avut-o impreuna, insa colega mea care tocmai a anuntat, a venit pur si simplu la birou si a spus, asa "out of the blue"!
Onyx - trebuie sa-l tii la regim daca zici ca a vomitat asa mult - da-i metroclopramid (picaturi sau pastile) pentru a stopa voma si regim - orez fiert cu morcovi, carnita de pui fiarta, lichide multe dar cite putin (asa cu lingurita) - apa sau ceai, cu iaurtul mai asteapta macar o zi, banana si mar copt. Astea merg si daca are/face cumva diaree combinata cu varsaturi. Multa sanatate!
Si uitam ceva important -
LA MULTI ANI Gabitzam si Bibicad!!!!!
13+
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Adidana13 spune:
La multi ani, sarbatoritele noastre dragi cu burtici, Gabitza si Bibicad!!!
Sa va dea Domnul bebelusi frumosi, sanatosi si norocosi! Iar voua zile linistite si nastere usoara!
Adidana
http://bd.lilypie.com/frYQp3.png
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
chinabulina spune:
dumnezeule, dar aveti un spor la scris!!!
cand credeam ca am terminat de citit, hop, mai aparea o pagina
... nu mai munceste nimeni pe lumea asta, dom'le 
in primul rand, la multi ani sarbatoritelor!!!

in al doilea rand... nu mai stiu, ca de nenumarate ori am vrut sa scriu cate ceva si ziceam ca intai termin de citit... si, cand am terminat de citit, nu mai stiu ce vroiam sa scriu
... dar macar sa stiti ca mai sunt si eu pe-aici ![]()
14+
maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/DCTtp3.png
ina78 spune:
Am trecut sa va salut.
Sa urez: LA MULTI ANI Gabitzam si Bibicad!!!!! Sanatate si tot ce va doriti. Sarcini usoare in continuare.
Am facut triplu test. Saptamina viitoare la sfirsit astept rezultatele... daca nu mor pina atunci, din cauza emotiilor. Am devenit tare "sensibila".
Ne-am uitat intre picioare la bebe, la eco ieri si nu se vedea nimic crescut... atirnind... de unde acordam sanse mari ... fetei noastre dragi. Ce-o fi bebe ... sanatos sa fie.
Trebuie sa mai cautam nume de fata. Nu am gasit nici unul care sa ne placa la amindoi...
Am o sensibilitate la urechi si am niste dureri sa mor astazi. Sa treaca ziua de astazi ... mai repede.
Va pup pe toate fara exceptie.
eu - Ina
- puiutul meu
cory74 spune:
LA MULTI ANI Gabitzam si Bibicad!!!!!!!!!!!! sa aveti o sarcina usoara si BB frumosi si sanatosi!!!!!!!!!!
fetelor, instictul matern vine pe parcurs, nu intrati in panica ca nu aveti sentimente prea mari fata de BB care e in burtica sau nu radiati de fericire sau spuneti oricui ca o sa aveti un BB, e normal.unele femei au nevoie de timp sa se obisnuiasca cu ideea ca corpul lor trece prin unele schimbari si plus ca mai e si stresul nostru zilnic daca BB e ok, daca creste, daca misca.sincer nu va stresati din cauza asta.de obicei aceste femei vor fi cele mai bune mamici!!!!
si inca ceva descarcati-va sufletul de cate ori aveti nevoie, noi de aceea suntem aici sa va ascultam si sa ne ajutam reciproc.
eu de cand am simtit ca sunt insarcinata, chiar daca primul test a iesit negativ am devenit f linistita, m-am schimbat complet, eram f agitata inainte, ma enervam f repede, chiar colegele de scoala imi spun ca m-am schimbat enorm si nu ma mai recunosc.poate e si o chestie e autosugestie, sincer imi doresc un BB linistit si poate si asta ma face sa fiu atat de calma.
am o colega care la a 2 sarcina a fost un pachet de nervi, nu va spun fetita cat e de agitata, chiar ea a recunoscut zilele trecute ca o mare parte i se trage si din timpul cand era la ea in burtica.deci atentie la stres si nervi,incercati sa nu mai puneti nimic la suflet doar ce tine de voi si familie, eu una asa am ajuns.
vai ca iar scriu romane.
va pup pe toate!!!!!!!!!
cory74 spune:
vai sa va spun ce am patit azi:in pauza mare vin la mine 4 fetite, care sunt f cochete, le plac hainele de ultima moda.eu de o sapt am pantalonii cu burtica, sincer le-am vazut in ore ca ma studiaza dar am zis ca le las in pace.si ce credeti ca ma intreaba?
cory de unde ti-ai cumparat pantalonii astia ca am cautat sa ne cumparam si noi dar n-am gasit!!!!!
sincer pe moment am ramas fara cuvinte, dupa care le-am raspuns ca pt ele nu se fabrica doar pt mamici, prea multe nu au inteles ca li se citea in ochisori dar m-au lasat in pace si au iesit in curte.
normal ca am mers in cancelarie si m-am distrat de minune, iar colegele m-au certat ca nu le-am spus adevarul.