Mamici de mai-iunie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 11
alra spune:
Revin, v-am promis ca va spamui azi.
Am fost la cumparaturi, si maaama ce grea e lada aia. O fi vreo problema ca ridic greutati acum? In fond si pe fi-mea de 13 kile o ridic si nu mi-a pus nimeni interdictii aici.
Cory, deci si la tine sarcina are efect "distonocalm"... Eu cred ca e o maniera de protectie a corpului nostru: daca te enervezi faci rau sarcinii.
Sa stiti ca si eu din experienta am constatat ca mamicile care nu sar la orice problema si care nu isi fac griji des au statistic mai putine probleme cu copiii. Mie toti imi zic "ce noroc ai cu laura", si mama ce ma enervez 
Esme, e frumos ca aveti asa un grup. Eu nu am multi prieteni in zona aici si romanii pe care ii stiu nu prea clicheaza cu noi si nici noi cu ei. Am o prietena romanca cu bb de aceeasi varsta cu Laura, dar suntem atat de diferite in ceea ce gandim incat nu prea tindem sa ne vedem prea des.
Si eu tot schema medic de familie/ ginec urmez, insa in ultimele luni vei merge din ce in ce mai des la ginecolog pt ca medicul de familie nu prea are ce sa iti mai faca.
Silvia, am uitat sa iti zic ieri, "palpaielile" alea (parca asa le-ai numit) esti sigura ca sunt contractii nedureroase? Eu as crede ca ala e bb. Nu te astepta sa simti un picior in vezica din prima, e prea mic pt socuri puternice.
cory74 spune:
alra, chiar ca efect de "distonocalm" are sarcina asupra mea, cu toate ca n-am luat in viata mea asa ceva sa stiu ce efect au.
mai am inca 25 de ore si 25 de min pana merg la dr, abia astept!!!!
eu merg la un cabinet particular al dr meu ginecolog, ca la policlinica sau la maternitate astepti o vesnicie, plus ca e rece.consultatia cu eco costa 60ron, dar nu ma gandesc acum la bani.la cabinet are si aparate mai performante si asta ma linisteste.dar ce nu-mi prea place e ca ma cheama doar o data pe luna, ce zapacita sunt, eu sincer as merge saptamanal la el sa-l vad pe BB.
onyxg1998 spune:
Multumesc mult, fetelor pentru raspunsuri. L-am sunat azi de la servici de vreo 2 ori si mi-a zis ca n-a mai vomitat, dar ca a baut putina apa cate o gurita dar de mancat n-a mancat nimic. L-am lasat cu papi, ca eu daca trebuie sa vin la munca.... Sincera sa fiu, as fi ramas acasa, ca pic de somn, dar asta este. Aici e cam greu sa-ti dea scutire de la medic, si ca sa te vada fara programare, trebuie sa stai ore in sir in usa medicului. I-am bagat aseara un supozitor special pentru copii pentru voma dar nu i-a facut nici un efect, tocmai de aia nu i-am mai dat nimic. Am asteptat sa se calmeze nitel, poate acum cand m-oi duce la masa sa ii dau vreo pastiluta sau un siropel ca am farmacie la mine in casa. Bine macar ca n-a facut febra, in schimb a transpirat o gramada, si mai ales ca l-am schimbat de 5-6 ori ca vomita si pe el. Ei, sa speram ca a trecut. O fi fost vreo indigestie, ceva ce a mancat, poate de la jeleurile alea pe care le-a mancat ieri. Nu este prima data cand pateste asa cand mananca dulciuri. Dar nu mereu se intampla. Si bubulina se misca de zor aici in burtica....
17+
Pupik de la Onyx si Vlad
Alysh spune:
Ma alatur si eu fetelor si va urez La multi ani, dragi mamici Gabitza si Bibicad, sa fiti sanatoase si sa aduceti pe lume copii sanatosi si voinici!
Onyx, sanatate multa baietelului tau, sa ne tii la curent si sa ne dai vesti bune despre starea lui.
Cred ca bebele din burtica mea este tizul baietelului tau. Imi place mult numele Vlad!
Alina
15+ posibil 
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
cleo78 spune:
onyx, sanatate lui flacau... se intampla des la copii? ca am mai auzit un caz de enterocolita(asta cred ca e cu febra, varsaturi si diaree)
17+ S-AR PUTEA
soarele din viatsa noastra
dienuca spune:
Buna fetelor,
......... aaaaaaaa, mmmmmmmm. Scuze, dar cam astea sunt sunetele pe care le scot in ultima vreme hic. Nu am mai intrat de foarte mult timp, pentru ca aaahhhhh, grrrrr, nu am putere. Eu inca traiesc, iach, si incerc sa fac fatza acestei sarcini, care s-a dovedit cu totul alta decat ce a fost la rares, grrrrrrr. NU fac misto de voi, ci incerc sa reproduc macar o parte din sunetele care ma "acompaniaza" pe perioada intregii zile. Mi-e rau de mor, si dupa o gura de apa, daramite sa mai si mananc. Gaze de nu stiu din ce, care ies pe diverse parti. De vreo doua nopti domr in fund. Grrr, ma intreb cat pot sa mai rezist in rimtul asta, iiiaaaaachhh. imi vine sa vomit, dar nu prea am ce. Gaze fac de parca as manca un butoi de fasole. Bleaaaaahhhh.
Cam asta e. Saptamana viitoare merg sa-l vad pe bebe, sa vedem cu evolueaza.
La multi ani fetelor nascute luna asta si sanatate multa tuturor, atat vou cat si copiilor vostrii.
Diana
PS: eu sunt nascuta pe 15.07.1975 si data ultimei mentruatii a fost pe 24.09.2007 (cred :D)
andreap spune:
Dienuca....bestial..cand citesti![]()
Problema cu gazele o am si eu...constipatie la greu...plus pofte.adica pofte la genul 'as manca....'.Imi fac,mananc,dupa care,peste 1 ora sa zic,daca o vad mancrea respectiva,mi se face rau.Plus ca saptamana cat am stat acasa am mancat numai cartofi prajiti cu muraturi.Acu' daca vad muraturi,mi-e rau
.iar carne..aproape deloc nu pot manca.Nu am nimic cu carnita de la restaurant..numai cu aia gatita de mine
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
leeloo2004 spune:
Mai eu sunt singura de aici care, cu toate greturile, maninca de sparge??? V-am spus ca deja am luat 6 kg??? Si abia de fac 14 saptamini... Oricum la prima sarcina pusesem 9 kg pina la implinirea a 12 saptamini...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cleo78 spune:
dienuca, amuzant sau nu, ragai mai bine decat Cameron Diaz, pot face intrecere cu tati, si il las sa se pregateasca cu un pepsi!!
A, si eu o sa fac si un bb beshinos
.
Dar asta e partea funny... rad cu tati pe tema asta, facem concursuri, etc. La munca e mai delicat....dar fiind intre baieti, ii provoc la intrecere de ragaieli ...
leeloo, tu cum ai slabit dupa prima sarcina? adica daca ti-ai revenit repede... nu e bai.
Eu la 17 sapt, am 3 kile in plus. Dar pot mai mult!!!!
17+ S-AR PUTEA
soarele din viatsa noastra
Adidana13 spune:
Dragele mele,
Problema constipatiei a fost de scurta durata la mine, cca 2 saptamani, la inceputuri. Dupa ce am inceput sa iau Elevit si Maltofer Fol, s-a rezolvat de la sine. Plus ca mai nou, dimineata, imi impun sa mananc, pe langa altele, un castronel de iaurt cu musli si asta ma ajuta tare bine.
Sau incercati pe stomacul gol 2-3 linguri miere de albine cu un pahar de apa.
Sper sa scapati si voi de chestia asta neplacuta.
http://bd.lilypie.com/frYQp3.png
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!